BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia [III]

[U21] Diskusia [III] (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
155227.449 in reply to 155227.448
Date: 1/7/2011 2:03:59 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Už si to přesně nepamatuju, ale vím, že byla dokonce aféra, že někteří nechali ty starší hráče hrát a pak se ty zápasy kontumovaly. Ale nevím, jestli je povolávali nebo je tam nechali, když zestárli na 22. Na můj návrh tam pak implementovali nějaké změny - 1) aby při sezonním updatu automaticky byli starší vyhozeni, 2) aby nešli nabrat

This Post:
00
155227.450 in reply to 155227.449
Date: 1/7/2011 5:00:39 PM
Overall Posts Rated:
154154
Jestli se pamatuju, tak tam zůstali. Dokonce se to nejen kontumovalo, ale odečítali se i body do žebříčku s přihlédnutiím jestli to byl přátelák nebo dodatečná kvalifikace na MS. Zneužívali toho hlavně severoafrické země a jedna či dvě pak měly v žebříčku nějakou dobu minusové body. Samosebou to byla dost prekérní situace v těch kvalifikačních skupinách hlavně kvůli tomu jak počítat poškozeným náladu apod.

This Post:
00
155227.451 in reply to 155227.450
Date: 1/7/2011 5:10:22 PM
Overall Posts Rated:
4242
Ja osobne si myslím,že neni nič zlé na tom,keď niekto využije chybu enginu vo svoj prospech...Podla mňa bolo nepsravodlivé,že im to skontumovali

This Post:
00
155227.452 in reply to 155227.451
Date: 1/7/2011 5:20:04 PM
Overall Posts Rated:
154154
Tobě přijde normální hrát jedenadvacítky s 22letými? Mně ne. Nespravedlivé to bylo pro jejich soupeře v soutěžních zápasech (myslím tím celou skupinu), protože někteří mohli na to konto přistoupit k zápasu s větším nasazením nebo naopak předpokládat, že to BB nemohou takhle nechat a klidně hrát TIE. A použité nasazení ovlinilo náladu do zbytku skupiny. I kdyby to tenhle vliv nemělo, tak je to vůči soupeřům nefér. Jak to tenkrát s náladou řešili nevím, proběhlo to na fórech NT manažerů, kam nemám přístup, nás se to tenkrát, ačkoliv naše U21 tuhle kvalifikaci hrála nedotklo. Možná si to bude pamatovat rwystyrk.

This Post:
00
155227.453 in reply to 155227.452
Date: 1/7/2011 6:03:59 PM
Overall Posts Rated:
4242
Ja nehovorím,ze to bolo spravodlive,ale tiez by som vyuzil niekoho chybu...a nepacilo by sa mi,keby som potom za ich chybu mal skontumovany zapas...mohli to tak urobit vsetci a hrat s tymi naj nie?Mohli aspon dat opakovat zapas,ale nedal by som kontumaciu...

This Post:
00
155227.454 in reply to 155227.453
Date: 1/7/2011 6:48:14 PM
Overall Posts Rated:
154154
Pochybuju, že to mohli udělat všichni, protože nbaírat dvadvacetileté zřejmě nešlo. Takže toho mohli zneužít jen ti, co si je z nějakého důvodu nechali v týmu. Dost možná ti, co neprojížděli nové hráče.

From: Hadar

This Post:
00
155227.455 in reply to 155227.453
Date: 1/8/2011 1:53:47 PM
Overall Posts Rated:
375375
V realnom basketbale, ktoremu sa chce tato hra co najviac priblizit, ale aj v inych sportoch mozes tiez nominovat starsich hracov ako je povolene a ked ti na to pridu, tak ta potrestaju a zapas skontumuju..... ked je raz reprezentacia do 21 rokov, tak je predsa jasne, ze tam starsi nemaju co robit a preto ak ich tam mas, tak ta potrestaju kontumaciou..... :)

This Post:
22
155227.456 in reply to 155227.455
Date: 1/9/2011 8:51:15 AM
Overall Posts Rated:
284284
Sezona 14 - hodnotenie

Tato sezona vosla do dejin ako najuspesnejsia v historii U21 vobec, ked nam len o chlp usiel postup do dalsej casti ME a skoncili sme na nestastnom 4. mieste. Ale poporiadku...
Po uvodnych 4 zahrievacich superoch (Cyprus, Azerbajdzan, Svedsko, Skotsko) sme sa stretli v zakladnej - 7 zapasovej casti s Turkami, ktorych sme dokazali zdolat na napriek vyssiemu pristupu supera a uz tento zapas indikoval, ze mam silne muzstvo, ktore mieri vysoko. Jediny nas premozitel v tejto casti bolo Francuzsko (finalista ME), cez ktoreho obranu sme mali velke problemy presadit sa a napokon sme prehrali o 13 bodov. V poslednom zapase, v ktorom sa este bojovalo o postup (museli sme prehrat o menej ako 24b) sme celili CT supera, napokon sme vsak vo vybornom finisi vyhrali o 2b a bolo z toho celkove 2. miesto s bilanciou 6-1.
V dalsej casti sme potom zdolali na uvod Rusko, ktore bolo po CT a dalej aj po peknom vykone obavane Portugalsko na rovnakom pristupe. Tento zapas a zapas proti Turkom by som oznacil za nase najlepsie vykony v zakladnej casti. Bohuzial v dalsom zapase sme nestacili na Belgicko, ktore hralo na horucej domacej palubovke. Mozno by nam v tomto zapase stacila aj osobna obrana, nie 2-3 zona, ale to uz cert vie... Po tomto zapase sa nam tabulka trochu zamotala a nase vidiny na postup zhorsili, preto sme na Spanielov vyrukovali s CT, co sa ukazalo ako dobra volba, pretoze sme tuto velku krajinu dokazali zdolat o 6b za cenu vyrazneho poklesu nalady, zial ina cesta nebola. Posledny zapas proti Madarsku bol boj o vsetko pre oba timy, super mal len asi o stupen lepsiu naladu, ale pokazili sme si to zial sami, ked sme pod kosom mali velmi zle formy a super toho dokonale vyuzil. Tolko strucne zhrnutie uplynulej sezony, zial casu je malo a dolezitejsie je sa venovat buducnosti a mladym hracom ako minulosti. Hodnotenie hracov zial nechystam (s majitelmi som sa rozlucil "osobne"), nakolko sezona bola velmi dlha a kryje sa to s pripravou noveho muzstva. Dufam, ze to pochopite.
Na externom hlasovalo za MVP "az" 9 ludi vratane mna, ale aj napriek tomu zvitazil so 6 hlasmi Stefan Mierka (12245683) na ktoreho sme sa mohli spolahnut pocas celej sezony a s vynimkou asi 1 tyzdna si drzal stale ukazkovo 9 formu.
Este raz by som chcel podakovat vsetkym, ktori prilozili ruku k dielu a mozeme si vdaka tomu povedat, ze tato sezona bola uspesna. Vdaka vsetkym skautom za vybornu robotu, majitelom za ochotu pri treningu, strazenie minut a v neposledom rade celej komunite, od ktorej by asi ziadny NT manazer nepohrdol vacsiu angazovanostou.
Tolko dobreho citania a na zaver by som chcel radsej takto v predstihu oznamit, ze vo volbach, ktore sa budu konat po nasledujucej sezone uz nebudem kandidovat na post U21 manazera najma z casovych dovodov. Polovicata praca mi velmi nevonia a sanca na viac volneho casu je minimalna, takze by som bol rad, keby sa nasiel nejaky schopny manazer (najlepsie zo skautov), ktory by bol ochotny to po mne prebrat. O hracov bude postarane minimalne tak ako doteraz, takze sa nemusi obavat nejakej sabotaze, to iste plati aj o buducej sezone a pristupe k nej.

This Post:
00
155227.457 in reply to 155227.456
Date: 1/9/2011 9:25:35 AM
Overall Posts Rated:
112112
som smutny ze uz nehodlas kandidovat,islo ti to perfektne...ale ked sa neda tak sa neda,pravdu mas,ze robit to polovicato nie je dobre...tak ja osobne ti chcem este raz podakovat aj takto verejne,bola to fakt super sezona :))

This Post:
00
155227.458 in reply to 155227.457
Date: 1/9/2011 12:15:17 PM
Overall Posts Rated:
7070
az doteraz som veril, ze aspon jeden z nt manazerov zostane, kedze matej verejne vyhlasil, ze nebude kandidovat pred par dnami, dufal som, ze aspon ty ostanes. takto treba najst v podstate 2 schopnych manazerov. Zaroven sa obavam toho, ze pracu nt manazera nedokaze nikto robit dlhodobejsie, takze sa tam mozu postupne dostat aj menej schopny manazeri. to ale ukaze az cast.
ocakavam kandidaturu jedneho manazera na post nt manazera (dufam, ze ma neskalme :) ), ale kto by sa chytil u21 naozaj neviem :(

This Post:
00
155227.459 in reply to 155227.458
Date: 1/9/2011 4:38:17 PM
Overall Posts Rated:
284284
Ja som uz davnejsie mal v plane takto na konci sezony oznamit, ze koncim, ale sezona sa natiahla a nechel som kazit dobre rozbehnutu sezonu a nakoniec ma Matej predbehol. Nie je to ziadny puc:)

Advertisement