Ukraina U21 vs. Srbija U21 64 - 118 (43601) -54чого і було слід очікувати, програли розгромно Сербам
важкий матч проти словенців позбавив нас будь яких сил на те щоб вдало відзахищатися, в той час як ентузіазм і поляна Сербів не дала нам багато накидати в атаці і зробити достатню кількість підборів. Відносно підборів тут не дуже приємне враження.
Був проведений експеремент в тому, як працює ізоляція, і я можу сказати що мої сподівання виправдалися щодо неї. Якщо поставити на Ц ВФ малих, то вони будуть найбільше кидати. Питання влучності - другопланове, адже Серби дуже дуже сильні в плані захисту.
Чи не єдиний позитивний момент в цьому матчі, що ми при мізерному підборі накидали більше очків їм, ніж Словенці та Ізраїльтяни.
Але це все неграє ніякої ролі, оскільки в даній ситуація поразка вважається як перемога. Чому ? порівняйте групу в яку попали Серби і в яку попали ми, і тут все стане зрозуміло

Що ж до нашої групи, то є два очевидних фаворита: Італія та Франція. З першими ми граємо в найближчий понеділок, і також можна буде проводити експеременти в атаці, а з лягушатніками граємо останній матч і можна буде каварно їх замоцити, якщо ентузіазму хватить. А між цими матчами будуть 3 рівні суперниками: Бельгія, Туреччина та Нідерланди. Кожна із цих команд заслуговує на омрієне 3 місце, яке дає путівку на відбірковий етап до ЧС.
Постараюся прикласти максимум зусиль, щоб вижати з цієї групи максимум, який нам тільки можливий.
п.с. як і казав, ми тепер топ 20
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/22/2017 1:43:52 PM