Köszönöm, igyekeztem a maxot kihozni a meccsből. Hogy miből gondoltam, hogy nincs nevelted (olyan aki miatt nem adnál formát persze)? A 21 évesed a hulla gyenge kinti játékosokkal rendelkező u21 csapatba se fért bele, még úgy se, hogy 20 évesek is voltak bent. Ebből következik az, hogy vagy ritka szar draft volt és nagyon lentről kezdted el nevelni, ami nem éppen jó következtetés, hiszen gondolom nem vagy amatőr, hogy egy gyenge játékosra dobod ki az edzéshelyedet (ha mégis így van elnézést kérek, hogy pozitívan ítéltelek meg), vagy nem adsz neki megfelelő edzővel edzést, vagy nem edzed megfelelően. Mindkettőből levonható a következtetés, hogy nem annyira fontos neked az edzés, mint annak, aki u21-re edz. Ha nem fontos az edzés, könnyebben adsz formát a játékosaidnak. A 23 évesed úgy áll a TSI-t és fizetést figyelembe véve, mint egy 21 éves vagy egy jobb 20 éves. Ebből a két infóból ugyan oda jutunk el, amit fentebb írtam 2-3 szezon elmaradás már jelent valamit nem gondolod? Nem hiszem, hogy mindkettő szezonokra sérült lett volna. Ezen infók tudatában írtam amit írtam. Természetesen a csapatod nem ismerem, így másból ostobaság lett volna következtetni. Ha közlöd időben velem mondjuk, hogy nem adsz forma edzést, én se adtam volna, így döntőzhetnél most helyettem simán. Volt egy magas labda amit leüthettél volna. Így nem rizikóztam, ment a forma. Üdv :?