BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Arenos pletimas / bilietu kainos

Arenos pletimas / bilietu kainos

Set priority
Show messages by
This Post:
00
53568.45 in reply to 53568.44
Date: 11/6/2008 5:27:59 PM
Overall Posts Rated:
00
Pupkiui. (atsiknisk, niekam neidomu tavo sapaliones)

Tyusui. Suprantu ka pasakyti nori, bet jei mano arena pilna renkasi per 3 sezonus pirma kartu su maximaliom kainom. O tu man sakai kad rinktusi dar daugiau ?:D idomu kur rinktusi jei i arena nebetelpa ?:D o del pletimo tau jau aiskiai paaiskinau kad nieks del atkrintamuju neples arenos kad galetu mazint kainas ir kad 2-3 atkrintamuju varzybose susirinktu tas maximumas ir kazkiek daugiau pliuso butu, o po to sezono metu vel tos naujos vietos plestos butu tuscios...Pinigai investuoti i arena ir jei arenoje neprisirenka ziurovu nueitu veltui...geriau i jaunus zaidejus investuoti atliekamus pinigelius...Taigi, manau, nesi toks tupas kaip Pupkis ir nebereik aiskint ka pasakyti norejau. O del to kainu mazinimo, paskaityk dar karta pats taisykles. Vip priklauso lankomumas pagrinde nuo kainos bilietu, kitu daugiau nuo to kaip zaidzia komanda...Jei man renkasi tik dabar visur maximumai kam man mazinti kainas ? gali isaiskinti ? Kai viso sezono metu 70-80% arenos tebuvo uzpildyta...

This Post:
00
53568.46 in reply to 53568.45
Date: 11/6/2008 5:32:08 PM
Overall Posts Rated:
00
As siaip isvis nesuvokiu kam tu gincijiesi ir kas tau neaisku, tai primeciau kad gal tu galvojai kad as visa sezona max kainas laikiau, tai pasakysiu kad kainos buvo sumazintos kaip ir daugelio nes daugiau pelno nese sezono metu. Kai kainos max, man sezono metu nenaudinga kaip ir visiems. Bet atkrintamosiose kai taip staiga pasoko lankomumas, tai sakau tik maximumas naudingas.

This Post:
00
53568.48 in reply to 53568.47
Date: 11/6/2008 5:46:48 PM
Overall Posts Rated:
00
Tai tada tema baigta:)
Pats reiskia neisiskaitei apie ka snekejau paciam pirmam savo poste. Mes su kazkuom diskutavom apie atkrintamasias, nes apie sezona kiekvienam bukiui aisku kad sumazintos kainos nesa daugiau pelno, o jei renkasi pilna arena reikia ja plesti...O kai man nesirinko net sumazintom visa sezona tik dabar su maximumu atkrintamosiose renkasi pilna tai ir sakiau kad neapsimoka kainu mazinti. Nes kiti kalbejo apie si menesi kas kokias kainas uzdejes. Ir daugelis buvo sumazintas kainas uzdeje. Sikart pats gincyjeisi neisiskaites ir nesuprates apie ka kalbama Apie tai ka tu kalbi cia net Pupkiui aisku ;)))

This Post:
00
53568.49 in reply to 53568.45
Date: 11/7/2008 1:48:34 AM
Overall Posts Rated:
182182
Pupkiui. (atsiknisk, niekam neidomu tavo sapaliones)

kaip tu cia bendrauji dabar viesam forume? tai tu man paaiskink kurioj vietoj pas mane sapaliones, jei ka tai pats ziurek apie ka kalba ejo...o ejo apie tai kas daugiau pelno nesa ar arena su su max kainom ar didesne arena su mazesnem kainom, nieks cia nekalbejo ar apsimoka arena plesti ar ne, nors manau kad aisku apsimoka, nes jos islaikymas nieko nekainuoja...o apie ta tavo praktika tai isvis patyliu (nesamone isvis kazkokia parasei, is kur tu zinai kiek gautum pelno jei turetum zymiai didesne arena su mazesnem bilietu kainom?)

Message deleted
This Post:
00
53568.52 in reply to 53568.51
Date: 11/7/2008 7:42:56 AM
Overall Posts Rated:
00
Ne nu bet ar tikrai tu is kriauses iskrites ? Plesti arena del 3 rungtyniu atkrintamuju ? O po to vel visa sezona su puse arenos sedeti net lb sumazintom kainom ? Krc nesuprantu ka cia pjauni. Matyt specialiai provokuoji ir lauki kokio zodzio netaip kad galetum vel paozinti...

This Post:
00
53568.54 in reply to 53568.49
Date: 11/7/2008 7:51:13 AM
Overall Posts Rated:
00
Tai ir investuok i arena, o ne man siulyk jei net sumazintom kainom pas manes puse arenos tesirenka...Del 3-4 atkrintamuju varzybu rungtyniu tikrai nieks neples arenos kad po to kita sezona vel puse tesirinktu...Aisku nesneku apie tai jei pakilciau i LBBL, tada iskart reiktu daug daug plesti arena uz visas lesas nes iskart atsipirks... O jei tu su kazkuom kalbejai kita tema tai ir kalbek toliau su jais prie manes nesikabynejes nes ka sneki tai sneki ne i ta tema apie kuria as sneku...As su kitais zmonemis diskutavom apie sio lapkricio menesio kainas kokias uzkele. vieni sake dar pamazine ir dabar gailisi nes renkasi maximumas ir arenos potencialo neisnaudoja, o as kaip tik pakeliau ir vistiek maximumas, todel jiem ir sakiau kad reikejo maximalias deti nes atkrintamosiose visur beveik pilnos arenos renkasi.. O jus cia prisiknisot isvis ne i tema..snekat apei sezona kuris seniai jau baigesi ir tai kas visiems ir taip aisku ir neidomu...Seniai buvo nurodyta kokios net kainos geriausios laikyti sezono metu..Tai ir neikertu taves ko tu isvis nori komentuodamas i mano komentarus bet snekedamas visai apie ka kita ?

Message deleted
Advertisement