Boca, a Charazay teljesen életszerűtlen. Sokminden kiakaszt benne, legfőképpen az, hogy irdatlan drága normális edzőt igazolni (aztán meg eltartani). Ez nagyon hátraveti a kezdőket és egy csomó játékosnak egészen biztosan elmegy a kedve tőle. Úgy vettem észre, hogy a BB ebből a szempontból emberbarátibb.
Szerintem a legkevésbé sem normális az, hogy egy csapat 110-25-re veri a másikat, ez max. egy kadett megyei meccsen megy el. Valóságban profi szinten brutál durva lenne, a Ch-n pedig mindennapos.
A másik az, hogy egy játékost egyszerre egy skillre edzhetsz, ez ökörség. Itt a BB-n egy edzés nem csak egy skillt fejleszt, a valóságban sem fordul elő az, hogy valaki csak tempót dobni tanul meg, közben pedig le sem tudja ütni a labdát. Nos, a Ch edzésfelfogása márpedig jelenleg ez. Javítsatok ki, ha tévednék.
Azzal is szívtam a Ch-n, hogy a stadion bővítésével a kiadások aránytalanul nőttek meg. Na ilyen meg a mesében nincs. Vannak bizonyos általános költségek a valóságban, amik akkor is megvannak, ha zárva tartod a csarnokot. Vagyis attól, hogy megtoldod a férőhelyek számát, a kiadásoknak nem azzal arányosan kellene nőni, hanem kisebb mértékben. Nos a Ch-n én 1550-ről 5850-re bővítettem, és a fenntartási költségek több mint a 10-szeresére nőttek. Röhej.