.... je to stoji ... ja mislin da nema bolesnije konfrencije od ove moje vamo ... svak svakog moze mlatnit ... nevalja puno toga planirat ... nisan ni ja planira pocet sa 0-2, ka ni ti pa vidis kako je ispalo .... al svakako stojin kod svoje prognoze da si favorit tamo, pa iza tebe Ekipa, pa Langova .... kod nas je malo tezi slucaj ... ima nas vise podjednakih .... osim mene, tu je odlicni Neboder, pa hakleri, pa siga, pa vucko, pa shepson i aguero ... al velim iman plan i mislin da ove godine necu dopustit proslogodisnji slucaj ... sad san bas zadovoljan sa rosteron, iako uvik moze i bolje, al triba i love, koju je jako tesko namaknit, osim ako neces stalno preprodavat, a to se onda nikako ne moze uklopit u razvojnu strategiju i pitanje je oces li uvik i pogodit sa kupnjom ... svakim danom je teze kupit dobrog igraca, a ka razlog vidin u ekspanziji same igrice, vise korisnika, vise love u igri, vise nadbidavanja, a cijene onda lete u nebo ... prije je bilo lakse, vec sa milion si moga kupit dobrog igraca, a sad takvog nema ni za 2 ... ja dok san igra 2. ligu moga san se tamo odrzat sa slabijom momcadi od ove moje sadasnje, ali dans ispadaju likovi sa jebenim igracima ... sve je islo naprid, taktike, igraci, ljudi su poceli kuzit sami bit igrice i veliki je faktor uspjesnosti sam draft, jer bez odlicnog drafta,propadas, nema naprid, jer ako nisi dobio kojeg supertalenta, nemos ga ni utopit za neke novce, a ako nisi nikog proda, nemas sa cim u shoping i tu je sezoni kraj ... svi mi imamo svoju viziju napredka, ali malo ce nas uspit, bar ako uspjeh gledamo iskljucivo kroz ulazak u 2. ligu, bar u ovom slucaju ... svake godine dobijemo novog drugoligasa, koji onda ima rooster za past u nesvist, pa se ti sad bori, jedina je srica ako je taj neko odusta od igre, pa onda opet upadamo u pricu ... ali jako tesko, jer ljudi koji su gori nakon toliko muke, nemaju namjeru tek tako sve pustit niz vodu ... svak od nas ima neke slabe tocke i tu vidim sansu za sebe, sad koliko ce moje takticke zamisli proc, to ce mo vidit ... ja svoje mane krijem ka zmija noge, a na vam,a je da me raskrinkate ....
... pozz svima i sretna vam i uspjesna nova godina ...