Igraci su KRSHEVI!
I nemoj da mi popujes, nisam ni lud ni glup.
Sta sad, dodjes ti i kazes igraci su super, ali eto nismo imali srece pa smo izgubili utakmice...takvu demagogiju slusam od Antica i dosta mi je...sudija nije hteo da nam svira penal, zamisli.
Igraci su po mom misljenju krsevi, a realno su prosecni, i realno smo prosecna repka trenutno i tu smo gde smo, nismo ni za bolje ni za gore.
Ono sto sam ja video i zatekao da valja iole, jeste samo generacija 19-godisnjaka, u vreme kada je Kotoor preuzeo repku...tu je bilo malo vise bolje istreniranih igraca nego u generacijama pre njih.
A prosle sezone kada je Kotoor preuzeo repku, poslao si mu podatke u excel-u(lepa tabela, svaka cast) 2 nedelje nakon sto su igraci izasli sa drafta i u tabelu je bilo ubaceno 20-30 igraca ukupno, to je smesno!!!
Igraci su sa drafta izasli juce, do sutra svi ce biti u tabeli, do prekosutra svi PF i C ce biti kontaktirani...vi sa menadzerima uopste niste ni komunicirali(sa velikom vecinom), a kamoli da nekome objasnite kako trening funkcionise i sta konkretno treba da radi.
Ja sam prosle sezone poslao preko 500 mailova kako bi pocetnike uputio u to kako se pravilno treniraju PF i C...a da je to radjeno i u vase vreme, mi danas nakon nekoliko sezona takvog rada, ne bi imali problema sa treniranjem igraca jer bi bilo dovoljno menadzera koji bi znali kako se to obavlja i koji bi zeleli da treniraju nase igrace...