Trochę to trwało ale w końcu wiemy to oficjalnie w 1 rundzie PO zagramy z Tajlandią, w przeciwieństwie do pierwszego spotkania
(2584) gramy u nas. Ponieważ w porównaniu z pierwszym meczem w Tajlandii nie zaszły jakieś większe zmiany po wstępniak i info na temat ich gry zajrzyjcie do wątku sprzed 2 tygodni
(30934.389). Drabinkę PO znajdziecie tutaj
(/BBWeb/ntstandings.aspx?TeamID=58), jak widzicie jesteśmy na szczycie drugiej połowy, z naszymi ulubionymi rywalami Czechami, Portugalią, zawsze mocnym Izraelem i Holandią. Jakie mamy szanse? Cóż obiektywnie patrząc szanse na to, że powtórzymy nasz 1 mecz z Portugalią są niewielkie zakładając, że w ogóle dojdziemy do półfinału co wcale nie będzie takie łatwe i oczywiste i trafimy tam na Portugalię nasze szanse na finał oceniam jak jeden do pięciu, no ale nie ma co się martwić przed meczem.
Problemy przed poniedziałkowym pojedynkiem są dwa, po pierwsze forma jest wszędzie i nigdzie, kompletnie nie wiem co mam zagrać; po drugie wbrew podejrzeniom i chyba też logice nadal są trzy opcje do wyboru w temacie postawy drużyny. Co prawda nie podejrzewam by Taje mogli nas pokonać grając CT, ale w innych spotkaniach w tej rundzie zapewne zobaczymy kilka niespodziewanych wyników. Czekam jeszcze na info od hatcheta ale najprawdopodobniej w poniedziałek wzmocnię naszą kadrę jednym zawodnikiem, kilka razy pojawiał się na forum w charakterze straszaka, cóż nie ma już na co czekać i jeżeli mamy go w ogóle „odpalić” to czas po temu najwyższy.
Z innych rzeczy ufundowałem dodatkową nagrodę w typerze, obok prowadzenia kadry w jednym spotkaniu, osoba która będzie najlepiej typowała wyniki spotkań naszych kadr otrzyma 3 miesięcznego supa. Aktualny zestaw par do typowania znajdziecie tutaj:
(46601.122).