Én 3 dolgot nem értek ebben az egészben.
1. Tényleg azon rugózunk napok óta, hogy kikaptunk egy erősebb csapattól? Ahogy a tanult angol mondja, "let it go", aztán foglalkozzunk a folytatással. Várható volt, hogy kikapunk, megpróbáltunk 19-re lapot húzni, ahelyett, hogy óvatosan megálltunk volna 15-nél, hogy egy ilyen kaszinós hasonlatot hozzak.
2. Amit pár napja már írtam a téma kapcsán, az a bizonyos szakállas vicc: "Egy őrült forgalommal szemben autózik az autópályán! - Egy? Az összes!". Egészen hihetetlen, hogy valaki még úgy is képes az asztalt csapkodva, fröcsögve bizonygatni a vélt vagy valós igazát, hogy gyakorlatilag mindenki(!) más állásponton van.
3. Többiek, az internetes fórumok első számú szabálya: NE ETESD A TROLLT! Minek válaszoltok neki egyáltalán?
És hogy Peter70 felvetésére érdemben is reagáljak: részemről +1 szavazata van annak, hogy kockáztatni kell ilyen helyzetben. Szerintem Dzsevasz jó döntést hozott, nálam továbbra is az "Elégedett vagy a menedzserrel." mondat szerepel ott, közvetlenül a "77%" alatt. Az több, mint háromnegyed ám, heló!