BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.448 in reply to 60774.447
Date: 10/7/2012 5:42:09 PM
Overall Posts Rated:
2626
Sutra u 20h po lokalnom vremenu igramo sesti mec u grupi na EP u Spaniji sa reprezentacijom Svedske, koja do sada nije ostvarila pobjedu, i nadam se da ce tako ostati i posle meca sa nama.
U tim se vraca nas najbolji igrac Gusic, jer je podigao formu na neki pristojan nivo, i vjerovatno ce sutra zaigrati od prve minute, ispred mladjahnog Strugara.
Ali necemo moci racunati na sjajnog Kosca jer je pokvario formu tako da ce umjesto njega u prvoj petorci na poziciji KC igrati Novak Vulovic.
Forma ja zadovoljavajuca, posebno nasih vanjskih igraca kao i uvjek, i svi preduslovi za pobjedu su steceni. :)
Dodjite na chat u 20h da zajedno pratimo mec i bodrimo nase momke do druge pobjede u grupi.

I jedna zanimljivost za kraj, spisak nasih reprezentativaca koji ucestvuju na All Staru u svojim ligama:

Nino Kocetanovic (Prva Liga BiH, rezerva na poziciji krila)
Tihomir Mandic (Malaysia MBBA, rezerva na poziciji pleja)
Cedomir Gušic (Hellas IV.19, startni centar)
Vidak Petrovic (Lubnan I.1, startni KC)
Stefan Orahovac (Al Maghrib 1DNM, startni SG i ucesnik u takmicenju u sutiranju trojki)
Dražen Baletic (Slovenija III.9, startni PG)
Ðurica Banovic (Crna Gora CGBBL, rezerva na poziciji centra)
Boban Brakocevic (Crna Gora CGBBL, startni PG)
Novak Vulovic (Malta I.1, startni centar)
Andelko Kosac (England EBBL, startni KC)
Ðuro Božovic (Deutschland II.4, rezervni KC)
Ðoko Ognjanovic (Bolivia I.1, startni plej i ucesnik u takmicenju u sutiranju trojki)
Slobodan Strugar (Crna Gora II.3, rezervni centar)

This Post:
00
60774.449 in reply to 60774.440
Date: 10/8/2012 6:24:22 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Staniša Spasic (28013176) je novi clan NT selekcije jer njegov tim za 3 dana postaje bot, a bilo bi steta da izgubimo igraca sa ovakvim potencijalom, iako je izgubio dosta treninga, moze to nadoknaditi potencijalom, kod vlasnika koji ima dobrog trenera po mogucnosti lvl7.Slektor mlade reprezentacije je neaktivan tako da sam ga ja pozvao.
Svakog koga interesuju njegovi skilovi nek mi se javi na BB-mail, ako ima ko zainteresovan za njegov trening da ga uzme.

Мислим да ће овај играч постати слободан агент тек за 1-2 недеље, пошто је потребно да прође 40 дана да би клуб постао бот. У овом случају данас је тачно 30 дана.

This Post:
00
60774.450 in reply to 60774.449
Date: 10/8/2012 5:25:08 PM
Overall Posts Rated:
2626
Sverige vs. Crna Gora 102 - 111 (20973)

Druga pobjeda u nizu, ovaj put protiv Svedske, ne tako lako kao sto sam ocekivao ali ipak na kraju se pise pobjeda i samo pobjeda.
Igrali smo sa vecim zalaganjem, njihov ent je nesto veci od naseg.
Ponovo smo imali problema u skoku kao i uvjek, tako da smo njima dozvolili cak 14 ofanzivnih skokova, i imali su cak 21 sut vise od nas, ali ono sto je bilo presudno je njihov malen izbor kvalitetnih igraca, i sto smo imali veliki broj slobodnih bacanja.
Andersson nam je pravio dosta problema iako je skoro citavo drugo poluvrjeme igrao sa 5 licnih i izdrzao do samog kraja bez da izleti vani, da je on dobio sestu licnu u trecoj cetvrtini posao bi vec bio zavrsen, ali ovako ih je prije svega on drzao u igri koliko toliko.
Veceras je sjajan bio Vulovic sa 34p i 11s, i povratnik u prvi tim Gušic sa 23p i 10p i trebalo se u odbrani nositi sa Anderssonom, nije mu bilo lako definitivno. :D
Orahovac je imao odlican all-round ucinak sa 21p, 6s i 5a.
I naravno za kraj, slag na tortu, igraci koje ja najvise volim i hvalim ali mislim sa razlogom su Ognjanovic i Brakocevic. :D
Ðoko je imao 10p i fantasticnih 13a, a ni malo losiji je bio Boban sa 13p i 12 a, maksimalno raspolozeni kada treba razigravati saigrace. :)

@Superstar, Moguce, mada imao sam jednom takav slucaj i mislim da je tim postao bot za 30 dana, a i u pravilima pise kada se tim izbaci da se moze uzeti novi za 30 dana, i mislim da je takav slucaj i sa timovima koji postaju bot timovi, mada kazem ne znam, nije me to nesto ni zanimalo do sada, a svejedno necu da rizikujem, ima jedno mjesto za njega slobodno i sada. :))

This Post:
00
60774.451 in reply to 60774.450
Date: 10/8/2012 8:20:23 PM
Overall Posts Rated:
5151
Svaka cast na pobjedi.

A sto se igraca tice mislim da mora da prodje 5 nedjelja i onda prvi ponedjeljak nakon toga izlazi na TL...

This Post:
00
60774.452 in reply to 60774.451
Date: 10/9/2012 4:16:15 AM
Overall Posts Rated:
2626
Hvala. :)

Moguce, to nevalja sto se tice Stanise jer ce izgubiti jos koju sedmicu treninga, ali onda mogu spasiti vise igraca, a mozda se i ivannn vrati. :)
Raspitat cu se za to, pa napisem sta je i kako definitivno. :)

EDIT: "Postaje bot nakon 6-7 nedelje, tako nesto" Sto znaci da ste vi bili u pravu. :P

Last edited by Dejan Roljic at 10/9/2012 4:46:58 AM

This Post:
00
60774.453 in reply to 60774.452
Date: 10/14/2012 6:58:23 PM
Overall Posts Rated:
2626
I evo ga, stigli smo i do posljednjeg meca u grupi, naseg posljednjeg na EP, posle ovog meca pakujemo kofere i napustamo Malagu, dali sa 2 ili 3 trijumfa, vidjecemo u strasnjem mecu protiv reprezentacije Armenije u 20h po lokalnom vremenu. :)
U mec ulazimo kao apsolutni favoriti, svi igraci su u konkurenciji za mec, niko nema formu ispod 7.
Oni imaju veci ent zasigurno, ali razlika u kvalitetu je ipak mislim prevelika da bi nasi momci dozvolili neko iznenadjenje, ali nikad se ne zna, i ne volim unaprijed upisati pobjedu.
Kao sto sam rekao svi su u konkureciji, i svi imaju prihvatljivu formu, samo bih volio da su nekako Ðoko i Boban zadrzali prijasnju formu, ali ok i ove njihove sedmice ce biti dovoljne da izdominiraju njihovu skromnu vanjsku liniju. :)

Sutra ko moze u 20h na chat, da ispratimo zadnji mec na EP sto se tice nase reprezentacije. :)

This Post:
00
60774.454 in reply to 60774.453
Date: 10/15/2012 4:48:06 PM
Overall Posts Rated:
2626
Hayastan vs. Crna Gora 116 - 121 (20978)

Pobjeda za kraj, ocekivano.
Vulovic ponovo najbolji, i jos bih izdvojio Bobana sa sjajnih 14p, 12a i sjajnih 5 ukradenih. :)
Osvrt na citavo ucesce na EP cu napisati sutra ili najkasnije prekosutra.

I jos da napomenem veceras cu iskoristiti to sto nam je ent 1, pa cu uraditi upadate svih spiskova za pracenje igraca, i izmjeniti roster, koji ce biti od nekih 12 igraca, pa cu naknadno pozivati do kraja sezone kako ko zasluzi. :)
Naravno, samo veceras cu izbaciti igrace dok je ent 1, a posle ce ostati onako kako je, samo cu pozivati igrace. :)

Hvala! :)

This Post:
00
60774.455 in reply to 60774.9
Date: 10/17/2012 1:58:43 PM
Overall Posts Rated:
2626
22.10.2012 19:30:00 Luxembourg - Crna Gora

Prijateljska sa Luxembourgom u gostima.
Trebali smo odigrati sa Srbijom ali je Naravno vec prihvatio bio prijateljsku sa Holandijom, tako da sledecu igramo sa Srbijom, pa posle sa BiH.

:)

This Post:
11
60774.456 in reply to 60774.455
Date: 10/17/2012 2:23:17 PM
Overall Posts Rated:
44
Ljudi moze savjet?

Zelim da kupim mladjeg centra da ga odlico istreniram.Sledeci mec igram sa kk planina pa mozete li vidjeti kakav napad i odbranu da igram izasao sam iz minusa

Molim vas brz odgovor Dejane odlican posao si uradio

This Post:
00
60774.457 in reply to 60774.456
Date: 10/18/2012 5:57:54 PM
Overall Posts Rated:
2626
Eh, da napisem izvjestaj o nasem ucescu na EPu kao sto sam rekao.

Na kraju omjer od 3-4, i peto mjesto u grupi, i mogu reci i da sam zadovoljan, ali i da mi je krivo sto nisam iscupao bar jos jednu pobjedu, sagorio sam u zelji.
Sad, vecina ce reci da sam trosio ent, ali mislim opravdano, a to sam i pokazao u posljednje tri utakmice koje smo dobili uprkos mizernom entuzijazu, gdje sam ponovo igrao sa vecim zalaganjem u odnosu na protivnike, ali nisam ga imao za sta cuvati, jer smo po meni dosta kvalitetniji od reprezentacija koje su ostale iza nas.
Put kroz grupu u mnogome nam je odredila utakmica prvog kola protiv Svajcarske, gdje sam odlucio igrati CT, i islo nam je dobro, ali smo porazeni, a usli smo u posljednju cetvrtinu sa samo -4, i gdje sam ocekivao pobjedu u zadnjoj jer smo igrali tie vs CT, ali za nas to izgleda ne vazi, za razliku od meceva slicnih nasim.
Imao sam drugi plan da smo dobili Svajcarce, i srazmjernije trosenje enta ali nazalost posle poraza samo promjenio plan, i pokusao izvuci maksimum iz situacije a dali sam uspio, mislim da jesam.
U svim ovim utakmicama nam je nedostajao Gusic, pravi teskas da se suprostavi protivnickim centrima, ali na pocetku ono sto je igrao igrao je katastrofalno, posle nije igrao, da bi na kraju sa formom 7 koliko toliko popravio utisak, ali to je tako sa igracima sa visokom platom jer ih uzmu slabo aktivni igraci iz nizih liga i guraju da igraju maksimalnu minutazu, bez obzira na formu.Falio nam je skok u mnogo utakmica, sto se moze vidjeti u statistici.
U tim za ovo EP je doslo novih 5 igraca, a nekoliko njih na sledecem takmicenju nece dobiti sansu od pocetka, vec po potrebi, tako da ce nam roster biti manji.

Do kraja sezone cemo igrati prijateljske meceve, kombinovati i eksperimentisati da bi se sto bolje pripremili za utjesni turnir sledece sezone, i nadam se da ce nasih nekoliko igraca dobiti vazne upove, prije svega Strugar.

Hvala :))

This Post:
00
60774.458 in reply to 60774.457
Date: 10/22/2012 5:09:04 PM
Overall Posts Rated:
2626
Luxembourg vs. Crna Gora 102 - 125 (21691)

Pobjeda protiv Luksemburga u gostima, ocekivano. :)

Advertisement