якби ми грали проти Ізраїля на виїзді, я би навіть не дьоргався. Пікував та й все, але я чесно, дуже вірив в нашу перемогу і 3 очки показують, що це майже було досяжно. Майже
крім того, я також найшов спосіб як використовувати Дроздова-Кучеревського в старті під зовнішню тактику
матч проти Уругваю цьому приклад.
щодо замін по позиціях, то я маю до цього двояке враження.
Я собі купив поляка для того щоб тестувати блокера при стандартній тактиці, при замінах по позиціях і дивитися, що з того виходить.
Так, погоджуюсь, воно може зайти, але коли в тебе є ЛФи з КЗ 21-22, як у Ізраїля, і в тих блокерів дуже високий підбір та пас. Якщо підбір такий як в Пелюка, то рахуй ти програв підбори в хлам
(76041).
Але може і не зайти, якщо глянути ось цей матч минулого сезону Франція Польща
(75884), поляк поставив 2х великих на РЗ АЗ, Француз поставив тільки на РЗ, але Ц лишив статичним. В підсумку француз легко обіграв поляка.
Мені особисто в атаці під кошик, дуже подобається варіант із заміною тільки АЗ-ВФ по позиціях. Або більш класичний болгарський варіант. Але для болгарського варіанту тре мати Ц з ближнім кидком 20, із зовнішнім захистом 15+, і ближнім захистом 19, і підбором 15+. Таких в нас на жаль немає (
А вот в кидках з близької дистанції, цілком можна грати з блокером на Ц. Не знаю чи зможеш ти відкрити мій матч проти найсильнішого бота
(132381655), але спробуй, може відкриєш і побачиш як блокер Ц зробив тільки 3 кидки.
При тій тактиці, чисто моє спостереження, вони відносно дуже мало кидають. Тут важливо щоб в того Ц блокера не був прохід високий. В іншому випадку буде лізти кидати.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/20/2024 12:50:18 PM