Szia!
En nem vagyok itt csak 1-2 szezon ota, es a forumon sem elem az eletem, ellenben amit eddig toled lattam itt megnyilvanulas teren az igen vicces, de talan a bicskanyitogato jobban illik ra, sajnos.
Folyamatos ellenszenv es szurkalodas sugarzik az irasaidbol es ez mint sajnos az eletben tobb helyen is inkabb rombolo mintsem epito.
Nem vedem Domit, mert nincs ra szuksege, megtudja vedeni magat ha kell, de szerintem adjunk neki creditet, ha mar megvalasztottuk kapitanynak. Ez legyen az o privilegiuma hogyan dont.
Es hogy szakmai jellegu mondanivalom is legyen, meg par hete irtam valamelyik topicban, szerintem az U21-nek az NT-t kene tamogatnia es nem kulon versenyt kene alkotnia, mint sokak szemeben. Nem helyes ha azt gondoljuk hogy U21-re valami teljesen mas kell mint Nt-re. En azt gondolom mint ahogy az eletben is itt is az NT strategianak es iranyelvnek kell hogy legyen a mervado. Hova akarunk eljutni, milyen strategiat akarunk jatszani NTben, milyen csapat kell ahhoz, milyen skillekre van ott szukseg es az U21-nek ehhez kell asszisztalnia.
Szerintem is hasznos a passz, en a sajat csapatomon erzem, mennyivel konnyebb hogy tobb jol passzolo jatekosom is van.
Hosszutavon abszolut nem felesleges es ha ezt parhuzamba allitjuk azzal amit fentebb itam hogy az U21 asszisztaljon az Nt-hez, akkor szerintem helytallo is.
Szepiz