Nem is azt írta, hogy mindig a jobb nyer, hanem "általában". És ezzel azt hiszem egyet lehet érteni. A jobb alatt persze nem csak a játékosállomány értendő, hanem minden, ami a csapat körül van, az egész menedzsment - itt is meg az életben is. A valóságtól ez a játék nagyban különbözik abban, hogy pl. jóval kisebb a játékosok formaingadozása (csak hetente változik a forma, nem mérkőzésről-mérkőzésre), így az esélye csekélyebb, hogy valaki a csapatból "jó napot fogjon ki" és ezzel nyerjen a csapat. Kevesebb az ismeretlen az egyenletben, mint a valóságban, kisebb a taktikai lehetőségek tárháza (pl. nem tudod egyes játékosra lebontani a taktikát), stb. Ezzel csak azt akarom felvezetni, hogy itt a játékban, ha a csapatok a legjobb összeállításban játszanak, és megfelel a taktika is a játékoskeretnek, valamint az ellenfélnek, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel fog a "jobb" csapat nyerni, mint a valóságban bármikor is...
Az edzés, játékosvásárlás, taktikai fejlődés, a csapat menedzselése előbb-utóbb sikert eredményez, ha jól csinálod és elég TÜRELMES vagy... Anélkül nem megy. Hidd el, nemegyszer szerettem volna én is megfojtani egy-két virtuális játékosomat, de aztán egy hideg zuhany után haladtam tovább a lenini úton, a győzelem felé... :) Ami még elég messze van, megjegyzem! :D