BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kivan

This Post:
00
158751.45 in reply to 158751.44
Date: 10/8/2010 9:05:55 AM
Overall Posts Rated:
3838
Nisam ja tebe prozvao za to...

Nije ni tebi sve u poruci bilo upuceno, poruka je bila na everybody, samo jedan dio je bio tebi upucen, to di sam napisao Jukicu

Nije te nitko stavio na linc... ne pravi se mucenik kojeg "klan" napada

Ja sam cisto napisao to svima, a onaj tko je to spomenu to zna tko je...

This Post:
00
158751.46 in reply to 158751.43
Date: 10/8/2010 9:24:15 AM
Overall Posts Rated:
3131
Ja se takodjer slazem sa konstatacijom da bi Ibra bio bolji izbor.

Jeli te poslije ove tvoje izjave, "isprovociralo" to šta je sam Ibrakadabra reka da je jukic najbolji izbor.

I ono sto je Riko rekao je tocno isto, da se ljudi nisu bas po forumima nesto aktivirali oko repke, pisali o njoj, davali svoja misljenja.

Aktivirali smo se kad smo vidjeli da da kola idu nizbrdo i šta se prominilo, ništa. Treba priznat da otkad je marin posta BB naša mlada reprezentacija nema nikakvu organizaciju. I ja kao dio te reprezentacije već dosta sezona sam žalostan što je to tako.

edit: I još bi zamolija Ibrakadabru da mi odgovori na moje pitanje iz prethodnog posta.

Last edited by mile_cef(NT scout) at 10/8/2010 9:25:54 AM

From: velecasni

This Post:
00
158751.47 in reply to 158751.46
Date: 10/8/2010 9:36:30 AM
Overall Posts Rated:
5959
Mislim da čovjek koji se cijelu jednu sezonu pokušava riješit jednog reprezentativca (Škobe ako se ne varam) po nerealnoj cijeni, ne bi trebao biti izbornik, ako već treniraš igrače za repku, red je da ih i zadržiš bez obzira na cijenu njihove plaće, pa gdje ti je nacionalni ponos? Ja osobno ću se uvijek riješit svih stranaca i zadržat našega ako je imalo potencijal za repku, na taj način podržavam managere poput Kivana, Chode, Bire i ostalih, oprostite vi koje nisam spomenuo, koji bi radije krepali od gladi nego dali reprezentativca iz svog kluba

This Post:
00
158751.48 in reply to 158751.46
Date: 10/8/2010 9:44:11 AM
Overall Posts Rated:
22452245
jeste se raskokodakali ko babe......a niko na repku ne misli svi bi bili izbornici a kad dođu na tu funkciju.....nula , odjednom svima ponestane vremena......nije stvar u vremenu nego u nekomunikaciji sa ostalima .....ako imaš ekipu ljudi oko sebe onda i imaš povjerenja u njih pa kad neko kao izbornik nemaš vremena , lijepo daš onom drugom iz tvoje ekipe da se logira umjesto tebe dok ti nemaš vremena a i trebali bi napraviti poseban forum ti koji dođu na čelo repke di bi se trebalo raspravljati o taktikama prije utakmice i o igračima ......a ne samo ja sam najbolji izbornik i basta ....ja sam pomogao ovome i onome i sad sam glavni......ja stvarno neznam za koga bi glasao u ovim izborima .....i ja bi najradije da dođe onaj Švicarac našeg porijekla ....ali mislim da je on još uvijek izbornik švicarske....jer čovjek je strava napravio sa švicarskom repkom a i ponudio se da pomogne našoj repki.......po meni bi on najviše napravio za našu ne samo mladu nego i za staru repku.......jer ovi mladi poslije ove repke idu ustaru i dolazi smjena generacija......nadam se da ak nebu ušao ovaj put da bu slijedeči sigurno.....pozz

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Jukic

This Post:
00
158751.49 in reply to 158751.47
Date: 10/8/2010 10:02:41 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Velecasni nemamo svi na racunu milje i milje ... skobu sam dobro trenirao i to niko nemoze poreci covjeka vishe nisam mogao drzati, nasao sam mu najbolje rjesenje i dalje je treniran upravo u toga izbornika svicarske ako se mozete sjetiti ... cak mi se i nash izbornik udostoio javiti i reci da sam odradio dobar posao ... ocito si ti prva osoba po kojoj sam loshe radio sa skobom.

I u ovaj zadnji dio slobodno mozes dodati i mene jer sam duboko tonio zbog skobe i tot-a i josh uvjek tonem ... i zato molim da prestanete s pitanjima ako si iskusan sto nisi u prvoj ligi ... nisam zbog onih stvari sta sam spominjao u postovima prije reprezentativca sa abnomalnim placama.

Edit. - kad si ti manager koi je spreman pootpusti strance zasto mi se nisi ni ti niti iko iz ove ekipe javio za maloga tot-a bio sam ga spreman dati za minimalac samo da ga se nastavi trenirati .... sad odjednom kada je doslo vrijeme izbora udarili drvlje i kamenje po meni.

Last edited by Jukic at 10/8/2010 10:04:22 AM

From: velecasni

This Post:
00
158751.50 in reply to 158751.49
Date: 10/8/2010 10:14:44 AM
Overall Posts Rated:
5959
ma nije da te udaram, za to bi trebali bit u istoj ligi :)
a ja već imm dva potencijala, treći mi ne treba

This Post:
00
158751.51 in reply to 158751.46
Date: 10/8/2010 10:23:31 AM
Overall Posts Rated:
3838
On je rekao da ako jukic stvarno ima toliko vremena na bacanje, da je mozda on sretnije rijesenje

ja tu nigdje ne vidim da je on rekao da je jukic najbolji izbor.

Povlacim se potpuno iz diskusija svih jer cim se podrzi neki kandidat onda nas se odma napada da smo klan, alijansa ili neznam sto.

Samo smo manageri koji se druze jer se poznaju, a i puno komuniciraju preko foruma i neznam kako nas to cini nekom urotnickom skupinom.

I btw, Ibra je vec bio u prvoj ligi, sto definitivno onda ne znaci da je anonimac totalni.

Ovaj put mi se cini da ce Jukic pobjedit jer stvanro ste krenuli u mocnu ofenzivnu kampaniju di cim mi nesto kazemo... ma nije ni bitno.

Do sada su pobjedjivali ljudi koje je vecina podrzavala, a ovo sto vi zovete alijansom ili klanom ili neznam cime, to nije ni cetvrtina ljudi koji glasaju na izborima, zato molim vas, ne pretjerujte

This Post:
11
158751.52 in reply to 158751.46
Date: 10/8/2010 10:24:21 AM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
427427
...ajoj ne da mi se sada razglabati o tome,opet,mislin da se samo vrtimo u krug...ali evo jos jedanput....

mislin da je isti k.... ko je izbornik.....obojica znamo koji nam je zadatak....to sta je jedina njegova prednost je visak vrimena....ne kazem da ga ja neman...a mozda ga i iman vise od njega...ma vise ni sam ne znam ...

jedini razlog zasto sam se prijavia....jest sumnja u njegove sposobnosti....izbornicke...takticke..zapravo nedostatak utakmica....i sumnja u njegove ambicije.....ne mozes igrat buzzer od 2-3 sezone i do sada ne uci u prvu ligu....to sam mu i reka...

ja sam se prijavio da ljudi imaju dvije opcije....jer prva opcija mi se jednostavno nije svidila....

i da odgovorin na pitanje: do sada za mene nije bilo potrebe....posto su do sada bar po mom misljenju repke bile u dobrim rukama....

This Post:
11
158751.53 in reply to 158751.50
Date: 10/8/2010 10:24:56 AM
Overall Posts Rated:
22452245
šteta nemamo sreče...još je jednu sezonu izbornik švicarske....znači još smo jednu sezonu osuđeni na svađu....i pričanje o klanovima...jer se drugačije nemre među nama hrvatima ....samo se svadit i niš drugo.....umjesto da se ujedinimo ko drugi ....ali nema toga kod nas....niti če biti dok ne dođe neko ko bi nas sve povezao........

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Anabolic

This Post:
00
158751.54 in reply to 158751.43
Date: 10/8/2010 10:44:50 AM
Overall Posts Rated:
9999
Baš fino što si se ti kao Gm osjetio prozvanim. Bolje bi ti bilo da radiš svoj posao pa malo kontroliraš sumnjive transfere i muljanja. Evo ti hint. .. provjeri klub Online BC pa mi reci da nema namještanja transfera i upbidanja a i možeš mu provjeriti Ip adrese makar ih vjerojatno i znaš....

Druga stvar.
Kandidature za U21 izbornika su mi malo neozbiljne jer po meni nije dovoljno da se čovjek prijavi za kandidaturu i to je to i 600tinjak hrvata bi trebalo glasati za ime. Dajte ljudi programe, koji su ciljevi repke, koji profil igrača nam je deficitaran, tko će biti u timu za reprezentaciju jer ako budemo imali samo izbornika bez tima bolje da ga i nemamo.

Uspoređivati nas sa švicarcima je krajnje neozbiljno bez obzira na broj igrača jer oni rade sustavno a mi na prvu loptu.

Također mi se ne sviđa da se napada Riko jer je čovjek napravio veliku bazu igrača što je pohvalno ali se slažem da nije trebao uzimati mladu repku ako nije imao vremena za nju.

Ako već pričamo da naši igrači trebaju igrati isljučivo u našim klubovima trebamo malo sagledati sliku realnije jer ako vidite da nam najbolji i najtreniraniji igrač igra u stranom klubu a prva 2 centra nitko iz hrvatske nije htio kupiti!!!!

Lp

From: Jukic

This Post:
00
158751.55 in reply to 158751.54
Date: 10/8/2010 11:25:54 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Ako već pričamo da naši igrači trebaju igrati isljučivo u našim klubovima trebamo malo sagledati sliku realnije jer ako vidite da nam najbolji i najtreniraniji igrač igra u stranom klubu a prva 2 centra nitko iz hrvatske nije htio kupiti!!!!

da nije bilo rike vjerojatno bi i vrebanac zavrsio daleko od doma.

p.s. - velecasni vidimo se u kupu ;)

Advertisement