Sezona 14 - hodnotenieTato sezona vosla do dejin ako najuspesnejsia v historii U21 vobec, ked nam len o chlp usiel postup do dalsej casti ME a skoncili sme na nestastnom 4. mieste. Ale poporiadku...
Po uvodnych 4 zahrievacich superoch (
Cyprus,
Azerbajdzan,
Svedsko,
Skotsko) sme sa stretli v zakladnej - 7 zapasovej casti s
Turkami, ktorych sme dokazali zdolat na napriek vyssiemu pristupu supera a uz tento zapas indikoval, ze mam silne muzstvo, ktore mieri vysoko. Jediny nas premozitel v tejto casti bolo
Francuzsko (finalista ME), cez ktoreho obranu sme mali velke problemy presadit sa a napokon sme prehrali o 13 bodov. V poslednom zapase, v ktorom sa este bojovalo o postup (museli sme prehrat o menej ako 24b) sme celili CT supera, napokon sme vsak vo vybornom finisi vyhrali o 2b a bolo z toho celkove 2. miesto s bilanciou 6-1.
V dalsej casti sme potom zdolali na uvod
Rusko, ktore bolo po CT a dalej aj po peknom vykone obavane
Portugalsko na rovnakom pristupe. Tento zapas a zapas proti
Turkom by som oznacil za nase najlepsie vykony v zakladnej casti. Bohuzial v dalsom zapase sme nestacili na
Belgicko, ktore hralo na horucej domacej palubovke. Mozno by nam v tomto zapase stacila aj osobna obrana, nie 2-3 zona, ale to uz cert vie... Po tomto zapase sa nam tabulka trochu zamotala a nase vidiny na postup zhorsili, preto sme na Spanielov vyrukovali s CT, co sa ukazalo ako dobra volba, pretoze sme tuto velku krajinu dokazali zdolat o 6b za cenu vyrazneho poklesu nalady, zial ina cesta nebola. Posledny zapas proti
Madarsku bol boj o vsetko pre oba timy, super mal len asi o stupen lepsiu naladu, ale pokazili sme si to zial sami, ked sme pod kosom mali velmi zle formy a super toho dokonale vyuzil. Tolko strucne zhrnutie uplynulej sezony, zial casu je malo a dolezitejsie je sa venovat buducnosti a mladym hracom ako minulosti. Hodnotenie hracov zial nechystam (s majitelmi som sa rozlucil "osobne"), nakolko sezona bola velmi dlha a kryje sa to s pripravou noveho muzstva. Dufam, ze to pochopite.
Na externom hlasovalo za
MVP "az" 9 ludi vratane mna, ale aj napriek tomu zvitazil so 6 hlasmi
Stefan Mierka (12245683) na ktoreho sme sa mohli spolahnut pocas celej sezony a s vynimkou asi 1 tyzdna si drzal stale ukazkovo 9 formu.
Este raz by som chcel podakovat vsetkym, ktori prilozili ruku k dielu a mozeme si vdaka tomu povedat, ze tato sezona bola uspesna. Vdaka vsetkym skautom za vybornu robotu, majitelom za ochotu pri treningu, strazenie minut a v neposledom rade celej komunite, od ktorej by asi ziadny NT manazer nepohrdol vacsiu angazovanostou.
Tolko dobreho citania a na zaver by som chcel radsej takto v predstihu oznamit, ze vo volbach, ktore sa budu konat po nasledujucej sezone uz nebudem kandidovat na post U21 manazera najma z casovych dovodov. Polovicata praca mi velmi nevonia a sanca na viac volneho casu je minimalna, takze by som bol rad, keby sa nasiel nejaky schopny manazer (najlepsie zo skautov), ktory by bol ochotny to po mne prebrat. O hracov bude postarane minimalne tak ako doteraz, takze sa nemusi obavat nejakej sabotaze, to iste plati aj o buducej sezone a pristupe k nej.