BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Rady, tipy, návody V

Rady, tipy, návody V

Set priority
Show messages by
This Post:
00
262393.454 in reply to 262393.453
Date: 3/19/2024 11:34:05 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Můj Fan shop je level 3, příjem v suvenýrech 23 750 dolarů, údržba 15 tis., takže už ten výnos není tak vysoký, ale pořád se to po nějakém čase vyplatí, jestli jsem to dobře počítal, tak to trvá něco přes 8 sezón, než se ta počáteční investice 1M vrátí. U toho levelu 1 je to o sezónu rychleji, ale zase pak následně ten výnos je menší.

From: HonzaH
This Post:
00
262393.456 in reply to 262393.455
Date: 3/31/2024 7:05:48 AM
BK Přelouč
První liga
Overall Posts Rated:
22
Ahoj, když chci koupit hráče a dam tam automaticky přihazování,tak si volim i částku,do které můžu jít? Nebo to jede automaticky,dokud nevyhraju a nebo mě nedojdou penize ? Nebo to je pouze pro supportery ?

Díky

From: Daave

This Post:
00
262393.457 in reply to 262393.456
Date: 4/1/2024 4:44:09 PM
SBK KDN
II.3
Overall Posts Rated:
33
Napíšeš max. částku do které jsi ochotný přihazovat a dáš tlačítko "automatické přiha" a systém za Tebe bude automaticky přihazovat dokud se nedosáhne Tebou stanoveného limitu (nebo do výhry, pochopitelně)

Je to hned na začátku novinek sezóny. Nechci rejpat do LA, ale kdyby novinky překládal, tak tyto dotazy nejsou nutné. Když jsem hrál poprvé mezi sezonami 10-35, tak vždy přeloženo bylo, ale samozřejmě nevím jak složité je dostat překlad do novinek a to se mi to kecá :-)

From: rwystyrk

This Post:
00
262393.458 in reply to 262393.457
Date: 4/1/2024 5:45:52 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Co se koukám, tak novinky kam je lze dohledat (sezóna 54), tak přeložené nejsou.
Zvláštní je, že to není ještě přidané v manuálu, ale tam to není ani v originále.

This Post:
00
262393.459 in reply to 262393.457
Date: 4/2/2024 3:19:16 AM
BK Přelouč
První liga
Overall Posts Rated:
22
Děkuji za vysvětlení

This Post:
00
262393.460 in reply to 262393.457
Date: 4/2/2024 6:17:34 AM
BK Přelouč
První liga
Overall Posts Rated:
22
Tak to úplně nefunguje, že si zvolím částku do které chci bidovat. Nebo musím vyplnit částku v té nabídce a potom teprve kliknout na automatické přihazování? Mam takovy dojem, že to funguje akorát s suporterem

From: rwystyrk

This Post:
00
262393.461 in reply to 262393.460
Date: 4/2/2024 7:28:44 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Když biduješ, tak pod okýnkem s částkou máš 2 tlačítka (v angličtině bid a autobid).
Já teď třeba přihodil na tohoto hráče (49278226), bylo na něm 3 tis. a já hodil 10 tis. a autobid a vidím u něj
Current Bid: $ 4 000 ($ 10 000) by BC Hostivař, což znamená, že aktuálně je nejvyšší bid můj 4 tis., ale automat v případě potřeby bude za mně přihazovat až do 10 tis.

This Post:
00
262393.462 in reply to 262393.461
Date: 4/2/2024 9:49:26 AM
BK Přelouč
První liga
Overall Posts Rated:
22
Aha, takže do okýnka cenovku maximální částky a dát autobid. Tak snad to už bude funguvat 😁. děkuji za rady

This Post:
00
262393.463 in reply to 262393.461
Date: 9/29/2024 4:02:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Ahoj.
Na začátek - omlouvám se, ale nějak mi to forum tady nesedí. Nevím, kde najdu seznam všech vláken v CZ foru, abych se ji seřadil od nejnovějších. Jediný, co vidím, je sloupec velvo, kde jsou nějkaá vypsaná, ale tam ěnco najít.. a navíc nevím, jka napsat zprávu, aniž bych musel odpovídat na jinou. Asi jsem blebj, enbo slepej, nebo oboje
Kdysi jsem hrál Charazay, ale s tím jsem seknul ještě dřív, než s ním seknuli úplně Nevím, jestli vydržím tady, jeden časožrout (online manažer) už hraju, tak uvidím (spíš ne)
Pár dotazů:
1. Na hlavní stránce vidím "BK Lvi Věkoše is celebrating the appointment of Josef Brynda to the Ceska Rep. National Team.". Jestli chápu správně, kouč NT si toho mého hráče vytáhl, aby se na něho podíval, a potom ho zase vyšoupl?
2. Aréna, staff - vyplatí se do něčeho hned na začátku investovat? Už sjem tedy stihl pořídit advanced doktora, trenéra i PR - klasická chyba nováčků, že?
3. Aréna - kdyyb začalo být plno, je lepší zvednout ceny lístků, enbo zvětšit kapacitu? K čemu vůbec platit za zvětšení kapacity, když můžu zvednout ceny lístků? Hádám, že nějkaý háček ve zvýšení ceny bude
4. Hráči - potenciál - je ten potenciál, co u svých hráčů vidím, orpavdu takový, neboj e je to jenom nějkaý odahd? Je mi divné, že jeden z mých "perennial allstar" má 27 let a žádná superhvězda to tedy není (TSP: 46 (34 + 12)).
5. Hráči - pozice. Nějka to odhadnout dokáže, lae přesto - nikde v manuálu nevidím info, na kerou pozici je který skill jak důležitý. Mohl by mě někdo navést, kde to am je? Celkově mi tedy po prvním nahlédnutí manuál přijde takový nijkaý, spousta textu a málo dat..
6. Výška a pozice - mám hráče 216cm, TSP: 48 (30 + 18) - je ok, když takhle vysoký hráč hraje na SG enbo sF? Asi tedy SF (i když ještě nevím, nak terou pozici se podle skillů hodí víc), lae stejně.. není tam nějký mínus?
7. Trénink - prozatím jsem dal OD pro PG/SG, ale upřímně - tady dost plavu. Obranou se nic nezkazí, navíc moji hráči na perimtru ji mají slabou, ale je lepší vybrat málo pozic, nebo více? Nebo dát staminu? Pár hráčů v zákaldu ji má žalostnou. Ale nějka nevidím možnost, jak ji nastavit
jak moc se soustředit na to ,aby hráči odehráli těch 48 minut požadovaných na plný trénink? Mám v týmu hráče, kteří maj vysoké skilly, ale nic moc potenciál, a naopak. Výslekdy velí stavět ty nejlpší, trénink zase ty s potíkem. Jak na to?KDyž budou hrát ti s potíkem, nejspíš všechno prohraju
8. Posily - asi zatím nic nekupovat? Zatím se tedy pořádně nevyznám ani ve svých hráčích, ale obecně, na začátku je asi lepší šetřit?
9. Kádr - mám 18 hráčů. Asi troch moc, že? Měl bych nějkaé vyhodit/prodat?
10. Jaký je rozdíl mezi jump shot a jump range? Chápu, že ovlivňují střelbu z perimetru
10. Nějkaé další rady do začátku?
Celkově mi to tu přijde takové zmatečné zatím..
Díky za rady
Edit: volba disable emoticons je docela užitečná

Last edited by hypnos11 at 9/29/2024 8:25:48 AM

This Post:
11
262393.464 in reply to 262393.463
Date: 9/29/2024 2:37:36 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Vlákno si trefil správně, jen nebylo nutné to dávat jako odpověď mně osobně. Když dáš odpovědět, můžeš změnit komu na jiné jméno nebo na všechny (když vyjedeš nahoru, první položka ve výběru)
Nejprve jsou červeně vybraná důležitější vlákna, za nima pak černě zbytek a ten už je seřazený od nejnovějších příspěvků.
Z červených vláken možná stojí za to si projít Základy BB a Rady pro majitelé NT/U21 nadějí, ale jak uvidíš ze kdy jsou, jsou už to letité příspěvky. Tady české fórum úplně moc nežije, živěji na českém BB discordu. Nebo tady můžeš zkusit global fóra.
Jelikož si zprávu uvedl tím, že tu asi nevydržíš, tak nevím, jak moc energie věnovat odpovědím. Ale třeba se ti ozve U21 manažer nebo skaut a z bryndy tě vytáhne a pro BB zachrání, že si v draftu dostal Josefa Bryndu
1) ano, to jsem udělal, abychom si zmapovali draft
2) doktora a PR mám běžně minimálního, zcela výjimečně pořizuju. Trenér k zahození není, když máš k tomu i slušné hráče do tréninku, tak pak čím vyšší, tím lepší
3) háček je v tom, že ta aréna je malá, takže nejpozději postupem do II. ligy se budeš okrádat o peníze na vstupném, protože ti bude chodit plno za max. ceny, ale celkový příjem bude daleko za tím maximálním možným, kdyby si měl dostatečně velký stadión
4) potenciál udává strop, kam můžeš hráče vytrénovat, neodráží nijak jeho aktuální skilly, přičemž je to "odhad" v tom smyslu, že i ty potenciály mají desetinná čísla, takže v tom příkladu, co jsi uvedl, netušíš, kde mezi 7.00 a 7.99 opravdu je. Trénovaný hráč, jakmile jeho skillset narazí na strop extrémně zpomalí v tréninku (je to tak extrémní, že v tom nemá cenu pokračovat), díky tomu, jak funguje potenciál, tak v NT najdeš jen hráče hall of famer nebo all-time great (ale těch je velmi málo)
5) skilly po pozicích
PG/SG - nejdůležitější JS, OD, následně HA, DR a JR, PA
SF - JS, OD, IS, ID, ale i další skilly včetně RE
PF/C - IS, ID, RE, případně SB
ale obecně je to tady hodně multikillové, velký důraz na obrany, takže žádný hráč by ani tu druhou obranu pro svůj post neměl mít extrémně nízkou, ale i další skilly se neztratí na žádné pozici a navíc se dá se sestavou hrát díky přepozicování, hráč může být nastavený na jinou pozici v zápase pro útok a jinou pro obranu
6) pro samotný zápas výška nehraje roli, tak rozhodují jen skilly, ale výška je velmi zásadní pro trénink, takže např. malí hráči trénují proti vyšším extrémně rychle např. OD a naopak vysocí třeba RE, ID, IS
7) pro začátek určitě pořídit hráče na trénink a trénovat normální tréninky, např. OD, co jde trénovat jednopostově, to trénovat jednopostově, např. tedy OD pro PG, ID pro C apod. některé trénink ale nejdou, např. jeden na jednoho je potřeba nastavit pro PG/SG nebo SF/PF, doskoky pro PF/C. Na začátek se určitě nesoustřeď na výsledky, je potřeba rozjet ekonomiku a trénink, výsledky přijdou následně. Trénovat co nejmladší hráče s co nejvyšším potenciálem
8) určitě nekupovat bezhlavě, trochu se rozkoukat a hlavně pak nakupovat na pozici, na kterých netrénuješ a s platem, který ekonomicky dává pro tvůj klub smysl, spíše bych kupoval starší hráče za hubičku (ale pozor, od 35 let jim padají skilly)
9) Kádr stačí běžně okolo 12 hráčů, více bych si nenechával
10) jump shot je důležitější a více ovlivňuje střelbu i ze střední vzdálenosti, ale i z dlouhé je možná i důležitější než jump range, JS top hráči tahají klidně přes 20, JR se zřídka vidí výše na 14, výjimkou jsou, ale není to obvyklé

Advertisement