2. Trener bez specijalnosti nema nikakav dodatan (specijalan) uticaj na igrace. Trener specijalista za fizicku spremu pomaze igracima da im ne opadne stamina (izdrzljivost) (hvala caramazov) ukoliko ne odigraju optimalan broj minuta u toku nedelje 50 - 70 minuta
2. Trener bez specijalnosti nema nikakav dodatan (specijalan) uticaj na igrace. Trener specijalista za fizicku spremu pomaze igracima da im ne opadne stamina (izdrzljivost) (hvala caramazov) ukoliko ne odigraju optimalan broj minuta u toku nedelje 50 - 70 minutaI ispravi ovo za minute, njegova specijalnost nije vezana za minute...
fala matori, evo prvi koji skochi na 11 i majka , zovem te na zhito! Zakazao sam masovno'timsko odstranjivanje slezine(u narodu poznatije kao dzigerice) da mogu da galopiraju 48 min a ne ko oni Karijevi !
mada sam imao 3 iz biologije, znam sta je shta , ali se u narodu kaze: "ovaj trchi ko da nema dzigericu !"
Sta je ovo, danas niko da se javi... jel to samo kod mene petak?! E, da mi je ovakav tening svake nedelje, dobio bih wild card za prvu ligu