BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
196358.448 in reply to 196358.447
Date: 3/6/2012 9:11:17 AM
Overall Posts Rated:
10361036
hvala na razmišljanju, al nisi mi neki znalac baš pozdrav

This Post:
44
196358.449 in reply to 196358.448
Date: 3/6/2012 9:36:12 AM
Overall Posts Rated:
10361036
obrazložit ću svoj post.
prvo, ni jednoj pobjedi se ne gleda u zube, kakva god bila. možda da smo igrali pod koš s krilima kako si reka bi bilo većih problema radi zone, ne možeš znat. forma igrača nije bila zadovoljavajuća za ovu utakmicu osim par igrača i stoga sam zadovoljan odrađenim poslom. push the ball je donija 31 asist šta uopće nije loš statistički podatak.

drugo, iskreno si mi dosadija svaki put na chatu "zasto polovanec ne igra, zasto polovanec ne igra"
odgovor znaš i sam, odsad će uvik krilni centri igrat na krilu, jer je jasno da je to najbolja taktika, svi su počeli tako ograt, bekovi ne donose bnikakvu prevagu, a takva krila će jedino ulazit s klupe. zamisli da svaki manager tako svaku utakmicu pita za svog igrača, na šta bi to ličilo (iako ima i takvih koji me na PM optužuju da su radi mene izgubili od prodaje suvenira taj tjedan)
uz nerealne ljude koji očekuju ko zna šta, još se nosit s takvim ljudima ka šta si ti.. majko mila

nadalje, ako ste prije bili zadovoljni s igračima koji su nam godinama bili glavni igrači (topić sobranom 16 i IS 1, fatur s obranom 15, centri s ulazom 1 i dodavanjem 2) mislim da bi napokon tribali bit malo zadovoljniji, napokon imamo igrače koji liče na nešto. ko je kriv šta su takvi loši igrači igrali, ja neznam, al dobro, možeš i za to optužit mene)

dolaze nam 3 bitne utakmice, od kojih moramo dobit 2 da bi prošli dalje, a ti plačeš nad pobjedom protiv austrije, umisto da doneseš neki konkretan prijedlog za te utakmice, kako odigrat protiv čeha koji su treći na svitu, kako se suprostavit latviji koja ima nevjerojatne plaće.. itd. iako sumnjam da to tebe briga, jedva čekaš da to izgubimo da opet možeš kritizirat

eto, ako ti je lakše, oprosti šta polovanec nije igra u petorci, znam ja da to tebe najviše muči, jer da je igra, sumnjam da bi se uopće javija s nekim kritikama

mislim, stvarno je nevjerojatno da mene više kritizirate nakon neke pobjede, nego nakon šta je neko od vaših pajdaša zaboravija postavit ekipu za bitnu utakmicu. stvarno jadno, al navika sam...

This Post:
00
196358.450 in reply to 196358.449
Date: 3/6/2012 10:51:28 AM
Overall Posts Rated:
6969
Nisam mislio ništa pisati ni miješati se u bilo šta što se tiče repke, ali bolje da dam neki savjet pa makar me popljuvali.
Dobro je šta nisi igrao Look inside, ali mogao si definitivno nešto drugo osim push the ball. Sumnjam da će ti ta taktika proć protiv Češke,Portugala,a još manje Latvije. Ne vidim ocijene naših igrača pa ne mogu točno izračunat koja bi najbolja taktika bila za Hrvatsku, ali vodiš repku već treću sezonu i valjda znaš s kojom taktikom izvuć maksimum. Moj savjet je da ne igraš look inside niti jednu utakmicu do kraja skupina. To šta svi govore da je to najbolja taktika to su gluposti. Sve taktike su dobre pitanje je koja je optimalna za Hrvatsku protiv različitih protivnika. Nemoj igrat ni push the ball, a ni run and gun ne vjerujem da će nešto napraviti. Što se tiče obrane, opet ne vidim hrvatske igrače,ali ako imaš ideju šta će oni igrati onda stavi i takve igrače. Usredotoči se ponajviše na postavu koja će najbolje odigrat obranu i prema tome postavi napad. A enthusiasam čuvat do zadnje tekme. Pa čak i onda odigrat laganicu ako uspijemo dobit jednu od dvije prethodne tekme. Riskiraj do maksimuma jer ti je to jedina šansa za napravit odličan rezultat. Nikad neznaš možda ti se otvori prilika. Nije sramota ispast u skupini ako znaš da si probao.Razmišljaj unaprijed, a ne utakmicu po utakmicu pa šta bude. Tražio si konkretan prijedlog i dobio si ga od mene. Složio se ti s ovim ili ne, bio ja popljuvan ili mi se smijali svejedno,ali bolje da imaš više uvida nego da se držiš stalno jednog te istog.

This Post:
11
196358.451 in reply to 196358.449
Date: 3/6/2012 10:51:50 AM
Overall Posts Rated:
222222
Daj molim te nemoj pizdit da te se kritizira najvise nakon pobjede. Nitko te skoro nije kritizirao al su ti česittali na hrabroj taktici. Čak da je neko kritizirao ja vjerovatno nebi ništa napisao...
Siguran sam da ćeš znati najbolju taktiku za nadolazeće utakmice, nakon ove tekme sve ti je jasno.

From: ibarix

This Post:
00
196358.452 in reply to 196358.450
Date: 3/6/2012 12:13:06 PM
Overall Posts Rated:
706706
vodiš repku već treću sezonu i valjda znaš s kojom taktikom izvuć maksimum.

Ništa to ne znači iako bi trebalo.

Sve taktike su dobre pitanje je koja je optimalna za Hrvatsku protiv različitih protivnika.

Upravo tako.

Usredotoči se ponajviše na postavu koja će najbolje odigrat obranu i prema tome postavi napad.

Ja baš obratno mislim. Odlučim se za taktiku, a onda biram igrače za nju.

Razmišljaj unaprijed, a ne utakmicu po utakmicu pa šta bude.

Točno. Cilj je proći skupinu. Mislim da je i napisao da treba dobit 2 od 3 jake tekme. A i ako pogledaš stranicu repke, piše da smo prošli otočke zemlje, pa ide Austrija itd. Planira se ipak dugoročno.

Sa svim ostalim se slažem.

From: Moa1

This Post:
00
196358.453 in reply to 196358.450
Date: 3/6/2012 12:30:12 PM
Overall Posts Rated:
637637
To šta svi govore da je to najbolja taktika to su gluposti. Sve taktike su dobre pitanje je koja je optimalna za Hrvatsku protiv različitih protivnika.

totalno netočno!
znaš zašto je pod koš najbolja taktika? radi cijena skilova bloka i dometa šuta. obrana za taktiku pod koš nema. ima 2-3 zona al da bi ti funkcionirala treba ti igrači s visokim blokiranjem i visokom obranom što dovodi do igrača koji se ne mogu uzdržavati.
problem vanjskim napada je što je domet skup! preskup! zato nitko ne trenira preko 15 (vrlo,vrlo,vrlo rijetko) a odnos cijene i rezultat koji pridonosi nije realan. a vanjski napad zaustavljaš samo sa vanjskom obranom! i sad si ti probaj složit poštena dva beka + krilo koje mora znat igrat izvana za vanjski napad. a ne možeš im ništa u skilovima od ovih sad što imaju uskratit na uštrb dometa. opet će biti preskup a lošiji s dometom 20 nego s dometom 15. to je problem provođenja taktika da funkcionira kak spada.
zato je jednostavnije utrpat 3 unutarnja na KR,KC i C i stavit dva beka s vanjskom obranom 20 i dodavanjem 20, jer su financijski podnošljivi i šljaka a zaustavit ne možeš jer nitko potrebne igrače da zaustaviš napad pod koš ne može platit a trebaš ih trojicu.
BB-i su rekli da su proveli testiranja i da sve šljaka al treba imat igrače s visokim blokiranjem na pozicijama KR,KC i C uz naravno visoku unutarnju obranu. neće da se izjasne koliki ti skilovi trebaju biti. zadnjih nekoliko sezona od polufinala LP, finalna reprezentativna natjecanja igraju samo ekipe koje igraju pod koš. svaka ekipa koja je pokušala s vanjskim napadom nije bila ni blizu da išta naprave protiv njih.
moš ti pričat da su to gluposti al činjenice govore same za sebe.
i još lik obiđe sve BB i svi igraju 90% tekmi pod koš a obranu 2-3 eventualno 1 u sezoni protiv nekog sranja. i govore kak sve valja. valja da, al onda nek povećaju nama pare da mi to možemo platit ili najjednostavnije nek smanje cijenu skilova koji trebaju učiniti da to funkcionira.

@starosta: sam nastavi. imaš svoj cilj, svoj plan i radi kak ti misliš da je najbolje. ti si izbornik.

This Post:
00
196358.454 in reply to 196358.451
Date: 3/6/2012 12:41:22 PM
Overall Posts Rated:
10361036

Siguran sam da ćeš znati najbolju taktiku za nadolazeće utakmice, nakon ove tekme sve ti je jasno.

pa to sam i sam napisa jos dok se utakmica igrala

This Post:
00
196358.455 in reply to 196358.453
Date: 3/6/2012 12:45:03 PM
Overall Posts Rated:
10361036

@starosta: sam nastavi. imaš svoj cilj, svoj plan i radi kak ti misliš da je najbolje. ti si izbornik.

nastavljam, al činjenica je da bi danas igrači izgledali drugačije da smo znali da će taktika pod koš bit najbolja.
recimo onda bi verbić ima dosta jaču vanjsku obranu, grbeš i da silva bi imali bolju unutarnji šut, dakle igrači bi se drugačije trenirali. mi ipak nismo 100% spremni za tu taktiku, koliko god mislili da jesmo, opet imamo dosta rupa koje triba pokrpat.

Last edited by Starosta (NT coach) at 3/6/2012 12:45:21 PM

This Post:
00
196358.456 in reply to 196358.455
Date: 3/6/2012 12:51:30 PM
Overall Posts Rated:
22452245
samo se opusti i uživaj u plodovima našeg zajedničkog rada,...

i nedaj se iznervirati ma kako ti teško bilo:::)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
11
196358.457 in reply to 196358.455
Date: 3/6/2012 12:52:02 PM
Overall Posts Rated:
637637

nastavljam, al činjenica je da bi danas igrači izgledali drugačije da smo znali da će taktika pod koš bit najbolja.
recimo onda bi verbić ima dosta jaču vanjsku obranu, grbeš i da silva bi imali bolju unutarnji šut, dakle igrači bi se drugačije trenirali. mi ipak nismo 100% spremni za tu taktiku, koliko god mislili da jesmo, opet imamo dosta rupa koje triba pokrpat.

tako je kako je. išli smo drugim putem samo što se mi nećemo time iskoristit, kak stvari stoje za sada, nikada
zašto? zato što za sada nitko od BB-a se ne razumije u GE i nitko ga ne smije dirati. dok ne dođe netko tko će izučiti kodove i sve ostalo biti će ovak kako je.
citiram BB-Marina što je napisao danas:
...but you must be aware of the fact that we currently don't have the option of making changes to the GE, and it doesn't seem like we will have it anytime soon.
a već davno,davno sam negdje pročitao da su ih napustili ljudi koji su iskodirali GE i zato to ne smiju dirat a nema tko to preuzet. stoga, od naših svestranih igrača još sezonama neće biti ništ.

This Post:
00
196358.458 in reply to 196358.455
Date: 3/6/2012 1:47:53 PM
Overall Posts Rated:
706706

Ja to gledam ovako. Kad tad će "popraviit" taktike da ne bude dominantna igra pod koš. A onda ćemo mi konačno biti na konju. :)))

Ima da ih ubijamo 2-3 zonom i presingom onda :)

Advertisement