Ukraina vs. Slovenija 108 - 80 +28 (43598)МИ В ГРУПОВОМУ ЕТАПІ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ!!! УРААААА!!! Всіх вітаю з цим досягненням ) а це дозволить нам піднятися в топ 20 молодіжок світу!
Але давайте вернемося до нашого матчу
Найбільше в цьому матчі відіграла тактика, тому про неї я розпишу багато і попробую обгрунтувати всі свої думки щодо сьогоднішніх розстановок:
Що грати проти словенців я почав ще думати за тиждень до матчу з ізраєлем. Аналізував їхні сильні і слабкі сторони, і тоді ще за 2 тижні до цього матчу я визначився, що проти ізраїля я буду грати внутрішню тактику, бо в них слабші великі, а проти словенців буду грати зовнішню, так як в них малі слабші. І тому підводив до матчу з словенцями наш арсенал атакуючих тактик ніби в нас основна ударна сила це внутрішня тактика
+ до того все склалося для нас дуже вдало. В словенців травмувалися 2 основні великі, і тому, якщо думати прямолінійно, то все стає очевидно: б'ємо туди де протікає слабківсть суперника... так гадав собі напевно кожен, включно зі словенцем... і тому тут очевидно, що треба ставити угадайку на внутрішню тактику, бо українці ж туда будуть лізти... там в нас діра...
Хахаха, думав я собі... згідно свого немалого досвіду я зрозумів, що якщо думати прямолінійно, то далеко ти не заїдеш і багато не виграєш. І тут я пригадав аналогічний матч з греками
(35797) 33 сезону, де в них також були проблеми з великими і він поставив угадайку на внутрішню і я туди поліз... і нічо мені з того доброго не було (
Я це все передбачував, тому зіграв розіграш на периметрі, не менш слабшу нашу тактику, і отримав перевагу в невгаданій угадайці.
Я звичайно не очікував аж таку перевагу в 28 очок, знав би я що так буде, то поставив би менший настрій, але цей матч це ще один хороший досвід на користь нестандартних рішень + зовнішніх тактик.
Не грай прямолінійно і буде тобі щастя (с)... нова цитата Кампота
Гравці:
на початку сезону я говорив, що наші гравці цікаві, але потребують невеличкого коригування і я казав що постараюся по ходу сезону його зробити. Можу чітко сказати: коригування зроблене і масове качання БВП малим разом з добре розкачаними кидками великих дало свої плоди - ми вийшли в груповий етап і не маємо яскраво вираженої основної тактики. Ми можемо грати любою тактикою )) і це мене дуже дуже радує. БВП рулить

наступний матч проти Сербів, і там нам нічого ловити з слабким ентузіазмом. Тому буду грати в своє задоволення і відновлювати командний ентузіазм!
Готуємося до групового етапу !