bez uvrede...
to di si ti trenirao kosarku neznam,ali da mislis da je 1-3-1 zona ista kao 2-3 to je jednostavno bedastoca i uostalom 1-3-1 zonu ne igra nitko na svijetu,mozda 1-2-2 i to nakon full court pressa,2-3 zona je iskoristiva u slucaju da imas visoke i pokretljive igrace,obrambeni skok i kontra su dvije najslabije tocke te zone,obr. skok zbog rotacije u kretnji prilikom suta vrlo cesto protivnickop nisko krilo ostaje samo na skoku...kontrom se zona razbija u 2 napada,a da o tricama i ne govorimo...vrhunske ekipe vrlo malo igraju 2-3 zonu,cesce 1-2-2 press,iliti zonski presing,posto je ova igra takticki na nivou KK Jedinstvo ili nizih hrvatskih liga,glupo je i lamentirati o obrani i napadu...da se vratim na 1-3-1 zonu,to je PRESMIJESNA zona i onaj tko ju je uvrstio u igru je brutalna neznalica,,to nitko ne igra vec desetljecima jedino Syracuse University igra varijacije na tu temu...i da skratimo pricu o hendersonu,ja cu ga stavit na transfer ako treba pa da vidimo koji to vas krilni igrac ima bolju obranu,ukupnu,od njega....covjek ulazi s klupe,posto mi je Hebert ozlijedjen,a da nije...to je vec,sta bi bilo kad bi bilo....i ponovo bez uvrede,zivio sam od ovog sporta 15 godina,imam i nesto od njega,zivio i igrao van nase domovine 13 godina, i ne bih htio ulazit u to sto je bolja obrana na koji napad,posto je ovo igrica koju su napravili ljudi koji sa sportom nemaju nikakve veze...
lp