BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
From: Chosen

To: Domi
This Post:
00
254065.447 in reply to 254065.430
Date: 3/28/2014 11:26:08 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Megtennéd, hogy konkrétumokat írsz? Nem fogok átnézni 40 oldalnyi hányást, hogy melyik felel meg az adott pontoknak. Jobban is el tudom tölteni csöppnyi szabadidőmet...

This Post:
00
254065.448 in reply to 254065.446
Date: 3/28/2014 11:28:07 AM
Overall Posts Rated:
350350
Csak nyugodtan higgyétek, hogy a Föld kocka.. közben meg a tudósnak van igaza, akit máglyára vetetettek jogtalanul eretnekség vádja miatt... Középkor rulez?!

This Post:
11
254065.449 in reply to 254065.448
Date: 3/28/2014 11:32:33 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Lincselésnél mióta számít a jog? Márpedig, ha még sokáig folytatod ezt a stílust, akkor az lesz.

This Post:
11
254065.450 in reply to 254065.449
Date: 3/28/2014 11:44:06 AM
Overall Posts Rated:
350350
Az igazságáért miért kell bárkit "meglincselni"???
Ha Charlie ill. mindenki más elfogadta volna az igazságot, már napok óta csend lenne.
Amíg ilyen baromságokkal jön bárki érvnek, hogy számít a ranglista és fontos meccsdöntő szempont azt ki fogom röhögni tetszik vagy sem!

Message deleted
This Post:
11
254065.452 in reply to 254065.450
Date: 3/28/2014 12:07:31 PM
Overall Posts Rated:
44
Pár napja olvasom az itt folyó kommentkaratét, és - bocs srácok, de - véleményem szerint nem okosabb, aki még mindig reagál a user nevét most már óránként változtató barátunk érveléseire.

Sok minden fogalmazódott meg bennem:

- (pillanatnyilag) Il Perseguitati (a rendes ember)™ ☎ egy rohadt nagy troll, és iszonyatosan élvezi, hogy szivathatja a játszótársait. A többiek meg adják alá a lovat, ahelyett hogy hagyták volna a francba, hadd gondolja azt, amit ő jónak érez. Aki meg felhúzza magát ezeken, az kicsit el van tévedve... Értem én, hogy több éve játszotok, de bakker... ez egy online játék, ne csináljátok már :)
- Elképesztően unalmas volt olvasni egy idő után az összes hozzászólást (vessek magamra), vártam, hogy ki fogja lezárni (Chosen/vki megunja). Ráadásul mindegyikben ugyanazt az 5 dolgot írjátok le: "te ferdítesz, a világranglista fontos/nemfontos, 100%-os idény jobb/Domi eredménye jobb". Egyszerűen nem lehet elfogadni, hogy x így gondolja, y pedig úgy? Ha a kevésbé szeretett úriember többre értékeli a saját eredményét, és 10-szer nem sikerült meggyőzni, 11. után sem fog hinni Nektek, pláne ha ugyanazt írod le neki.
- Nektek mennyi időtök van már??? :D

Ennyit a hegyi beszédről, ha gáz volt, vagy megsértettem vkit, akkor sorry.*
Uff, béke!

*Edit: ráadásul csak kb egy hónapja játszom (korábban 2 évig próbálkoztam), pláne hogy van merszem beleszólni :)

Last edited by BentoLuccio at 3/28/2014 12:09:05 PM

This Post:
00
254065.453 in reply to 254065.452
Date: 3/28/2014 12:22:41 PM
Overall Posts Rated:
350350
Reagálhatok? szabad lesz tüsszentem? :)

nem vagyok troll! És legkevésbé sem élvezem, ha 1500000* kell ismételnem ugyanazt, amit ide-oda kifacsar Charlie... Kértem őt már több ízben is, hogy pm-ben vagy mélben csevegjünk.
Mi lett a vége ma? Megsértődött jobb híján, mert már nem volt normális érve. Vagyis csak kavarta azt a bizonyost...
Ezután én vagyok, aki hagyja magát átverni/becsapni? Miért hagynám magam, hogy hülyeséggel/ valótlannal traktáljon bárki? Ki szereti valótlanságokat? Én tuti nem!
Nem engem kell meggyőzni,mert én az IGAZAT mondom és Pl Charlie ferdíti el. Őt kell meggyőzni, ha hagyná magát.
De csak provokált. Mondtam tereljük pm-be vagy mélbe a beszélgetést
Főnökök vagyunk, vazze :P

Ezzel nem sértettél meg, de voltak itt durvább beszólások is...
Sok szerencsét az újrakezdéshez!

This Post:
33
254065.454 in reply to 254065.453
Date: 3/28/2014 5:48:57 PM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
ne haragudj, de ez enyhén szólva is csúsztatás. szó sincs arról, hogy bármelyikőtök az IGAZAT mondaná. mindenki a véleményét hangoztatta, és fogalma sincs senkinek, hogy annak mennyi köze van az igazsághoz, max. azok tudnák megmondani némely véleményről, hogy mennyi valóságalapja van (ld. taktikák használhatósága), akik ismerik a meccsmotor minden egyes sorát. ilyen meg köztünk tudtommal nincs. a többi meg úgyis hitvita (mennyit számít a ranglista stb.)

és ha valaki nem válaszol, az nem azt jelenti, hogy megsértődött vagy kifogyott az érvekből. lehet, hogy csak méltóságán alulinak tartja, hogy részt vegyen egy ilyen virtuális kinek van nagyobb versenyben. vagy csak mással is el tudja tölteni az idejét.

This Post:
00
254065.455 in reply to 254065.454
Date: 3/29/2014 7:12:03 AM
Overall Posts Rated:
350350
Figyelj, nem játékmotor alapelvi kérdésekről vitatkozunk, hanem azt vitatja itt Charlie, amit nálam jobban senki sem ismert az adott időszakból azaz a 16-17. szezon válogatott keret erősségét illetve az akkori csapatszellemet.
És azt tényleg senki más nem tudja nálam jobban, mint ahogy a vendabal-éra belső történeseit is venda ismeri legjobban.
Azt senki sem vitathatja. Ezek mind tények ergo a szent igazság.
De Ch azzal jön, hogy az aranyérmem ilyen nehéz körülmények közt (ts hátrány) sem ér fel domi ezüstjével.
Miért nem képes elfogadni, hogy igenis emberes tett volt ts hátrányban, idegen pályán győztesen eljönni Szlovákiából?
Úgyis mondhatom sokkal nagyobb tett volt, mint dominak a körülmények által adott (világalja selejtezős csapatok sora) full ts-sel elbukni egy erősebb lengyel ellen.
Nehéz objektívnek lenni ez tény, de azért azért van rá egy viszonylag jó mérce: nekem sikerült az arany, dominak meg nem az adott évben.
A "hitvitához" meg annyit mondanék senki sem hisz benne, mert akkor beírtak volna a tegnapi kérdésemre, hogy a ranglista perdöntő minden meccsen. De elhangzott itt 2 embertől is (Charlie, dzsevasz) az az ordas ferdítés, hogy a ranglistára hivatkoztak. Hogy az bármit is számítana az adott meccsen. Semmit sem számít! Így az sem, ha előbb állót ver meg valaki meg az sem, ha 10-15 hellyel hátrább levő ver egy másik felet. Ez nehéz felfogni a velem vitázó félnek??
Ja, és persze, hogy kiröhögöm őt neki meg nem marad más csak meghátrálni, mert nem tud jobbat lépni.
Ha méltóságán alulinak érezné a dolgot, akkor saját téves álláspontján kéne javítania azaz nem mondani ilyen ordas csacskaságokat hogy meccsdöntő faktor a ranglista.
Hányszor kértem, hogy Charlie fejezze már be a szándékos ferdítéseit? Múltkor is már untam ez a sok zöldséget, de nem fogom hagyni, hogy becsapjanak illetve a közösséget csapja be a sok sületlenségével.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/29/2014 7:17:57 AM

Message deleted
This Post:
11
254065.457 in reply to 254065.455
Date: 3/29/2014 6:05:23 PM
Overall Posts Rated:
4141
Te tényleg azt hiszed ha nem ír ide valaki akkor neked ad igazat?? Kicsit el vagy tévedve...

Advertisement