BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 23

Σεζόν 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
238197.45 in reply to 238197.44
Date: 3/19/2013 2:43:43 PM
Overall Posts Rated:
193193
Μπράβο Θεέ για τη νίκη σου... 2η παράταση αυτη τη βδομάδα για την ομάδα....Ειμαι περίεργος να δώ που το παει το πραγμα φετος το παιχνίδι!!! Θα γίνω και εγώ Ιβάν και θα τα βάλω με τον πρώτο....Ποιος είναι πρώτος? .... Ο Μαμου??? Ε μ αυτόν θα τα βάλω....

Στέγνωσαν οι παικτες μου αυτη τη βδομαδα......,,

This Post:
00
238197.47 in reply to 238197.45
Date: 3/20/2013 1:14:25 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.

This Post:
00
238197.55 in reply to 238197.54
Date: 3/22/2013 5:35:11 PM
Overall Posts Rated:
170170
To TAMEIO ειναι σχετικα καλα αλλα ο προεδρος απο το τελος της περυσινης σεζον ζητησε υγεια στην ομαδα με οποιο κοστος και αν ερθει αυτη!!!
Δυστυχως ή ευτυχως τα πολλα λαθη των 2 προηγουμενων χρονων μας κοστισαν σε χρονο(οχι τοσο σε χρημα λογω της πωλησης σε πολυ καλη τιμη του Ποκροβατς) και ετσι για φετος οι στοχοι ειναι λιγοι και πικροι!!!!
Τουλαχιστον αν καταφερει η ομαδα και σωθει για 3-4 χρονια δεν θα χρειαζεται αλλαγες η ομαδα μιας και ριξαμε κατα πολυ τον μεσο ορο ηλικιας!!!
Η αληθεια ειναι οτι μου στοιχησε πολυ ο τραυματισμος του Τζονσον μιας και ηταν ο παιχτης κλειδι τουλαχιστον για τις πρωτες αγωνιστικες αφου ειναι παιχτης 3 θεσεων και ερχοταν απο 3 διαδοχικα ποπ απ!!
+1 οτι με τον Παναθηναικο ειχα στο μυαλο μου να κατεβασω τα δευτερα και ελεω μπεμπη δεν προλαβα να δωσω εντολες(ειχε τοτε την αλλαγη της ωρας και εγω μπηκα κυριος και της εφτιαχνα στις 6 χαχαχαχα) με αποτελεσμα να παιξουμε μισοι βασικοι μισοι αναπληρωματικοι και οχι χαλαρα και οποτε να πρεπει να δωσουμε και το επομενο παιχνιδι στην εδρα του manu μιας και το κυπελλο φετος θα μας απασχολησει!!!
Προπονηση,κυπελλο,σωτηρια και μια προσθαφαιρεση στο ροστερ ειτε Α1 ειτε ΒΟΥ !!!

Advertisement