I koki klausimas as tau neatsakiau? Nera nei taisyklese apie tas isoliacijas nei as ju bandes nesu.
Va tokio atsakymo visi ir tikėjosi, ypač reikalingas treneris mokantis skaityt taisykles (ar šiuo atveju išvis skaityt?) :)
Parodyk man bent 10 rinktiniu varzybu kuriose jos buvo naudaojamos ir sutiksiu, kad bunant NT manageriu svarbu jas zinot.
O kodėl žiūri į kitus trenerius, gal būtent šitų taktikų nenaudojimas ir yra pralaimėjimų priežastis? Ar tu irgi viską kartoji ką kiti pasako ar daro?
Pats kaip cia ant manes stumi yra tas pats kas ciuvakas be koju saipytusi is to kuris levai fule losia. Esi toks niekas ir toks nereiksmingas cia, kad man net nesinori tau atrasinet. Pats pasakyk kaip veikia tos izoliacijos. Ir dar pasakyk kaip veikia taktika ''zaisti kazntriai''. Garantuotai nezinai. Tik kieta vaidini. Pasikeisk nicka is nieksho i nieka tai bus teisingesnis tavo apibudinimas.
Kam jam rašyt apie tas taktikas jeigu jis net nežada kandidatuot į NT trenerius? :D Ir aš nežinau ir daug dar kas nežino, bet mes nekandidatuojam juk :)