TS raczej nie odpuscil , ale NTS odrobine tak ! Ja dzis mialem na celu dogranie minut pod trening dla poszczegolnych graczy no i chcialem tez juz miec pewnosc ze to wlasnie z WKS zagram w pierwszej rundzie play-off i od razu dla jasnosci nie to zebym dopatrywal sie zwyciestwa w naszej rywalizacji , ale moim faworytem od poczatku sezonu jest TS i pozostanie nim nadal mimo kontuzji jednego z podstawowych graczy.Byc moze troche wyjasnilo sie teraz ze TS bedzie sie sklanial bardziej ku obwodowi w play-off ,bo wlasnie to jego zroznicowanie ataku zawsze rodzilo we mnie obawy w przypadku ewentualnej konfrontacji, ale uwazam iz nadal dysponuje mega mocnym skladem jak na nasza lige i jesli forma dopisze to "obstawiam" wlasnie na nich . No a poza tym ze zakladalem porazke w dzisiejszym meczu mialem nadzieje ze bedzie w nim wiele emocji na pozegnanie rywalizacji z druzyna Nagietkowa , ktorej menagera zawsze cenilem i mega zal ze juz z Nami nie zagra....I nie pomylilem sie emocji nie zabraklo byly 2 dogrywki i troche szkoda bałaganu minutowego w Statystyce tygodniowej, ale nie jest az tak zle ...
W czwartek sparing z WKS i mam nadzieje ze bedziesz dysponowal mocnym skladem bo ciekawy jestem wyniku ;))) no a potem to juz walka na całego !!!!!!!!!!!!!! ;)))