Βασικά εγω χθες περίμενα πολυ χειροτερο τον Ολυμπιακό και μου άρεσε αυτο που είδα. Βεβαίως και δεν μου αρεσει ο τρόπος που παίρνει τα πρωταθλήματα και ένα συνέχεια τα 20εκ. του Champions League, δεν τον γουστάρω σαν σωματείο, αλλα παραδέχομαι ότι χθες κοντραρε στα ίσια την Παρι, μια ομάδα με πολυ μεγαλύτερο μπατζετ και πολλα δυνατότερα ονόματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Έκανε φοβερό πρώτο ημίχρονο, μπορούσε να είναι μπροστα αλλα στο δεύτερο κατέρρευσε και σε συνδυασμό με την εμπειρία της (και λόγω της κούρασης του Ολυμπιακου ) πήρε σχετικα εύκολα την νίκη.
Τώρα αυτο για τους Έλληνες δεν το κατλαβαινω. Απο την στιγμη που δεν έτοιμοι να παίξουν στον Ολυμπιακό γιατι να παίζουν; Μόνο επειδη είναι Έλληνες; Ο Φετφατζιδης που αναφέρθηκε άξιζε 4 εκατομμύρια; Ένας παίκτης που 23 του δεν έχει κάνει ποτε σοβαρή σεζόν και τα τελευταία χρόνια ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας; Που εκτός απο το να ντριμπλαρει δεν έχει καμία άλλη αρετή στο παιχνίδι του; Το άλλο κουφο που άκουσα ήταν η σύγκριση Ρομπερτο - Σηφακη. Ο Σηφακης φέτος είναι τελείως χώμα, κάνει τραγική σεζόν φέτος ,δεν υπάρχει σύγκριση με τον Ρομπερτο. Χίλιες φορές καλύτερος ο Ρομπερτο.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η ομάδα μου να έχει Έλληνες,αλλα να παίζει καλη μπάλα. Τώρα αν βγάζει παίκτες απο ακαδημίες, αν ξοδεύει δισεκατομμύρια η αν δεν έχει γηγενείς παίκτες ποσως με νοιάζει. Δεν νομίζω κάνεις φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ να χαλάστηκε που η ομάδα του έφτασε στους 8 του Champions League χωρίς πολλούς Κυπρίους.