Tak za chvíli (17:55) nám začíná předposledního kola základní skupiny ME proti Francii. Jestli nám zůstat teoretická šance na postup, musíme tentokrát už bezpodmínečně vyhrát. Prohra by znamenalo konec všech teoretických šancí na postup.
Forma nám byla celkem nakloněna, takže budeme hrát Look Inside (směrem ke koši) a osobku, což byl můj původní záměr před tréninkem. Soupeř taky nemá špatnou formu, ale nějaké 7 tak má
PG - Uhrovic/Šimek/Klíma
SG - Lípa/Čech/Klíma
SF - Sedlár/Smolník/Klíma
PF - Kubeš/Lorenc/Vogel
C - Hána/Urbánek/Vogel
Na perimetru poskládat hráče nebylo úplně jednoduché, nevyšlo místo na Večeřu a Trebického a nakonec jsem se rozhodl po uzdravení Vogela vzhledem k naší taktice obětovat i Vrzala (měl být 3.SG). Základní pětka vykrystalizovala celkem jasně, náhradníci na PF/C taky, ale poskládat hráče na PG/SG/SF nebylo jednoduché.
Prosba: Akorát teď mizím pryč a budu připojený na mobilu, na tom jde zápas sledovat jen přes play-by-play, což není nic moc. Byl bych rád, kdybyste mi po 1., 2. a 3. čtvrtině (na konci zápasu už není třeba, pokud nebude prodloužení) někdo poslali BB-mailem info o tom, jak to vypadá (stav, plus případně nějaké důležité informace - fauly, zranění, kdo to táhne, kdo to kazí apod., prostě co uznáte za vhodné). Kdo by se rozhodl udělat pro mě tuhle službičku, tak to tady napište, ať mi nezahltíte poštu tím, že mi to bude nezávislé na sobě posílat spousta lidí.
Ještě zkusím, jestli funguje zápasový chat na mobilu, ale myslím, že to taky nepůjde.