Fuuuuu...Izgaju no zapoja:D
Par sestdienas speli ludzu tikai vairs nerunat,jo vienalga es nesapratišu,ka vareja SG(kaut lai viņš butu pats labakais pasaule un ar visu to 2-3 zonu) spelejot PF pozicija visu otro puslaiku noturet manu "Izspelet".Dzive ta vienkarši NEVAR BUT!Bet ta nav dzive,bet izdomata spelite,tapec es labak izlikšos,ka visa mana komanda saindejas ar kaut ko un visu 3. un 4. cet. pavadija tualete.Tad jau viss OK!:D
Tada"laba noskaņojuma" gribeju jau pielikt punktu savai menedžera karjerai,bet pamocijos 2-3 dienas,sapratu,ka bez viņas tomer nevaru.Ta ka tagad es esu,ka narkomans un no šis atkaribas man tik atri neizdosies tikt vaļa.Meginasu to dozi pamazam samazinat:D
Nezinu,ka jums visiem bez manis šeit gaja(man bez jums ļoti garlaicigi bija:D),bet domaju,ka paspejat jau atpusties.Tapec es uzreiz uzbrukuma ar visu speku,niknums ta uz visu pasauli vel pilnigi tak nepargaja:D
Kas man nepatika 17. sezona?
Nepatika VL komandu speks!It ka ar katru sezonu spekam vajadzetu augt,bet šosezon gandriz visas vadošas komandas palika VAJAKAS!
Čempions-nu it ka normali nospeleja BBB,pat izcili cinijas ar irani,bet nu nevar taču tada limena komanda spelet SF pozicija ar Cerbiku(labs PG un SG,bet ID tak pavisam nav) un 31g.(jau 32g.) C Korklu.Var saprast ari Turixu.Kadeļ viņam teret šim naudu,ja parejas komandas ir pavisam vajas un tapat bez ciņas atdos čempi.Nakoša sezona velu viņam tomer iegadaties superigo SF,lai musu čempions butu visslabakais!
Finalists-vienkarši nav vardu,tadu vaju ego es vel nekad neredzeju.Tas jau nav lači,bet kaut kads klibojošais kaķis.Ļoti lidzigs rtfg,kad tai bija tikai 5 speletaji,bet tie liekas bija augstakas klases.
Par rtfg vispar negribas runat,godam izcinits tituls-"sezonas vilšanas".Komandai es liktu atzimi pat ne divnieku,bet zero un to menedžeri dzitu,kur talak:D
Pec daudziem labi pavaditajiem sezoniem,apstajas uz vietas un vairs neprogresse Banani,Ribe,Litrs(šeit laikam vainigs laika trukums)
Mazliet papriecinaja ar savu labu sniegumu Sausiņi,SpM,IBD,bet ari ne uz ilgu laiku:Sausiņi tomer zadeja PO,SpM kaut ari izcinija kaussu,bet netika PO un izpardevas,IBD-bija loti labs progress(tika PO un kausa pusfinala),it ipaši skatoties uz komandas kopejo algu,bet ari tas komandas nakamsezon jau neredzesim...
Ceru,ka jaunaja 18. sezona visas komandas atvers savus maciņus un ta kartigi pastiprinasies!
Kas patika 17. sezona?
Ļoti patika,ka VL visu laiku gaja diskussijas gan čata,gan foruma izskaneja dažadi viedokli(bieži galigi preteji) par speles redzešanu.Kad es tikai atnacu VL,seit bija tads klusums,ka man gribejas atrak izkrist sava runiga II4 liga,bet tagad Latvija nav pat tuvu tadas ligas,kur apspriež tik daudz jautajumu.Prognozes,konkursi,komentari,pat stridas-tas viss padara šo speli daudz krasainak.Liels Respect tadiem VL guru,ka Turix,ego,Tucis,yapiyapo(diemzel pedejie divi ignoreja prognozes un komentarus).Ļoti patika šosezon ar savu aktivitati VL debitanti wertol un Tango un protams vienigais IV ligas dalibnieks Armiins.Mazliet vairak visa šaja processa varetu piedalities Neho un kipucis,garlaicigi tak sedet zemakajas ligas klusuma:D
Nakamaja sezona gaidisim atpakaļ tomatu un varbut ari latvian bus kopa ar mums.Ta ka ceresim,ka 18. sezona bus vel labaka un viss visiem izdosies!
Par BB!
PS Žel tikai,ka to alu visi kopa nepadzeram...
max. WR:5 Jumtu rauj nost…