I ja bi isto tako rekao da se tankanje i dalje isplati...ako pribrojim 1,5 milja koje sam pljunuo za Uvanovića, nakupilo se ukupno 5,5 milja ušteđevine...no, to je tankanje u 1. ligi...
Plus trenirci naravno...za trening više od jednog igrača je jako, jako dobro nemati brige o ishodu utakmice...i tako je raspon treniraca prošle sezone varirao od 2 do 6...
Naravno, uvijek je dobro imati neki dugoročni plan u vidu razvoja vlastitih igrača, pogotovo za rezerve i epizodne uloge...
Ali sad dok povučem crtu, za napad na vrh druge lige mi fale 2 igrača...centar i play...Kostelac će dominirati na SF poziciji u 2. ligi, Kefelji treba oko pola sezone treninga (OD, DR, JS) da može startati bez nekih većih problema u 2. ligi na SG poziciji...Uvanović će biti bog na PF, čak i ako izgubi koji ključni skil zbog starosti...pridodajmo tu Starovića i Batinicu koji su stasali u jako dobre back-up igrače...
Ali ne razmišljam o instant povratku gore...još me zove 3. liga...idealno bi bilo da završim sezonu kao 6. i da kroz play-out ispadnem dolje...
A i treba još dvije sezone treninga da Kostelac počne kucati na vrata repke...bilo kao bek, bilo kao krilo...