סעמק! יש לי הרגשה שהמשחק המאוד מצופה מול הזה לא יהיה תחרותי בכלל!
טוב זה לא באמת סעמק, תכלס אני די שמח, משום מה גל ממכבי הזה עלה עם הרכב מאוד מאוד חזק מול קבוצה מאוד חלשה בגביע ויש לו לפחות שלושה שחקנים עם יותר ממאה דקות שזה ביזיון. גל, שכחת להעמיד הרכב אחר? או שבאמת פחדת מהקבוצה בגביע עד כדי כך? אני די בטוח ששכחת להעמיד הרכב כי ככל הנראה עלית רגיל ולא רגוע וניצחת ב-80 הפרש... עם הפציעה שנפלה על השחקן הכי טוב שלך, זה שבוע מאוד מאוד קשה, ואני לא יודע אם אני שמח או עצוב. המשחק מולך היה אמור להיות מבחינתי המכשול הכי קשה, וכנראה הוא עדיין יהיה מאוד קשה, אבל זה בהחלט תלוי באיך השחקנים שלך יגיבו לעודף הדקות, והאם תחליט לאמן כושר משחק.
אני רואה יותר מדי קבוצות בליגה הזאת שלא מבינים את החשיבות של דקות משחק, וזה מבאס מצד אחד ומשמח מצד שני כי זה נותן למי שמשקיע בדקות משחק ותכנון שבועי יתרון מסוים על שאר השחקנים. כל השחקנים העיקריים שלי עומדים על 57-77 דקות השבוע וזה כבר השבוע השלישי-רביעי שזה קורה, ואני מקווה שאף שחקן מחר לא יהיה על פחות מכושר 8. זה גם הדבר היחיד שיצא טוב מהגביע, שאני לא צריך להסתבך עם חלוקת דקות. אני מקווה שזה יפצה על הכסף וההתלהבות שיכולתי לצבור. האימון מחר סופר חשוב. יש סיכוי ששלושה שחקנים יעלו בהגנה, ושלושתם מאוד משמעותיים. למי שזה מעניין אותו, ליעד סגלוביץ' מאוד קרוב להצטרף לנבחרת הצעירה כבר העונה בגיל 20 שזה מאוד מאוד משמעותי מבחינתי. שחקן ישראלי ועוד בחירת דראפט של הקבוצה שלי.
שיהיה אימון מוצלח, ושיהיה לי מבחן מוצלח מחר בבוקר בפסיכולוגיה פיזיולוגית א' (אוניברסיטת בן גוריון של הנגב)י