amikor rajtam kívül senki más nem látta, hogy franciának egy élet-halál meccs?
Mindenki látta. Ezért si volt jó megoldás a laza, miután felajánlotta a lazát. Két másik opció volt: normálozunk, ő motsol, ugyanitt vagyunk kettővel kevesebb ts-sel, vagy motsolunk, nyerünk, mehetünk a másik csoportba fele ts-sel-
Ha ezt a meccset normál bukjuk el és ők motsolnak, akkor nem mondok semmit, mert kihoztuk tőlünk elvárt maximumot.
Igen, ez jellemző rád. Elégedettebb lennél azzal, ha semmivel nem lennénk előrébb mint most, de hosszabb távon rosszabb helyzetben lennénk. Én meg pont akkor kritizálnám Domit, ha normállal buktunk volna, hogy feladtunk 2 ts-t és nem nyertünk vele semmit, inkább lazázni kellett volna, mert semmilyen hátrányban nem lennénk, viszont magasabb lenne a ts. És szerintem jó páran így vannak még ezzel, legalábbis, aki egy meccsnél hosszabb távon gondolkodik. Neked az a maximum ha alacsonyabb ts-sel lennénk ugyanitt? Nekem az a maximum, hogy ugyanitt vagyunk, jobb esélyekkel.
Ha ezt a korábbi régi önmagához képest gyenge spanyol csapatot nem tudjuk megverni, azt se érdemeljük meg, h 12 között legyünk!
Mivel azt már te is belátod, hogy a spanyolokkal akkor kerültünk volna egyáltalán szembe, ha motsolunk, remélem, előbb-utóbb azt is megérted, hogy ha egy full ts-es spanyol csapattal mi fél ts-sel kerülünk szembe, akkor nem mi vagyunk a favoritok.
Az átlagbérük 33k, a mienk meg cca 42k. tudom, h csalóka, de ez is egy mérce jobb híján
Kielemznéd ezek alapján kérlek, hogy mondjuk a portugál felnőttválogatottnak mi lenne a reális helyezése és milyen reális eredményeket kellett volna elérnie a tornákon az elmúlt években?
Könnyebb ágon gyengébb ts-sel is könnyebb boldogulni véleményem szerint
Az úgynevezett könnyebb ágon fél ts-sel reálisan egy győzelemre lenne esélyünk, szerencsével kettőre, csodával háromra. A jelenlegi csoportban a jelenlegi ts-sel három győzelemre van esélyük, nagy szerencsével négyre.
A román meccset amúgy jó, hogy felhoztad. Nem emelem ki, hogy mire gondolok, remélem tudod magadtól is, de ugye érzed, hogy ott pl te kimondottan rossz dolgot javasoltál, szerencsére Domi nem hallgatott rád. Ha nem tudod, melyik részre gondolok, megbeszéljük pm-ben, mert nem ide fogom írni. A grúz meccset meg előcincálhatod százszor is, azzal is csak azt bizonyítod, hogy "mi, többiek" kritizáljuk is Domit, ha jogos, illetve Domi is elismeri, ha hibázik, te viszont elvakultan csak a rosszat látod és csak azt teszed szóvá, magyarul vagy buta vagy, vagy rosszindulatú.
Innentől kezdve 30 felhasználót kizártak a válogatottak körüli életből
Beírtam már két napja is, hogy tegye fel a kezét, aki ki lett rekesztve, senki nem jelentkezett. Te is beírtad, hogy ki az a "mindenki más", aki nem veled ért egyet és érdekes módon, arra máris reagált pár ember. Hozzáteszem, olyan még nem bukkant fel ez alatt a pár nap alatt, aki veled értett egyet, ez is elgondolkoztató (kéne hogy legyen számodra).
Akkor meg csak elmondhatom a véleményem, ha sikerül elszarni egy nagy esélyünket, ld tegnap.
Mire is volt esélyünk? Alacsonyabb ts-sel ugyanide kerülni? Vagy fele ts-sel a másik oldalra? Nagy esély mindkettő...
A szerbes híren megdöbbentem most, h mondod. Sztem kamu az is.
Na ez kész. Milyen hírre gondolsz? Hogy motsoltak? Az szerinted kamu? Segítek egy kicsit jó? "Srbija U21 mindent megtett a mérkőzés megnyeréséért." Ugye tudod, hogy ezt mikor írja ki meccsek után? Közben látom, már Dzsevasz is beírta, de azért benthagyom, ha többször látod, talán jobban megérted. Az meg nagyon is jellemző, hogy két kattintással elérhetnél egy infót, de te inkább hitetlenkedsz és minden alap nélkül kijelented, hogy az nem úgy van.
Ne menj át személyeskedésbe, ha kérhetném!
Még jó, hogy te sosem írsz olyanokat, hogy "tudsz te egyáltalán olvasni?", meg "nem vagytok képesek felfogni", meg "egyedül többet tudok, mint ti mind együtt", ugye?