BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Set priority
Show messages by
This Post:
66
303689.446 in reply to 303689.435
Date: 5/17/2020 6:20:14 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μετά την εξασφάλιση της 19ης σερί συμμετοχής στα πλέι οφ ακούστηκε ότι ετοιμάζεται νέα σειρά last dance με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Ugur Yerel!

Μεταξύ άλλων θα μιλάει φυσικά και ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης!

This Post:
22
303689.447 in reply to 303689.446
Date: 5/17/2020 6:58:05 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076

Μετά την εξασφάλιση της 19ης σερί συμμετοχής στα πλέι οφ ακούστηκε ότι ετοιμάζεται νέα σειρά last dance με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Ugur Yerel!

Μεταξύ άλλων θα μιλάει φυσικά και ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης!

Είναι στα σκαριά μια τέτοια παραγωγή είναι η αλήθεια!

Άλλωστε θα υπάρχει αρκετό δράμα με τόσες κόντρες μεταξύ του Κοτίδη και εμού. Θα υπάρχει υλικό από τις εκρήξεις και τα μπινελίκια του Κοτίδη εναντίον δικαίων και αδίκων καθώς και τους επικούς καυγάδες του με τον ΘΕΟ,τον Μαρίν και εκατοντάδες άλλους.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο σκηνοθέτης επιμένει ότι το κεντρικό πρόσωπο του ντοκυμαντέρ πρέπει να είναι ο πάνσοφος,αφού ο Γιέρελ ήταν ένας άψογος επαγγελματίας και ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος.Δεν πουλάει αυτό λέει.

Δεν ξέρω βέβαια πόσο καλό είναι που θα βγάλουμε το δικό μας 'LAST DANCE',αν σκεφτούμαι ότι οι Bulls τον πίνουν για 22 ολόκληρα χρόνια μετά την αποχώρηση του Μιχαλάκη. :-)

This Post:
33
303689.448 in reply to 303689.1
Date: 5/17/2020 11:45:00 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Εστω και καθυστερημενα θελω να δωσω κι εγω τα συγχαρητηρια μου στους 2 φιναλιστ του κυπελλου.

Πρωτα στον Kung Flu ο οποιος στοχευσε ξεκαθαρα το κυπελλο και τα καταφερε με αυτον τον θεαματικο τροπο με buzzerbeater. Μαλιστα ειναι και η ομαδα που με απεκλεισε στους ''8'' και οπως ειπε και ο δημοσιογραφος της Α1 Aimar21 για 4η συνεχομενη σεζον το κατακαταει η ομαδα που με αποκλειει. Τροφη για σκεψη για τους μπουκερς .

Απο την αλλη θελω να δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια και στον Στελιο για την πορεια του φετος. Ενας μανατζερ που παντα παιζει το παιχνιδι με τον δικο του ιδιαιτερο τροπο και νομιζω αυτο ειναι που κερδιζει τους παντες. Ο τροπος που εχασε ηταν κατι παραπανω απο μαχαιρια αλλα ισως ειναι ο μοναδικος μανατζερ που εχει την ψυχραιμια να το διαχειριστει.

Αναμενουμε τα σκληρα μπραντεφερς των play-offs.

This Post:
11
303689.449 in reply to 303689.447
Date: 5/17/2020 12:18:24 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
alekos1: Μετά την προσθήκη η απόδοση έπεσε στο 800. Τον είχα τσεκάρει, ανάμεσα σε περίπου 20-30 παίκτες χθες.

karapatsakidis: Τα είχα διαβάσει στο φόρουμ. Playout? Mind Games μου φαίνονται αυτά.

Να εγκαταλείψω; Όπως φάνηκε στο δεύτερο γύρο, μετά το... ανηφορικό ξεκίνημα πεισμώσαμε, δε το βάλαμε κάτω ;)

τεράστιος: Όπως έστρωσα θα κοιμηθώ. Με το Κύπελλο έγινε υπέρβαση στο μπάτζετ. Το οικονομικό πλάνο έλεγε να πουληθεί ένας βασικός (καθότι με τη μεταγραφή του Roch είχαμε 6) και η τελευταία αλλαγή που είχε κάποιο ρόλο. Λογαριάζαμε ωστόσο χωρίς τον... ξενοδόχο. Τραυματισμός σε φιλικό χάλασε την κατάσταση του Σίμκι, οι υπόλοιπες καταστάσεις για κάποιο λόγο (?) δεν έστρωσαν και ήρθε ο τραυματισμός του Μπογιέ που ανάγκασε τις νυχτερίδες να κινηθούν στην αγορά άρον άρον. Άλλαξε το γεγονός ότι πλέον δεν είμαστε γκραν φαβορί, όχι ότι δε θα δώσουμε μάχη ;)

Υγ. Μεταμεσονύχτια ακολουθεί preview της κόκκινης πλευράς.

Υγ2. Με ακόμη μία μεταγραφή όπως ο Jagodka μπορείς να αποφύγεις το παράδειγμα των Bulls.

This Post:
11
303689.451 in reply to 303689.450
Date: 5/17/2020 4:58:10 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ωραίος! Θα ψάξω κι εγώ κάποια ωραία στατιστικά για να έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα παιχνίδια.

οι συνολικα 8 συμμετοχες σε play out ισως να αποτελουν αλλο ενα ρεκορ

Εδώ να προσθέσω ότι και εγώ έχω βρεθεί 8 φορές στα πλέι άουτ από τότε που ανέβηκα στην Α1(σεζόν 33). Κάποτε είχα κάτσει και τα είχα μετρήσει αλλά δεν μου έβγαινε ενδιαφέρον αφιέρωμα για να το ποστάρω.

This Post:
44
303689.452 in reply to 303689.451
Date: 5/17/2020 8:25:25 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ

terastiousp - OLYMPIAKOS PIRAEUS: Πρέπει να γυρίσει κανείς 10(!) χρόνια πίσω για να δει κάποια ομάδα εκτός από αυτές τις δύο να κατακτά το πρωτάθλημα. Ο τεράστιος με δύο σερί πήρε τη... σκυτάλη από τα επτά συνεχόμενα του Ολυμπιακού και πάει ολοταχώς για το three-peat. Πάμε να δούμε γιατί είναι τόσο μεγάλο φαβορί και προσφέρεται μόλις στο 1,25 για κατάκτηση.

Τελείωσε την κανονική διάρκεια με μόλις μία ήττα (ρεκόρ για το σύλλογο), ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Σε αυτό συνετέλεσε και ο πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο. Στόχος του φυσικά είναι το πρωτάθλημα και οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Αντικατέστησε τον Xuanjian, που ήταν σημαντικό στέλεχος στις επιτυχίες της ομάδας, με έναν 31χρονο γκαρντ μειώνοντας το μέσο όρο ηλικίας. Επιθετικά αρέσκεται σε παιχνίδι κοντά στη ρακέτα και μπορεί να είναι μία ομάδα που διακρίνεται για τις αμυντικές της ικανότητες, αλλά παράλληλα διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Πολύ δύσκολο έργο θα έχει όποιος θέλει να του σπάσει την έδρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Three-peat.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε συζητήσεις για νέα σειρά last dance με πρωταγωνιστή τον Yerel, ωστόσο σίγουρα θα θελήσει να βάλει δύσκολα στον τεράστιο, ακόμη κι εάν γνωρίζει ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Στη χειρότερή του σεζόν στην πρόσφατη ιστορία του εξασφάλισε τη 19η σερί συμμετοχή του στα πλέι-οφ! Καταλυτική η παρέμβαση του γέροντα Κοτίδη που κίνησε τα νήματα για να υπογράψει ως... ντραφτ ο Jagodka. Γιατί ως ντραφτ πρέπει να λογίζεται ένας 29χρονος ανάμεσα σε τόσα γερόντια. Εάν μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα (κόστισε κάτι παραπάνω από 5 μύρρια!) είχε λίγο περισσότερο χρόνο να εγκλιματιστεί, σίγουρα το 12,00 που προσφέρεται ο Ολυμπιακός για πρόκριση θα παιζόταν πιο χαμηλά. Ομάδα με πλούσιο ιδιοκτήτη, που οι πολλές επιτυχίες τον έκαναν να χάσει λίγο το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, διαθέτει μάνατζερ με μεγάλη εμπειρία που φημίζεται για τις τακτικές του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Μπήκε τελευταία στιγμή στα πλέι οφ, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει παραπάνω.

Karditsa G.B.I - Enjoy Bulls: Το πιο ξεκάθαρο φαβορί στα πλέι οφ είναι η Καρδίτσα. Ο ορισμός της... τίμιας ομάδας. Χάνοντας μόνο από τον τεράστιο στις δεύτερες αναμετρήσεις με τους κόκκινους πήρε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική από τον Enjoy. Ομάδα που προτιμάει να παίζει εσωτερικά αλλά έχοντας δυνατότητα να παίξει και περιμετρικά θα κάνεις λάθος όποιος την υποτιμήσει. Ξεχωρίζει στο ρόστερ της ο διεθνής με την εθνική, Τριαντάφιλλος Καρνάβας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Περνάει... αέρα τον Enjoy, σταματάει στο... τρένο που λέγεται τεράστιος.

Γύρισε από τις... διακοπές για τα πλέι οφ ο Enjoy Bulls (είχε ξεχάσει στον αυτόματο το κοίτα μέσα :P ) και μαζί του παρουσιάστηκε ο 34χρονος Ιταλός Τρεμολάντα. Ένας... τρελός όμως δε φέρνει την... άνοιξη. Οι Bulls πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή σεζόν όντως στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στη 2η θέση, με το στόχο τους να είναι για κάποιο λόγο η παραμονή! Έχοντας σώσει την παρτίδα από νωρίς, πούλησαν παίκτες και πριν φύγουν για διακοπές έβαλαν τα... ακριβά θεμέλια για το μέλλον. Γυμναστήρια, επέκταση γηπέδου και γυμναστές για να προπονούν δύο 19χρονους Έλληνες που ήρθαν παρέα. Παρακαταθήκη για το μέλλον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Καλοκαίριασε στη Σύρο. Άμεση επιστροφή στις διακοπές :P

Last edited by Aimar 21 at 5/18/2020 10:09:19 AM

This Post:
00
303689.453 in reply to 303689.452
Date: 5/18/2020 12:38:04 AM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Καταπληκτικη γραφή, σωστό διάβασμα των ζευγαριών και απίστευτη διαύγεια πνεύματος για την ώρα που γράφτηκε το post στις 03:25 πμ.
Για την ομάδα μου ότι έγραφα από την αρχή ήταν και ο πραγματικός στόχος. Ανέβηκα και κράτησα την δεύτερη θέση ως το τέλος, λόγω κάποιων εκτός έδρας νικών. Αν ήθελα να παραμείνω εκεί δεν θα πουλούσα νωρίς και σίγουρα δεν περιμένω από τον Τρεμολάντα να με περάσει στον επόμενο γύρο των play-off. Απλά τον βρήκα, μου άρεσαν τα skills του και τον αγόρασα αν και είναι Ιταλός που τους θεωρώ κάπως ψεύτικους και τραυματίζονται εύκολα. Όσοι Ιταλοί φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μου τραυματίστικαν όλοι.
Προσπαθώ να φτιάξω μια ομάδα που δεν θα υποβιβαστεί την επόμενη σαιζόν που εγώ θα έχω πολύ λίγο χρόνο να ασχοληθω με το παιχνίδι επειδή θα είναι καλοκαίρι και έχω δει και κάποιους ακόμα παίκτες, που θα πλαισιώσουν τους περιφερειακούς γιατί η front-line θα παρααμείνει η ίδια.
Και μια πολύ έγκαιρη πρόβλεψη: Ο κόκκινος όμιλος την επόμενη σαιζόν θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός. Δείτε κάποια στιγμή πια είναι τα φαβορί για άνοδο...

This Post:
00
303689.454 in reply to 303689.444
Date: 5/18/2020 1:25:02 AM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Σε ευχαριστώ για την ψήφο Αλέκο. Ο Νίκος όμως είναι ο Ξεφτιλαϊκός. Εγώ είμαι ο Ηλίας :)

Ουγκ! Sorry και από τους δύο.
Φαίνεται πως ο ήλιος με έχει βαρέσει στο κεφάλι.
Δικαιολογούμε λίγο γιατί ξεκίνησα μπάνια και όλη την έβδομάδα έφτιαχνα μόνωση στην ταράτσα του σπιτιού μου.

This Post:
00
303689.455 in reply to 303689.453
Date: 5/18/2020 10:16:18 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Αναφέρθηκα στο στόχο, καθότι πιστεύω ότι το ρόστερ της ομάδας σου ήταν για να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι οφ. Σίγουρα όμως ξέρεις καλύτερα την ομάδα σου.

This Post:
55
303689.456 in reply to 303689.455
Date: 5/18/2020 11:10:25 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Valencia Basket Club - OVERDOSE B.C: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των πλέι άουτ. Ανηφορικό ήταν το ξεκίνημα για τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα (1-9). Δεν έχασε την πίστη της ούτε όταν ο τεράστιος με σερί 10-0 στο τελευταίο λεπτό έκλεψε τη νίκη στην έδρα της. Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο παρουσίασε στο δεύτερο γύρο. Έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό από τον Στέλιο, ενώ τερμάτισε 5η στην κανονική διάρκεια με ρεκόρ 11-11! Οι νυχτερίδες αποφάσισαν να ρίξουν το μπάτζετ, που είχε ανεβεί λόγω Κυπέλλου, πουλώντας τον Αμπντελαουί (βασικός πόιντ γκαρντ) και τον Γιάρινγκ (αναπληρωματικός σούτινγκ τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του, παρέμεινε στο σύλλογο σχεδόν ένα χρόνο). Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν τραυματίστηκε ο Μπογιέ και βγήκαν άρον άρον στην αγορά για να ψάξουν γκαρντ. Ομάδα που αρέσκεται στο εσωτερικό παιχνίδι, αλλά όπως έδειξε στον... τελικό με το Βόλο μπορεί να υποστηρίξει και περιφερειακό παιχνίδι. Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και το δεύτερο καλύτερο ποσοστό τριών πόντων.

Ο Overdose στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν ήταν στην 6η θέση, ωστόσο βρέθηκε να θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον... αδιάφορο Maddogs για να τερματίσει τελικά 7ος. Ομάδα με εξαιρετική άμυνα (2η καλύτερη), που στις περισσότερες ήττες της ήταν ανταγωνιστική (χάνοντας γύρω στους 10 πόντους). Αρέσκεται να επιτίθεται όπως στο σύγχρονο NBA, ενώ ξεχωρίζει από το ρόστερ της ο Καλιανότης που είναι διεθνής με την Εθνική.

ΠΡΟΒΕΛΨΗ
2-1 η Βαλένθια

Tromokrates - Hanibal B.C.: Ο τρομοκράτης διαθέτει την ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο στην κατηγορία, οπότε και πολύ μέλλον μπροστά του. Παρά το χαμηλό μέσο όρο έδειξε άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έχει ρόστερ με σχεδόν 10 ισάξιους παίκτες, ίσως η μοναδική ομάδα με τόσο βάθος. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν βρισκόταν στην 5η θέση και μπορεί να τερμάτισε 6ος, ωστόσο πήρε άνετα το πλεονέκτημα έδρας. Άλλη μία ομάδα που παίζει κοντά στη ρακέτα, αλλά δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Απέναντι στον Hanibal έχει την ταμπέλα του φαβορί. Θα την επιβεβαιώσει;

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Hanibal έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου ήταν ανταγωνιστικός για 3 περιόδους απέναντι στον Supernova. Στο πρωτάθλημα η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε το ίδιο καλά. Τερμάτισε στην 6η θέση, προσπερνώντας στο τέλος τον Overdose, ωστόσο ήξερε από καιρό ότι έχει χάσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ. Ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν παίζοντας περιμετρικά και την τελείωσε με παιχνίδι κοντά στη ρακέτα οπότε δεν ξέρεις τι να περιμένεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Σκληρή μάχη με τον τρόμο να επικρατεί με 2-1

Supernova Elites - Volos Velvet Hammers

Το πιο ξεκάθαρο φαβορί από τα ζευγάρια των πλέι άουτ είναι αναμφίβολα ο Supernova. Με μόλις 6 παίκτες και τακτική χτυπώ το εντός και αφήνω το εκτός για το Κύπελλο έφτασε μέχρι το τέλος και με μπάζερμπιτερ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του! Έχοντας το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας, έχασε την τελευταία στιγμή μία θέση στα πλέι οφ οπότε θα αντιμετωπίσει το Βόλο. Επιθετικά η δύναμή του είναι κοντά στο καλάθι, αλλά έχει δείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα το ακολουθήσει. Εάν σωθεί, που είναι και το λογικό, η χρονιά θα είναι άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά και οικονομικά.

Ο Βόλος ήθελε να πάει μακριά στο Κύπελλο, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του στις κληρώσεις. Στο πρωτάθλημα ο... τελικός που έχασε από τη Βαλένθια ουσιαστικά τον οδήγησε στην 7η θέση και το έργο του είναι πολύ δύσκολο έχοντας να σπάσει μία έδρα που μόνο ο τεράστιος κατάφερε να βγει νικητής από την Diagalaksiaki Mesoastriki Epifaneia. Πούλησε τον βασικό του σέντερ, οπότε οι Velvet Hammers θα πρέπει να βγάλουν τακτικούς... λαγούς από το μανίκι τους για να έχουν ελπίδες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Παραμονή για Supernova, ίσως και με 2-0.

Last edited by Aimar 21 at 5/18/2020 11:21:22 AM

Advertisement