BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým VII

Národní tým VII

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
11
297126.451 in reply to 297126.450
Date: 12/1/2020 8:57:03 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Thanks a lot Sahand!
Greetings to Iran

This Post:
00
297126.452 in reply to 297126.451
Date: 12/1/2020 9:50:31 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Včera se nám vyvedl start do zápasu, první 2 čtvrtiny jsme vyhráli 34:21 a 26:12, takže v poločase jsme vedli již 60:33, v druhém poločase jsme zvolnili a prohráli 3.čtvrtinu 26:29 a poslední dokonce 23:36, takže nakonec z toho byla výhra jen o 11 bodů.

V zápase z našich hráčů nikdo výrazně nevyčníval, nejlepší střelcem se stal z druhé pětky SF Ondřich, který dal 16 bodů. Jediný hráč s double-double v zápase byl PF Utěšil, který dal 13 bodů a přidal 10 doskoků. Zajímavé statistiky měl i C Šilhavý, který se i přes taktiku moc nedral do zakončení, ale k 6 bodům přidal 10 doskoků a 5 asistencí. Soupeře jsme přehráli na doskoku 47:34, v obraně jsme měli 78% doskočených míčů, Slovinci 67%, taky jsme měli výrazně lepší střelbu 44/82 (54%), proti jejich 38/92 (41%), s ohledem na taktiky byla velmi rozdílná střelba za 3 body, naše 0/6 a jejich s ne příliš velkou úspěšností 12/38 (32%). Zajímavostí zápasu je, že ani jeden tým nezaznamenal blok.
Poměrně velký prostor dostali hráči z lavičky, základní pětka odehrála mezi 23 a 30 minutami, druhá pětka mezi 18 a 23 minutami, na hřiště se na chvíli dostali i 11. a 12. hráč Kanta a Vavřina.

Zajistili jsme si tak účast v baráži o MS v příští sezóně. V posledním kole máme ještě teoretickou šanci na postup do semifinále ME, čímž bychom si zajistili medaili, ale šance je opravdu teoretická, muselo by nastat jedna z následujících podmínek:
1) porazíme Francii a Itálie prohraje s Belgií
2) porazíme Francii o 43 bodů
3) my i Itálie prohrajeme a doženeme na Itálii ztrátu 90 bodů ve skóre
4) Francie nebo Itálie zapomene nastavit sestavu a nemá rozumný default a prohráli by kontumačně
Varianty 2 a 3 jsou prakticky nereálné, varianta 1 se mi taky jeví jako velmi málo pravděpodobná, takže bychom leda asi museli doufat v zázrak v podobě varianty 4 :-), což se ale taky nestane.

Last edited by rwystyrk at 12/1/2020 9:56:39 AM

This Post:
11
297126.453 in reply to 297126.452
Date: 12/1/2020 11:14:13 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Zároveň je asi čas začít více sledovat možné soupeře z ostatních kontinentů pro baráž. Připomínám, že baráž se hraje ve 4 čtyřčlenných skupinách, z nichž z každé postupuje na MS jen vítěz a zbylé 3 týmy naskočí do turnaje útěchy od 3. kola s hendikepem 0-2. Skupiny jsou nalosovány tak, že v každé je vždy jeden tým z evropské, jeden z americké, jeden z asijské a jeden z africké zóny. Jaký je stav kontinentálních mistrovství na ostatních kontinentech, vždy finalisté postupují přímo a další 4 týmy (do 3. místa ve skupině postupují do baráže), jiný systém je v Africe, kde už nyní je jen 6 členná skupina, ve které jdou první 4 týmy do semifinále a 5. a 6. do baráže.

Amerika
Brazílie a Kolumbie mají jistý postup do semifinále
V jedné skupině nejspíše Brazílii doplní Chile a 3. tým bude nejspíše Uruguay, i když teoretickou šanci má i Peru a Venezuela
V druhé skupině budou bojovat Mexiko s USA o semifinále, ale v případě výhry USA a výhry Argentiny nad Kanadou by mohla do semifinále jít ještě Argentina. Naopak 3. místo by mohla ještě i získat Kanada v případě výhry nad Argentinou o 15 a více bodů a prohry USA.

Asie
V jedné skupině má už Čína jisté semifinále a druhým semifinalistou bude na 99% Hongkong, Írán s Japonskem si zahrají přímý souboj o 3. místo.
Ve druhé skupině je situace zamotanější.Taiwan si může zajistit semifinále výhrou nad Novým Zélandem a Malajsie nad Jižní Koreu, což jsou výsledky, které se dají očekávat, pokud by někdo z nich prohrál do hry by se dostal vítěz zápasu Austrálie - Indonésie, jinak skončí vítěz tohoto zápasu 3.

Afrika
Senegal prochází sezónou suverénně a nejspíše si zajistí přímý postup na MS, kdyby ne, bylo by to velké překvapení. Favoritem na druhé přímé postupové místo je Jižní Afrika, pořadatel afrického šampionátu, ale už v sezóně dokázala prohrát s Nigérií, která bude její semifinálovým soupeřem. Poražený bude jedním z účastníků baráže, další by měli být Ghana, Egypt a Alžírsko, pokud si soupeř Senegalu nepřipíše v semifinále překvapení. Ani s Ghanou, ani s Egyptem v této sezóně (s každým 2x) Senegal neměl vážnější problémy.

This Post:
22
297126.454 in reply to 297126.453
Date: 12/4/2020 1:13:52 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Na začátku sezóny jsem měl představu, že osobně BB-mailem oslovím všechny české manažery, abychom měli přehled s kým a v jaké roli můžeme počítat pro trénink českých hráčů. Bohužel z časových důvodů se mi povedlo oslovit jen menší část manažerů. Nyní se k tomu nápadu vracím s tím, že začnu tím, že zde napíšu, jaká je naše představa a v prvním kole bych chtěl požádat manažery, kteří se v tom našli a jsou ochotni pomoct, aby mi napsali aktivně BB-mailem oni.

Analýzou toho, jak vypadají naši hráči a hráči z jiných zemí, kteří se objevují na trhu, jsme došli k závěru, že je potřeba hráče trénovat s maximální dostupnou tréninkovou intenzitou. Proto chceme talenty z draftu trénovat za následujících podmínek:
- trenér level 7 (výjimečně dočasně při nedostupnosti na trhu level 6)
- pro hráče 18 a 19 let trenér mladíků level 6-7 (z dosavadních zkušeností těch 7 s dobrým platem bývá málo)
- Posilovna/Gym (level 3) - podporuje křížový trénink
- Tréninková hala/Training Court (aspoň level 1) - trénuje trestné hody, i s levelem 1 by se hráči s tímto zázemím měli od 18 do 30 let dostat na velmi zajímavé hodnoty bez potřeby trénovat FT speciálně

Když to rozdělím do skupin, hledáme manažery na spolupráci ve 3 hlavních oblastech:

1) Trénink mladých hráčů
Jelikož 14. prosince nás čeká další draft, chtěl bych požádat manažery, kteří by měli po draftu zájem o hráče potenciál 10, aby mi napsali do pošty s tím, že by měl zajímalo hlavně:
- finanční možnosti
- aktuální stav, případně možnosti/plán v oblasti trenéra, trenéra mladíků, posilovny a tréninkové haly

2) Trénink roztrénovaných hráčů
Dále by mě zajímali manažeři, kteří by případně chtěli do běžného tréninku koupit hráče středního věku a byli ho schopni dle potřeby trénovat až do nějakých 28, 29, výjimečně i 30 let.

3) Týmové tréninky hotových hráčů
A v neposlední řadě manažeři, kteří by měli zájem o hotové hráče, kteří už nepotřebují klasický trénink, ale byli by schopni koupit hotové hráče na trénink kondice, trestných hodů a formy, což je taky hodně důležité, protože úspěch v letošní sezóně je z velké části daný taky tím, že v klíčových týdnech spousta klíčových hráčů trénovala formu a většinou jsme měli lepší formy než naši soupeři.

S tím, že je potřeba vzít v úvahu, že to není tak, že vždycky máme k dispozici to, co byste si představovali, takže velmi vítaná je flexibilita dle hesla "pomůžu tak, jak to bude NT potřebovat". Taky bychom potřebovali manažery s finančním polštářem pro nenadálé situace, což je hlavně to, že se na trhu objeví nečekaně nějaký sledovaný český talent a budeme muset operativně situaci řešit.

Last edited by rwystyrk at 12/5/2020 10:54:46 AM

This Post:
00
297126.455 in reply to 297126.454
Date: 12/7/2020 11:52:13 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Za chvíli nás čeká poslední zápas druhé skupiny na ME. Hrajeme s doposavad suverénní Francií, jsme po CT, čili s nízkou náladu odhadem naše 6 proti jejich 13/14, bude se hrát na 99% naše CT na jejich TIE. I tak je soupeř favorit. Proto jsem se rozhodl i riskovat s vnitřní přípravou. I v případě výhry bychom museli ještě spoléhat taky na ne úplně pravděpodobnou prohru Itálie s Belgií, abychom postoupili do semifinále a brali tak medaili. Další šancí je, že jeden z dvojice Francie, Itálie zapomene nastavit sestavu a prohraje kontumačně.

Hrajeme Look Inside (směrem ke koši), osobku, vnitřní přípravu, sestava:

PG - Franěk/Koten/Popelka
SG - Zdražil/Šindelář/Popelka
SF - Ondřich/Vavřina/Dlabač
PF - Dohnálek/Dlabač/Mynařík
C - Kanta/Utěšil/Mynařík

Bohužel ke zraněnému Fojtovi přibyl ještě Šmahel, proto jsem jako posledního 18. hráče pro tuhle sezónu povolal Kotena, který dostane za Fraňkem šanci jako 2.PG.

This Post:
22
297126.456 in reply to 297126.455
Date: 12/7/2020 1:40:00 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Zázrak se nestal, bohužel jsme netrefili přípravu, ale i tak byli Francii docela rovnocenným soupeřem většinu zápasu, jen na utekli na začátku poslední čtvrtiny, což jsme trochu stáhli, nakonec prohra 102:108. Ale ani výhra by nic neřešila, protože Itálie porazila Belgii 94:80, i když dlouho se taky Belgie držela statečně. Na začátku příští sezóny nás tedy čeká baráž o MS.

Velký souboj byl taky ve druhé skupině, kde skóre nakonec rozhodla mezi 3 zeměmi.
1. Německo +46
2. Bosna a Hercegovina +39
3. Holandsko +27

Takže náš soupeř ze základní skupiny taky skončil bez medaile, ale bude hrát baráž.

Podrobnější rozbor našeho zápas přinesu později.

This Post:
22
297126.457 in reply to 297126.456
Date: 12/8/2020 11:50:32 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Takže s jednodenní zpožděním se vracím k našemu zápasu s Francií. Jak jsem psal, hrálo se CT-TIE, ale nálady mohly být nějakých 6 u nás a 13/14 u soupeře. S ohledem na sílu soupeře jsem i tak viděl malou šanci na výhru a rozhodl se jí případně zvýšit riskováním přípravy. To bohužel nevyšlo, protože soupeř, který předtím velmi výrazně preferoval vnitřní útoku, zahrál Princeton. Před zápasem jsem zvažoval 3-2 zónu, ale ani k ní jsem se neodhodlal a to hlavně díky tomu, jakou sestavu jsem zvolil na SG a SF. Soupeř tak dosáhl vynikající trojkové úspěšnosti 14/26 (54%), přičemž celkovou střelbu měl 38/74 (51%), dvojkovou tedy 24/48, tedy rovných 50%. I na naší straně byla dobrá střelba 44/87, tedy 51%. Ale trojky 2/17, takže to byly ty body, co měl soupeř navíc. Navíc byl lepší i v trestných hodech, naše bilance byla 12/16, jejich 18/21. Zajímavou statistikou jsou asistence, protože na našich 44 košů jsme měli 37 asistencí. Dobře jsme si vedli i na doskoku, v obraně jsem měli bilanci 28/35 (80%), soupeř 26/39 /67%). Bohužel ty dílčí lepší statistiky nám k výhře nepomohly. Slabou útěchou nám může být to, že i kdybychom vyhráli, v tabulce bychom se výše stejně neposunuli.

Z individuálních výkonů bych vyzvedl na C Kantu, který si poprvé zahrál v základní pětce. Měl na svůj post netradiční double double za 17 bodů (8/14, trojky 1/3) a 11 asistencí, bohužel 7 doskoků bylo málo, aby se stal premiantem s tripple-double v historii naší reprezentace. Slušné statistiky zaznamenali taky PF Dohnálek 19 bodů (8/16), 11 doskoků a 4 asistence a SF Ondřich 18 bodů (8/17), 10 doskoků a 4 asistence. Zdražil na SG měl 9 bodů (4/7), 4 doskoky a 4 asistence. Nedařilo se moc Fraňkovi na PG 6 bodů (střelba tragických 2/12), vylepšil to 7 asistencemi, ale taky 5x fauloval. Z lavičky měl pěknou bilanci Utěšil 4/5, Dlabač 3/3, ale hráči z lavičky neměli vůbec dobrou +/- bilanci, kromě Mynaříka, který za 2 odehrané minuty v samotném závěru stihl 6 bodů při střelbě 3/3.

This Post:
00
297126.458 in reply to 297126.457
Date: 12/12/2020 9:08:57 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Ahoj všem, v pondělí bude draft a potřeboval bych vědět, kteří manažeři jsou schopni rychle po draftu koupit nějaké talenty. Kdo má zájem, napište mi do pošty a ideální když rovnou uvedete, jak na tom jste (případně co jste schopni rychle pořídit)
- level trenéra (ideálně 7)
- level trenéra mladých (ideálně 7)
- posilovna (ideálně 3)
- tréninková hala (aspoň 1)
- finance

Zároveň jdu obeslat všechny manažery, kteří už mají někoho, koho sledujeme pro NT, abychom domluvili trénink na další sezónu, případně vyřešili přestupy, pokud by byly potřeba.
A následně mám v plánu oslovit všechny další české manažery, abychom našli volné zdroje pro spolupráci.

This Post:
00
297126.459 in reply to 297126.458
Date: 12/12/2020 9:19:41 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Včera proběhly semifinále mistrovství Evropy i všech ostatní kontinentálních mistrovství, čímž už je jasných 8 účastníků MS a 16 účastníků baráže, ze které se kvalifikují další 4 týmy a doplní tak dvanáctku účastníků MS:

Přímí postupující na MS
- Francie
- Itálie
- Kolumbie
- Chile
- Čína
- Hong Kong
- Senegal
- Jižní Afrika

Baráž
Evropa
- Bosna a Hercegovina
- Německo
- Holandsko
- Česko

Amerika
- Brazílie
- USA
- Peru
- Argentina

Asie
- Malajsie
- Tchaj-wan
- Írán
- Austrálie

Afrika
- Egypt
- Nigérie
- Ghana
- Alžírsko

Jak jsem již dříve avizoval, ve skupině bude vždy po 1 týmy z každého kontinentu a postoupí jen vítěz, přičemž pořadí zápasů pro nás bude Afrika, Asie, Amerika.

This Post:
00
297126.460 in reply to 297126.459
Date: 12/12/2020 9:59:09 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Za mě ideální skupina my, Peru, Malajsie a Alžírsko.

This Post:
00
297126.461 in reply to 297126.460
Date: 12/12/2020 10:06:15 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12251225
Second Team:
Jirkov
Uvidíme, co nám vylosují, ať dostaneme lehčí či těžší skupinu, měli bychom se pokusit postoupit na MS i třeba s horší náladou (při postupu na MS, pokud má tým náladu pod 5, tak mu zůstává, pokud má nad 5, tak se mu resetuje na 5, aby neměl výhodu proti přímým postupujícím).

Advertisement