Magyarország-Ukraina
(18047) 81-87 +6
1/16 Втішного турніруНу що ж закінчився цей дуже важкий матч, і у підсумку ми таки виграли і вийшли в 1/8 де зустрінемся з нашим сусідом Білорусами. Завдяки більш високому місцю, ми знову будемо грати у себе вдома.
Щодо сьогоднішнього матчу то 2-3 не помогло угорцям, хотя спрацювало доволі непогано...особливо тяжкою була 3 і 4 четверті, в яких ми програвали по ходу матчу . Дуже важко виділити гравця матчу, уся стартова 5 робила те що від неї вимагається, Аз-Рз пасують, Лф Мф Ц забивають. Розчарувала трошки реалізація штрафних 8-16 не є гуд. Салівон впринципі відіграв 8 хв і каші не спортив хотя нічим не відзначився, але його виклик був більше для підстраховки ніж для підсилення гри знаючи любов Левицького до фолів я думаю багато хто мене зрозуміє..
Оскільки суперник уже відомий то знову ж таки всіх дуже прошу тримайте гравців у формі, оскільки слотів у нас не так і багато залишилось, і кардинально склад змінити я не зможу, а от якшо буде оптимальна форма то можна розраховувати на 1/4 а це буде уже досягненням....
І ще одне прохання , приймайте більш активну участь в дачі своїх порад, а то мені їх на сьогоднішній матч прийшло аж
0.
Ну і вітаю всіх нас з цією перемогою, надіюся це нам додасть рейтингу