BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Kosarka, analiza, taktika i diskusija

Kosarka, analiza, taktika i diskusija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dock

To: Dock
This Post:
00
235782.448 in reply to 235782.446
Date: 8/1/2013 6:57:45 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109

PS.
koga interesuje neka ga odgleda sto pre, prosli put su ga skinuli sa neta pre nego sto sam stigao da okacim link

Vidim da su vredni ljudi iz Youtuba vec skinuli ove snimke sa neta, samo par sati posto sam postavio linkove :(

Evo ponovo linkova

The Doctor

http://www.ddotomen.com/2013/06/11/video-the-doctor-full-documentary/

Piratebay
http://thepiratebay.sx/torrent/8568986/

Kickass Torrents (HD verzija)
http://katmirror.com/the-doctor-dr-j-documentary-720p-nba-tv-t7632819.html

Dream Team

Piratebay (HD verzija)
http://thepiratebay.sx/torrent/7355843/The_Dream_Team_-_NBA_TV_Documentary

This Post:
00
235782.449 in reply to 235782.448
Date: 8/1/2013 6:59:41 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Dok cekate da se skinu ovi dokumentarci, mozet da procitate zanimljive blogove naseg sudije Milana Mazica sa portala mvp.rs

Koriscenje ruku u odbrani
http://mvp.rs/blog/blog-milan-mazic/item/3283-milan-mazic...

Komunikacija
http://mvp.rs/blog/blog-milan-mazic/item/4024-milan-mazic...

Promene pravila
http://mvp.rs/blog/blog-milan-mazic/item/4378-blog-milan-...

Last edited by Dock at 8/1/2013 6:59:58 AM

From: LA-Saur0n

This Post:
00
235782.450 in reply to 235782.449
Date: 8/1/2013 5:52:09 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Do 5og Avgusta mladjani Borisa Simanic bi trebalo da potpise za Zvezdu.
Ne znam koliko su ljudi upoznati sa ovim momkom, mozda oni koji su prati U16 reprezentaciju.
Radi se o velikom talentu, decko ima predispozicije da postane dominantan, pre svega fizikalijama.Sa nepunih 15god,98godiste, visok je 203cm, ima jeziv raspon ruku a najveci kvalitet mu je sut.
Stoga, luta jos uvek medju pozicijama.Prirodno, trebalo bi da igra ispod samo kosa, medjutim igru zasniva na sutu pa neretko igra i beka.
Inace, prethodnu sezonu je proveo u Kahi Laboral, mladjim kategorijama podrazumeva se, Barselona je bila zainteresovana za njega, ipak on se, nezvanicno, odlucio za klub za koji navija svim srcem.
Naravno,suvise je rano prognozirati mu karijeru i stavljati mu dodatni teret da nosi, ipak, ovo je veoma pozitivna stvar, da vracamo mlade nade iz inostranstva...

This Post:
00
235782.451 in reply to 235782.450
Date: 8/14/2013 6:20:24 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Moj utisak posle odgledane 2,5 utakmice nase reprezentacije (odglredao samo prvo poluvreme protiv Rusa)

+ igra spoljne linije Markovic, Nedovic, Bogdanovic i po malo Andjusic
- igra 1 na 1 Nedovica i Bjelice, mozda jedino oruzje koje imamo protiv postavljene odbrane (osim Raska)
- Nedostatak skocne 4-ke ili 5-ice koaj skuplja skokove u vazduhu a ne samo kad se zagradi
+ Kalinic (mozda zato sto nisam mnogo ocekivao od njega) kao back up krilo
+ Katic uvek 100%
- previse spustanja lopte na Krstica na niskom postu. U tim situacijama se lose snalazi

ne treba da nas hvata euforija zbog ovih laganih pobeda, narucito protiv neozbiljne reprezntacije Ukrajine i zbog velike sudijske pomoci protiv Slovenaca
sve utakmice su bile viskog tempa i sa dosta tranzicije koja lezi nasoj spoljnoj liniji pa je ona zato i dobro izgledala, postavlja se pitanje kako ce se snaci protiv postavljenih odbana tj u pozicionom napadu. Resenja trenutno vidim u izolaciji za Bjelicu (ubedjen sam da ovo nije forsirano u zelji da se sakriju karte) i Nedovica, spustanje na niski post na Raska i Krleta i naravno ceka se Teo

Ocekivana 12orka po prikazanom
Markovic, Nedovic, Andjusic, Bogdanovic, Teodosic, Lucic, Kalinic, Krstic, Katic, Gagic, Stimac ili Mitrovic

Gagoic bi isao zbog igre u odbrani, tj fizikalija visine i skoka
Stimac je odlicno saradjivao sa Teom u kvalifikacijama, narucito u pick n roll-u
Mitrovic bi isao samo ako odluci da povede jos jednu klasicnu cetvorku

PS.
Ne mogu da se otmem utisku da je Milosavljevic imao mesto umesto Kalinica i Bobi umesto jednog od centara, ali tu se nista vise ne moze uraditi

Last edited by Dock at 8/14/2013 6:20:51 AM

From: Aleksandar

This Post:
00
235782.452 in reply to 235782.451
Date: 8/14/2013 7:38:55 AM
Overall Posts Rated:
621621
Nisam odavno pratio kosarku, slucajno uhvatio utakmicu protiv Ukrajine. Mogu reci da me Bjelica iznenadio, mnogo je kompletniji igrac nego sto sam mislio

This Post:
00
235782.453 in reply to 235782.451
Date: 8/14/2013 10:52:04 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Komentar sa jednog foruma:

Stimac i Gagic koji li je gori... Mogu misliti kakav je bio Musli kad su ova 2 konja ispred njega

From: Gomeljski

This Post:
00
235782.454 in reply to 235782.453
Date: 8/16/2013 6:54:03 AM
Overall Posts Rated:
353353
Juce sam gledao celu utakmicu protiv Francuza, iako je mozda neprimereno govoriti o losoj odbrani na Parkeru u zavrsnici (ko uopste njega moze dobro da brani u tim situacijama), mislim da su Micic i Markovic podbacili na tom planu i dozvolili mu da se razmahne i resi mec. Medjutim, pored toga promasili smo i dva odlucujuca bacanja (Bjelica) i jos desetak drugih bacanja tokom utakmice. Jedna dilema koja mi se namece je izbor Andjusic-Krstic, posto mislim da Dangubic sigurno otpada. Andjusic je juce pokazao da se njegovim serijama trojki moze stici prednost protivnika i kada lose igramo, s druge strane poziciono je maltene bezopasan a u odbrani rupa: Krstic je tu bolji, ali jednostavno nije takav suter. Vrlo tezak izbor izmedju njih dvojice po meni.

This Post:
00
235782.455 in reply to 235782.454
Date: 8/16/2013 8:13:40 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Ja sam stigao na drugo poluvreme, tj kada smo stizali razliku. Odlicno smo odigrali protiv jedne od najjacih reprezentacija. Nismo imali prevelike probleme sa njihovim atletzmom (skokom) mada ne bih reako da smo toliko dobro igrali odbranu koliko su oni lose napadali. Parker kao da je na kraju resio da igra i ubacio u 4tu.

Rekao bih da je Aadjusic ovime kupio mesto za odlazak i da mu se smesi uloga Rasica iz prehodnih godina.
Minutaza ce mu najvise zavisiti od Teodosica tj koliko se on oporavi i uzme udela u igri.
Po mom mislljenju rotacije ce izgledati ovako
Plej Markovic Teodosic Nedovic
Bek Nedovic Bogdanovic Andjusic

a ako ne bude iseo Teo ici ce Micic a Nedovic ce vise igrati pleja

OStaje nam muka pod kosem, osim Krstica niko standardan, Dans smo videli kako izgleda kada Rasko ne moze da ugura centre i da igra 1 na 1

From: LA-Saur0n

This Post:
00
235782.456 in reply to 235782.455
Date: 8/16/2013 10:12:19 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Odmah da se ogradim i kazem da nisam sinoc gledao utakmicu.
Ipak, nemojte uzimati priprepne utakmice kao reper za EP.Jednostavno, lakse je igrati utakmicu, za koju znas da ti nista ne donosi, a drugo je igrati utakmicu na EP.EP donosi pritisak sam po sebi, uz to sistem takmicenja, takav je kakav je, ne dozvoljava ekipama opustanje, te se mora ici na pobedu u svakoj utakmici.
Sto se same igre tice, vidi se da je Duda postavio jasan sablon.Iskristalisale su se pozicije pojedinim igracima, evidentno je ko ce biti lider, ko ce uzimati suteve i preuzimati odgovornost.Novajlije, za sada, odlicno rade i napreduju u svakom smislu.
Zaista, Bogdanovic pokazuje elemente zrelog strelca u pojedinim trenucima, Kalinic je definitivno otkrovenje ovih priprema.
Takodje, Nemanja Krstic igra vise nego solidno, u oba pravca.Da biram za tim, uvek bih izabrao Nemanju, ovako...Andjusic ce ici na EP, gotovo sigurno.Zasto?
Prosto, ko god bude isao od njih dvojice, nece se naigrati.Opet, Danilo poseduje nesto sto retko ko ima, neverovatan osecaj za sut, kao i hladnokrvnost kada se lome utakmice.Siguran sam da ce Danilo biti igrac zadatka, ulaziti samo po potrebi.
Sto se reketa tice, evidentno je da smo tu najslabiji, ne ofanzivno vec defanzivno.Krstic nikada nije plenio u odbrani, uz to nije vise tako mlad, ista situacija je i sa Raskom.Stimac je, decko, koji najbolje moze da pokrije ali...napad trpi onda.
Sve u svemu, roster nam je poprilicno oskudan.Sve su to neizgradjeni igraci, igraci koji jedva da su osetili seniorsku kosarku, a sad se od njih ocekuje da igraju na najvisem mogucem nivou.
Sa druge strane, svi ti igraci su zeljni dokazivanja, svima njima je cast sto idu EP i, siguran sam, nece nas obrukati, kao ekipa sa EP u Litvaniji.

Message deleted
From: Navaro
This Post:
44
235782.458 in reply to 235782.456
Date: 8/25/2013 7:56:37 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ovaj Rasko Katic ako ovako nastavi ima da u 35 godini zavrsi u NBA i bude najbolji ruki sezone :)

Advertisement