Dobili smo i prve protivnike na utjesnom turniru, i mogu reci da sam prezadovoljan zrijebom prve dvije utakmice. :)
Prvi protivnik je Bolivia na nasem terenu, nemam sta reci puno a da se vec ne znam, apsolutni smo favoriti, i nema prostora za kiks.
Drugi su Luksemburzani, sa kojima smo prosle sezone igrali prijateljsku u gostima kao i sada, i gdje smo ubjedljivo slavili sa entuzijazmom koji je bio zakucan na 1, tako da mislim da ni ovoga puta necemo naici na neki veci otpor.
Obadve reprezentacije imaju solidne centre koji su naravno losiji od nasih, i ispodprosjecne vanjske igrace, gdje je nasa najveca prednost nad njima, uz malo jacu formu neuspjeh ce biti ako budemo ispod 20ak razlike. :D
Iskoristit cemo meceve da malo ent nabudzimo za sledece meceve gdje nas sigurno ocekuju dosta jaci protivnici.
Zamolio bih javno sve vlasnike igraca da paze na formu svojih reprezentativaca, kontaktiracu sve vlasnike u toka narednih dana, sutra kada zavrsim sa spiskovima (jer je sutra trening) zadnji put pre reseta entuzijazma koji je negdje u subotu.
E viva Montenegro! :)