BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.449 in reply to 241958.445
Date: 9/18/2013 6:01:34 AM
Overall Posts Rated:
9696
Υ.Γ. Αναμενόμενο αφού ήταν γιατί οι εφημερίδες έβγαιναν και έλεγαν θα κερδίσουμε, θα τους σκίσουμε κτλ; Μετά με λέτε εμπαθή, επειδή σας κάνω καζούρα. Μα οι ίδιες σας οι εφημερίδες έλεγαν ότι θα κερδίσετε.
Ααα ετσι εξηγειται το ντελιριο σου!! Καθεσαι και διαβαζεις τετοιες εφημεριδες και μετα πεφτεις απο τα συννεφα που δεν ηρθε Χ ?!!χαχα! Τι θες να γραψει η εφημεριδα ρε συ?! Το ματς ειναι διπλο απο εδω ως το παρισι?! Προφανως και δεν θα το γραψει.. :)
Υ.Γ. Προπονητάρα ο Μίτσελ; Δεν θα το σχολιάσω αυτό, μάλλον κάνεις πλάκα :).
αα μιτσελ το λενε το παιδι? (εννοειται πλακα!) ;)
Υ.Γ. Όσο για το ανέτοιμη που είπες. Σου θυμίζω ότι και η Παρί πάνω κάτω στην ίδια αγωνιστική είναι στο πρωτάθλημά της.
Ανετοιμη σαν δεσιμο..2 παιχτες αλλαξε η παρι σε σχεση με περυσι...Αντε 3..? Κατσε και μετρα ποσους αλλαξε ο ολυμπιακος..
http://www.youtube.com/watch?v=eIcbzmueKQE

This Post:
00
241958.450 in reply to 241958.449
Date: 9/18/2013 6:09:22 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Τι να σου πώ ρε φίλε; Τίποτα άλλο δεν κάνεις από το να προσπαθείς να πιαστείς από ένα λεγόμενο του άλλου; Έλεος δηλαδη. Κάθομαι και διαβάζω τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κάθε μέρα που περιμένω το λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου. Τί δεν κατάλαβες; Αθλητική εφημερίδα έχω να αγοράσω πάνω από 10 χρόνια. Τσάμπα λεφτά ακόμα και αυτό το 1€. Πάρε μια σοκολάτα, ένα γάλα, 1 καλαμάκι σουβλάκι, όχι πάντως αθλητική εφημερίδα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλούς και οι περισσότεροι είναι αχαρακτήριστοι. Ούτε για 2η Γαλλίας δεν κάνουν. Συγγνώμη κιόλας. Απορώ γιατί τόσες αλλαγές. Τί θα προσέφερε παραπάνω ο Τσόρι από τον Φετφατζίδη ή ο Μασάντο από τον Βλαχοδήμο (δεν παίζουν ίδιες θέσεις)

This Post:
00
241958.451 in reply to 241958.445
Date: 9/18/2013 9:10:32 AM
Overall Posts Rated:
335335
κΙ για μενα ειναι απαραδεκτο για την μοναδικη ομαδα της Ελλαδας που παιρνει 20φευγα εκατομμυρια καθε χρονο απο την συμμετοχη της μονο στο Τ.Λ ..περα απο πρωταθληματα κυπελλα κτλ..και να μην μπορει να περασει τους ομιλους!!..συμφωνω σε οσα ειπε ο Δημητρης περι ελληνικης συμμετοχης στον ολυμπιακο..δλδ ο Φετφατζιδης κια ο Κολοβος δεν μπορουν να κερδισουν την Ξανθη?

υγ..Σ'αγαπαοοκ!! :P

From: PanG11
This Post:
00
241958.452 in reply to 241958.451
Date: 9/18/2013 9:38:37 AM
Spartakos
III.8
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Coffee Junkies
Να συμπληρώσω κι εγώ, αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό και για τον Παοκ, ότι χωρίς παίχτες στο κέντρο να τρέχουν να καλύπτουν χώρους και να έχουν αντοχή και έναν απ' αυτούς τουλάχιστον να κόβει στην Ευρώπη δεν πας πουθενά. Για την άμυνα και πιο συγκεκριμένα χτες, το δίδυμο Σιόβας-Μετζανί είναι αστείο. Φάνηκε χθες ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός κατέρρευσε γιατί έχασε καθολικά το κέντρο. Επίσης και ο Παοκ με τη Σάλκε έχασε το ματς λόγω ανυπαρξίας ταχύτητας στο κέντρο, βγήκε μιά φορά μπροστά ο Κατσουράνης να βγάλει μπαλιά, δεν βγήκε και έμεινε κενό 30 μέτρα πίσω και τον καθάρισε ο Ντράξλερ. Καλοί οι Στοχαίοι, οι Βαϊσαίοι και οι Σαβιολαίοι να φέρουν και κανενα ανθρωπο στο γήπεδο αλλά αν δεν έχεις κέντρο και τουλάχιστον έναν γρήγορο αμυντικό δεν γίνεται δουλειά, για Ευρώπη πάντα.

From: kavalafc

To: manu
This Post:
00
241958.455 in reply to 241958.453
Date: 9/18/2013 10:37:32 AM
Overall Posts Rated:
9696
και βλεπω φιλαθλους του να συμβιβαζονται και
να ειναι ευχαριστημενοι για ενα καλο 1ο ημιχρονο τις ομαδας τους...
δεν ειναι συμβιβασμος φιλε μου..!Οτι βλεπουμε λεμε..Πολυ καλο 1ο ημιχρονο, και καταρρευση στο 2ο λογω κεντρου κυριως..Αλλα οπως λες η 4αρα δεν αλλαζει..
Ομως το ξεραμε, το περιμεναμε κι εγινε....!! Δεν πεσαμε κι απτα συννεφα..! Αυτο δε σημαινει οτι συμβιβαζεσαι.
Τι να κανεις απο κει κι επειτα? Να παρεις τηλεφωνο τον μαρινακη?

Στα υπολοιπα καλα τα λες ;)

This Post:
00
241958.456 in reply to 241958.454
Date: 9/18/2013 10:57:18 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Συμφωνώ με το πώς το προσεγγίζεις το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το θέμα του buzzer manager προσπάθησες σήμερα? Και μένα χθες μου έβγαζε το ίδιο, αλλά αφού έγιναν οι ανανεώσεις των παικτών(μισθοί, ηλικίες, κατστάσεις κτλ) χθες βράδυ, σήμερα το πρωί μπήκα κανονικά και στην ανανέωση βγάζει το φετινό πρωτάθλημα(πρόγραμμα, ρόστερ, μισθοί, γήπεδα κτλ).

This Post:
00
241958.457 in reply to 241958.456
Date: 9/18/2013 11:29:39 AM
Overall Posts Rated:
44
Βασικά εγω χθες περίμενα πολυ χειροτερο τον Ολυμπιακό και μου άρεσε αυτο που είδα. Βεβαίως και δεν μου αρεσει ο τρόπος που παίρνει τα πρωταθλήματα και ένα συνέχεια τα 20εκ. του Champions League, δεν τον γουστάρω σαν σωματείο, αλλα παραδέχομαι ότι χθες κοντραρε στα ίσια την Παρι, μια ομάδα με πολυ μεγαλύτερο μπατζετ και πολλα δυνατότερα ονόματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Έκανε φοβερό πρώτο ημίχρονο, μπορούσε να είναι μπροστα αλλα στο δεύτερο κατέρρευσε και σε συνδυασμό με την εμπειρία της (και λόγω της κούρασης του Ολυμπιακου ) πήρε σχετικα εύκολα την νίκη.

Τώρα αυτο για τους Έλληνες δεν το κατλαβαινω. Απο την στιγμη που δεν έτοιμοι να παίξουν στον Ολυμπιακό γιατι να παίζουν; Μόνο επειδη είναι Έλληνες; Ο Φετφατζιδης που αναφέρθηκε άξιζε 4 εκατομμύρια; Ένας παίκτης που 23 του δεν έχει κάνει ποτε σοβαρή σεζόν και τα τελευταία χρόνια ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας; Που εκτός απο το να ντριμπλαρει δεν έχει καμία άλλη αρετή στο παιχνίδι του; Το άλλο κουφο που άκουσα ήταν η σύγκριση Ρομπερτο - Σηφακη. Ο Σηφακης φέτος είναι τελείως χώμα, κάνει τραγική σεζόν φέτος ,δεν υπάρχει σύγκριση με τον Ρομπερτο. Χίλιες φορές καλύτερος ο Ρομπερτο.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η ομάδα μου να έχει Έλληνες,αλλα να παίζει καλη μπάλα. Τώρα αν βγάζει παίκτες απο ακαδημίες, αν ξοδεύει δισεκατομμύρια η αν δεν έχει γηγενείς παίκτες ποσως με νοιάζει. Δεν νομίζω κάνεις φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ να χαλάστηκε που η ομάδα του έφτασε στους 8 του Champions League χωρίς πολλούς Κυπρίους.

From: Vari3

To: AP14
This Post:
00
241958.458 in reply to 241958.457
Date: 9/18/2013 11:56:32 AM
Overall Posts Rated:
2525
Αμα βρε απιστευτοι οταν ειναι 21 και 22 το παλικαρι εσεις τον "εχετε μεταξυ παγκου και εξεδρας" πως βγαινεις να πεις οτι "στα 23 του δεν εχει κανει ποτε σοβαρη σεζον". Αν τον εβαζε ο Ολυμπιακος απτα 21 να παιζει τωρα τα 4 εκ θα σας φαινοταν λιγα.

From: AP14

This Post:
00
241958.459 in reply to 241958.458
Date: 9/18/2013 12:26:25 PM
Overall Posts Rated:
44
Για κάποιο λόγο ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Πολυ μονοδιαστατος παίκτης, μόνο για την ντριμπλα του ξεχωριζει. Αν είχε δείξει κάποια βελτίωση στο παιχνίδι του θα έπαιζε περισσότερο. Δώρο τα 4εκ.

Advertisement