Sziasztok!
Nem egy olyan a fenébe megint kikaptam, hogy a fenébe lehet ez beírást szándékozok ide csinálni.Csak egyszerűen tényleg (tényleg tényleg tényleg) nem tudom megérteni, feldolgozni ezt a játékot vagy az értékeléseket vagy ezt az egészet!
Szóval itt a meccs
(23344730)!
Amit tudok és látok!
Tény szarul dobtam a büntetőt!Bemehetett volna 4-5-tel több is.De akkor is 20-at kapok.Kevesebb lepattanót szedtem az ellenfél többet próbálkozhatott.a 3 pontosról ne beszéljünk érthetetlen.DEEEEEE
ami a kérdésem!
1.Most a lepattanózásba mi a fene számít, mert az értékelések ugyanazok mégis 20-al több pattanót akaszt az ellenfél.Hogy a p..... lehet ez?
2.Valójában mit számít a mérkőzés motorba a támadóhullám, mert ezt a meccset csak ezen bukhattam el ekkora különbségen!
3.Igazából a védekezés számít valamit vagy nem, mert én nem értem azt, hogy mindig összeteszek olyan védelmet ami kb fedi az ellenfél támadásait mégis halálra szórnak éppen onnan ahonnan akarnak.Az értékelés még iránymutatónak is szar, lehet egyáltalán adni rá vagy mi a ....... ?Ezek után, hogy a ..... válasszak aktuális védelmet?mert mindenki tolja az 1:1 ellent de ennek akkor semmi értelme így.
4.Azt meg pláne nem értem, hogy a fenébe lehet, hogy 2x erősebb belső támadással mint ami az ellenfél védelme, hogy dobhatok csak ugyanannyi kosarat mint egy fele olyan erős támadással ugyanolyan erős védelmem ellen az ellenfél?Ennek akkor megint nincs értelme.Mindenki támad ott ahol a legerősebb azt vagy mákja van vagy nincs?Hova kell akkor taktikázás?
Ez akkor úgy működik ebbe a játékba, hogy összeteszed amid van azt tök mindegy mit csinálsz milyen értékelésekkel a gép gondol egyet azt nyer aki nyer vagy?Mert ennek így semmi értelme.Látom az ellenfél hol erős kidolgozok egy taktikát rá látom a meccselemzésen, hogy a taktika elvileg megfelelő volt és a meccs fullra nem tükrözi.Tényleg nem értem mi az amit meg lehet tenni még!Ráadásul nem ki-ki meccs lett belőle, hanem lealáztak szarrá vertek kivégeztek parkettába döngöltek.A szurkolók hazafelé visszakövetelték a jegyárat.3 kezdő játékosomat leszúrtak mert a rendőrök nem tudták bemenekíteni őket az öltözőbe a nép dühe elől.Ketten súlyos fejsérüléseket szenvedtek a bedobott pénztárszalagok miatt!