Ακρα του ταφου σιωπη μεσα στο Παγκρατι...
Το μονο που ακουγοταν ηταν η αντιδραση ενος φιλου της ομαδας ο οποιος ειχε πονταρει στην νικη με 30 ποντους της ομαδας μας κ βλεποντας στη τελευταια περιοδο τον κοουτς να αποσυρει τον Τσατσο αντεδρασε ως εξης..
https://www.youtube.com/watch?v=MET31gDCXQY&feature=yo...Οσον αφορα τον ομιλο τωρα τα πραγματα παραμενουν ως εχουν...Το Βασιλιτσι πουλαει αρα παει σε συντηρητικη σεζον, ο σκυλος δεν εχει ψωνισει ακομα (και κατα τη γνωμη μου καλυτερα γιατι πιο σαπια αγορα δεν εχω ξαναδει τοσες σεζον),ο Alistratian το εκμεταλλευεται,ο Βρασιδας γλυκοκοιταει 4αδα κ Μιλτιαδης,Τρικαρδος, Τρομπονιακος συνεχιζουν να με κυνηγουν.
Απεναντι ο Αριων παρα τις 2 ηττες στα ντερμπι παραμενει να ειναι φαβορι κατα τη γνωμη μου για την πρωτη θεση.Ειναι κ εκτος κυπελλου αρα μπορει να αφοσιωθει εντελως στο πρωταθλημα.Αρα κ στο κυνηγι του απολυτου πλεονεκτηματος εδρας.
Η Παλληνη σταθερα 4αδα ενω τα Μπαρτσελιοσια εχασαν λιγο εδαφος κ παραμενουν στο κυπελλο.
Το Παγκρατι κλασικα στα μουλωχτα καραδοκει για την 2η θεση ενω Προκρουστες για μενα ειναι φαβορι για την 5η θεση.
Παρακατω οι Green Lanterns παιζουν με 2 παιχτες και εχουν δυσκολο εργο αλλα οσο ο Grassa εχει το αστερακι και εχουν λεφτα μπορουν να ελπιζουν...
Εμεις συνεχιζουμε να προσπαθουμε να κρατησουμε 3 καρπουζια σε μια μασχαλη και ευτυχως δεν το εχουμε πληρωσει σε καταστασεις ακομα.Να'ναι καλα οι κληρωσεις στο κυπελλο.Βεβαια αυριο εχουμε περιεργο ματσακι κ ισως θυσιαστουν καποιοι παιχτες,καθως το κυπελλο μας ενδιαφερει.(καπως πρεπει να πληρωθει ο γυμναστης)
Αυτα τα ολιγα...
κανει μπαμ οτι δεν βαριομουν καθολου στο σπιτι :Ρ
Καλη συνεχεια σε ολους και μην ξεχναμε....αγαπαμε Τσατσο!!...εεε Κοσμα??