Takže moje zhrnutie z toho,čo som si tu na fóre zatial prečítal a a z toho,čo som si za tých pár sezón pri BB všimol u našich dvoch kandidátoch...
Na začiatok,keď bol Razor jediný kandidát na NT trénera,prislúbil som mu pomoc,kolko mi časové hladisko dovolíllebo NT a BB ma baví a rád pomožem,nech už je pri kormidle ktokolvek...
Teraz viac konkrétnejšie(niečo subjektívne,niečo objektívne,podla všeobecne známych faktov...)
Bude to dosť jednostranné formou pre a proti o kandidátoch:
PSYCHO PRE:
1.Základná a najdoležitejšia vec-s ním som si ist´,že by sme v NT spravili krok dopredu...
2.Klubová úroveň oboch manažérov jasne hovorí v prospech Psycha,jeho team napreduje,má v teame Slovákov reprezentantov,je to čerstvý majster v extralige,postupnými krokmi sa dostal až na vrchol...Razor vychoval Reznaka,kde nebol úplne optimálny tréning,ale aj tak je to v podstate za dosť dlhú dobu jeho jediný úspech výraznejší
3.Skusenosti s U21 majú obaja,ale Psycho za svojho posobenia(spolu s Matejom) dosiahli dopla mojho názoru najvačší posun reprezentácie a položili základ pre ďalšie sezóny(z ktorého teraz žil Cubone bez vynaloženia nejakého úsilia)
4.Spolahlivosť-Psycho je spolahlivý manažér a vie,čo chce,má dlhodobejší plán,vždy keď som sa na neho s niečím obrátil,poradil mi...
5.Dobré vzťahy s drtivou časťou komunity...na báze vzájomnej výmeny názorov a poznatkov za cieľom zlepšenia sa
6.Prehľad o hráčoch a požiadavkách na NT úroveň
7.Mentálna vyspelosť(čo je ale pochopitelné-má za sebou vysokú školu,Razor ide ešte len na strednú)
RAZOR PRE:
1.Chcenie,nadšenie z hry,
PSYCHO PROTI:
-
RAZOR PROTI:
1.Nedostatočná informovanosť o NT úrovni a skilloch potrebných pre NT hráčov
2.Z mojho pohladu koncepcia,ktorou by sme sa neposunuli dopredu
3.Nevyzretosť,ešte by to chcelo nejký čas na zbieranie informácii a a poznatkov o hre
4.Nedostatočná znalosť Enginu hry
Z TOJO MI VYPLÝVA,ŽE MOJ HLAS PRE NADCHÁDZAJÚCE 2 SEZÓNY MÁ PSYCHO