Neki egy dolgot kell figyelnie: 21 évesen ne legyen eltarthatatlan.
Igen ez megtörtént a mi időnkben is. Mint mondtam Huba nem kapott fő skillt 21 évesen 120k-val került be és ki az u21-ből!
Ezt próbáltuk kontroll alatt tartani minden időben mindenkinél. P l Krizsán tulaja sem abba rokkant bele, hogy 21 évesen edzték, hanem abba, hogy 22-23 évesen is edzték! Az már tényleg sok volt egy kiscsapatnak
A 100+os ember meg hogyne okozna gondot 3. osztályban. Ezért nem kell olyat nevelni... .... Ha nt esélyes, az már más kérdés,
Van pl az idei keretben is 3. ligás, aki keret legtöbbet kereső emberét edzi. Mi lesz vele majd, ha nem jut fel idén?
Tényleg problémás lesz, ha 100+-t fog kérni jövőre Kasper. Miért ne kéne nevelni?
Megint előjön, ha a kis csapat nevel azért nem jó,mert hamar belerokkan.. ha meg egy tőkésebb csapat edz , pláne NT esélyest, akkor is probléma a 3-ban eltartani egy 100+-ost. Pl Hubát is el kellett passzolni egy farmnak (szerjozsa) idővel nehogy belerokkanjon a nevelője
Azért azt majd leírhatnád, hogy hogyan képzeled el a 17-17-16os centereket, meg az eltarthatóságot együtt.
Lásd Leszkoven vagy Vass esetét. El tudták tartani 3-ban is egy darabig, de nem végtelenségig.
Ha szerinted 21 év végére meg kell hogy legyen a 17-17-16, akkor az hogy fér bele a te eltarthatósági világképedbe?
Ahogy az olaszok vagy szerbek is jártak már, azaz 22 éves kor elején retired lesz! 21 éves korig eltartják és tökre feledzik, amíg lehet,majd a sorsára hagyják a veszendőbe megy. Ezeknek csak az a szerepük, hogy VB- meg Eb címhez segítsék a nemzetüket.
Már láttam visszavonult olasz 22 évest piacon, a csapata nyilván csődbe ment, lehet, hogy a játékost megmentették az 1 milliós licittel..
Most sem én kezdtem a vitát. Elmondtam egy dolgot, ami kerek perec és örökkön örökké így volt és így is marad, hogy
kellenek a monsterek is. amit már múltkor lerágtunk, most megint nekem jössz, hogy így meg úgy....
Nem kell minden kijelentésemre rászállnod. Domi védje magát, sztem nem olyan pipogya, hogy ne tudná megtenni.
Ja! Itt kérem Domit, ha van vér a pucájában, akkor dafke, már csak önérzetből is előáll majd év végén a skillekkel, amit
eddig minden érában szokásos volt közzétenni.Nem kívánom tovább ragozni én sem.
Cimivel meg 10000% egyetértek, azért
minden "szarral" nem leszünk eredményesek. Lehetne eltartási szempontból 18 db Gyurcsány Györgyünk, DE azzal nem fogunk semmire sem jutni az eredményt illetően....
Úgyhogy az egész ügy egy összetett és nehéz kérdés.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/29/2013 7:17:34 PM