Zhruba v půlce března nám hrozí zbotování jednoho hráče s ambicemi na repre (aktuálně nepřihlášený od 26.ledna). Jde o 23 letého hráče, potenciál 10, 203 cm, směřovat ho chci nejspíše na PF/C, tam nám bude platnější než na SF. Aktuálně trénuje na PG, jen není jisté co, nemám od majitele potvrzeno, že provedl poslední změnu, o kterou jsem žádal.
Platově je zatím velice přijatelný (pod 60k, i díky velice nízkým blokům). Co se týče tréninku, hodí se mu prakticky cokoli - přihrávky, jeden na jednoho, obě obrany, doskoky, případně i podkoš. střelba, střelba nebo dostřel (i když některé nejsou úplně nejvhodnější, ale nějakou dobu by se daly vydržet). Mně zajímá cílový stav, až bude dotrénovaný. Aby se dostal do NT rychleji, tak by teď potřeboval asi zabrat v podkošových skillech, pak musí potenciální majitel počítat s nárůstem platu, ale taky si dovedu představit, že ještě bude chvíli makat na vnějších skillech a podkoš začne dotrénovávat cca. v 25 letech.
Co se týče ceny přestupu, tak v případě zbotování by šel na trh za 0 a šlo by jen o bidwar, ale nepředpokládám, že by jeho cena zůstala pod 2M, nakopak nemůžu ani vyloučit, že může třeba i přelézt 3M. Kdyby měl někdo zájem nebo chtěl nějaké další informace, ať mi napíše do pošty.