BuzzerBeater Forums

Latvija - I.1 > 17tā sezona!

17tā sezona!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191068.456 in reply to 191068.455
Date: 10/24/2011 5:21:17 PM
Overall Posts Rated:
9090
Nezinu, pri čom te randoms. Tas pasākums vnk saucās HCA. Nedomāju, ka pusfinālā Malija šances bija vērtejamas virs 20%

From: yapiyapo

This Post:
00
191068.457 in reply to 191068.456
Date: 10/25/2011 5:41:42 AM
Overall Posts Rated:
214214
man vismaz izskatās, ka Malij bija diezgan liels pārsvars. Turix tiešām paveicās, ka spēja apturēt par 3lvl lielāku uzbrukumu...

From: Malij
This Post:
22
191068.458 in reply to 191068.457
Date: 10/25/2011 7:51:10 AM
Overall Posts Rated:
729729
Fuuuuu...Izgaju no zapoja:D

Par sestdienas speli ludzu tikai vairs nerunat,jo vienalga es nesapratišu,ka vareja SG(kaut lai viņš butu pats labakais pasaule un ar visu to 2-3 zonu) spelejot PF pozicija visu otro puslaiku noturet manu "Izspelet".Dzive ta vienkarši NEVAR BUT!Bet ta nav dzive,bet izdomata spelite,tapec es labak izlikšos,ka visa mana komanda saindejas ar kaut ko un visu 3. un 4. cet. pavadija tualete.Tad jau viss OK!:D

Tada"laba noskaņojuma" gribeju jau pielikt punktu savai menedžera karjerai,bet pamocijos 2-3 dienas,sapratu,ka bez viņas tomer nevaru.Ta ka tagad es esu,ka narkomans un no šis atkaribas man tik atri neizdosies tikt vaļa.Meginasu to dozi pamazam samazinat:D

Nezinu,ka jums visiem bez manis šeit gaja(man bez jums ļoti garlaicigi bija:D),bet domaju,ka paspejat jau atpusties.Tapec es uzreiz uzbrukuma ar visu speku,niknums ta uz visu pasauli vel pilnigi tak nepargaja:D

Kas man nepatika 17. sezona?

Nepatika VL komandu speks!It ka ar katru sezonu spekam vajadzetu augt,bet šosezon gandriz visas vadošas komandas palika VAJAKAS!

Čempions-nu it ka normali nospeleja BBB,pat izcili cinijas ar irani,bet nu nevar taču tada limena komanda spelet SF pozicija ar Cerbiku(labs PG un SG,bet ID tak pavisam nav) un 31g.(jau 32g.) C Korklu.Var saprast ari Turixu.Kadeļ viņam teret šim naudu,ja parejas komandas ir pavisam vajas un tapat bez ciņas atdos čempi.Nakoša sezona velu viņam tomer iegadaties superigo SF,lai musu čempions butu visslabakais!

Finalists-vienkarši nav vardu,tadu vaju ego es vel nekad neredzeju.Tas jau nav lači,bet kaut kads klibojošais kaķis.Ļoti lidzigs rtfg,kad tai bija tikai 5 speletaji,bet tie liekas bija augstakas klases.

Par rtfg vispar negribas runat,godam izcinits tituls-"sezonas vilšanas".Komandai es liktu atzimi pat ne divnieku,bet zero un to menedžeri dzitu,kur talak:D

Pec daudziem labi pavaditajiem sezoniem,apstajas uz vietas un vairs neprogresse Banani,Ribe,Litrs(šeit laikam vainigs laika trukums)

Mazliet papriecinaja ar savu labu sniegumu Sausiņi,SpM,IBD,bet ari ne uz ilgu laiku:Sausiņi tomer zadeja PO,SpM kaut ari izcinija kaussu,bet netika PO un izpardevas,IBD-bija loti labs progress(tika PO un kausa pusfinala),it ipaši skatoties uz komandas kopejo algu,bet ari tas komandas nakamsezon jau neredzesim...

Ceru,ka jaunaja 18. sezona visas komandas atvers savus maciņus un ta kartigi pastiprinasies!

Kas patika 17. sezona?

Ļoti patika,ka VL visu laiku gaja diskussijas gan čata,gan foruma izskaneja dažadi viedokli(bieži galigi preteji) par speles redzešanu.Kad es tikai atnacu VL,seit bija tads klusums,ka man gribejas atrak izkrist sava runiga II4 liga,bet tagad Latvija nav pat tuvu tadas ligas,kur apspriež tik daudz jautajumu.Prognozes,konkursi,komentari,pat stridas-tas viss padara šo speli daudz krasainak.Liels Respect tadiem VL guru,ka Turix,ego,Tucis,yapiyapo(diemzel pedejie divi ignoreja prognozes un komentarus).Ļoti patika šosezon ar savu aktivitati VL debitanti wertol un Tango un protams vienigais IV ligas dalibnieks Armiins.Mazliet vairak visa šaja processa varetu piedalities Neho un kipucis,garlaicigi tak sedet zemakajas ligas klusuma:D

Nakamaja sezona gaidisim atpakaļ tomatu un varbut ari latvian bus kopa ar mums.Ta ka ceresim,ka 18. sezona bus vel labaka un viss visiem izdosies!

Par BB!

PS Žel tikai,ka to alu visi kopa nepadzeram...

max. WR:5 Jumtu rauj nost…
From: yapiyapo

This Post:
00
191068.459 in reply to 191068.458
Date: 10/25/2011 8:05:55 AM
Overall Posts Rated:
214214
nu sezonas sākumā nebija ne laika, ne vēlēšanās piedalīties prognozēs.. un pēc tam jau bija slinkums :D
nākošsezon gan būšu gatavs cīnīties par uzvaru prognozēs :)):D

From: Armiins

This Post:
11
191068.460 in reply to 191068.458
Date: 10/25/2011 10:21:39 AM
Overall Posts Rated:
231231
Yo!Lai gan sezona vēl nav beigusies,pēc Malij raksta nevaru neizteikties.:Draksts gan nebūs pārskatāms un vizuāli smuks,jo rakstu no telefona neta.Apsveicu tos,kuriem būs drosme izlasīt.17.sezona Armīna vērtējumā.

Plusi (+)1.noteikti man pašam patīk savas komandas veikums.2.NT komandas. Abiem menedžeriem padevušās lieliskas sezonas-apsveicam gan Horemu,gan Latvian!3.Latvijas Kausa spraigais sižets. Noteikti bija maz menedžeri,kas sezonas sākumā prognozēja Tuča uzvaru. Fināls vispār,man pašam liels pārsteigums-wertol vs tucis! Paldies jums, džeki par skaistām uzvarām!4.Jaunu menedžeru profesionāla darbība,vai aktivitātes forumos - wertol,andi0000,attack beast u.t.t.Tas ļoti īsi un koncentrēti par plusiem.

Mīnusi (-)1.Maza aktivitāte forumos.2.Nepatīk,ja bāžās virsū tādiem,kā Malij un apsūdz par monstru iepirkšanu!Džeki-tā arī ir aktivitāte!Viņam ir ambīcijas,Jūs varat darīt pilnīgi tāpat! Kaut kā lasot senas diskusijas,neatceros,kad tad kad uzvarēja Ragans B3,pateicoties "transfēru kariem",kāds letiņš būtu viņu nosodijis!Jā citas valstis tā darija,bet tā bija skaudība un nemācēšana zaudēt...3.Žel,ka pagaidām labākais mūsu C(Baurovskis) nevar atrast pastāvīgu darbavietu!4.Nepatīk čīkstēšana-HCA,Labāki skili,lielāka arēna,vairāk naudas,seksīgākas karsējmeitenes:DReālā dzīvē taču klubi tā nedara-viņi saka,ka būs grūti,bet darīs visu lai uzvarētu!Tāds ir mans skatījums,bet KATRAM ir tiesības uz savu viedokli.

Paldies par sezonu,kuru kopumā vērtēju ar +!:)

From: Tucis

This Post:
00
191068.461 in reply to 191068.460
Date: 10/25/2011 10:34:59 AM
Overall Posts Rated:
308308
lāāābs, pirmā fināla spēle tiko tikai sākusies un jau redzami daži taktiski pārsteigumi... :)

This Post:
00
191068.462 in reply to 191068.458
Date: 10/25/2011 11:55:57 AM
Overall Posts Rated:
1414
ko tad man te diskusijās piedalīties. izlases diskuijām uzlikuši m';iksto un cer mani te redzēt :p

From: egolav

This Post:
00
191068.463 in reply to 191068.461
Date: 10/25/2011 12:13:13 PM
Overall Posts Rated:
9090
Izrādās, ka es gandrīz esot uzvarējis finālu, bet Tu neesot ļāvis Turikam pagrūst... Žēl, žēl...

Ehh, ja būtu zinājis, ka varu kaut nedaudz pacīnīties, tad būtu izdarījis kaut vai tik elementāru lietu, kā pareizo PR keksu paņēmis :D

This Post:
00
191068.464 in reply to 191068.462
Date: 10/25/2011 12:16:12 PM
Overall Posts Rated:
729729
Tas tiesa.Gribeju par to ari uzrakstit.Par labako komandu visi uzskata izlases,bet čata vienigi tikai treneri un kadreiz mes ar kipuci un viss...

max. WR:5 Jumtu rauj nost…
From: egolav

This Post:
00
191068.465 in reply to 191068.458
Date: 10/25/2011 12:22:01 PM
Overall Posts Rated:
9090
Interesantu "dzeju" esi sacerējis. Laikam jau būs jāsaka, ka mans viedoklis ir pretējs: VL līmenis ir ievērojami audzis, it sevišķi tajā, ka beidzot menedžeri sāk domāt, kā taupīt naudu un veido finansu efektīvas komandas. Lai sasniegtu kaut ko ilgtermiņā, tas ir vienīgais variants.

Par citām komandām tik precīzi nepateikšu, bet katrā ziņā mana komanda ir ir ievērojami spēcīgāka nekā tā bija pirms sezonas. Domāju, ka skilu summā ir pielikti kādi ~20 skili. Un galvenais attiecība reitingi/algas ir daudz labāka.

Un ja mēs kaut ko runājam par reālo dzīvi, tad iesaku padomāt, ko reālā basketbolā sasniegtu komanda ar 3 PG un 4 C :D

From: TanGo

This Post:
11
191068.466 in reply to 191068.465
Date: 10/25/2011 12:31:54 PM
Overall Posts Rated:
1818
par to realo basketu :) PG Navaro PG Calderon C Ibaka C Gazols C Gazols :) neteiksu ka izskatijas laukma slikti :) + vel Ibakas vieta vareja manit Rubio(PG)... nevaretu teikt ka neiet cauri :)

Advertisement