BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vendabal

This Post:
00
136275.46 in reply to 136275.45
Date: 3/27/2010 6:59:01 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Hát az utóbbi időben, ha nem lett volna a 3 scout, nem tudom, hogy mit csináltam volna, gyakorlatilag erre a posztra minden idő kevés lenne:D

HUNGARY!
This Post:
00
136275.47 in reply to 136275.45
Date: 3/27/2010 7:11:46 AM
Overall Posts Rated:
9999
A tervek nagy vonalakban:

- sikeres selejtező sorozat majd sikeres VB szereplés (mi más is lehetne?)

Mint azt korábban is említettük, multi-skill pártiak vagyunk, de U21 esetében erre egyszerűen nincs idő, ezért fő célunk a sikeres szereplés mellett olyan játékosok kinevelése, akik fő skillekben erősek, a felnőtt válogatottságuk alatt pedig specializálódhatnak. Természetesen ez nem zárja ki speciális játékosok nevelését sem (amennyiben az edzése úgy alakul, vagy a szükség megkívánja), de nem ez az elsődleges cél.

Nyilván annyi időt fogunk rászánni, amennyit szükséges, ezt most számosítani nem tudom. Azért is indulunk ketten, hogy az egyéb elfoglaltságaink mellett a válogatottra is legyen elég időnk (illetve a több-szem-többet-lát elvet is magunkénak valljuk). Emellett természetesen számítunk a megfigyelők segítségére is, ami sok terhet levehet a vállunkról.

Egyelőre 1 ciklust tervezünk, természetesen nem zárkózunk el adott esetben a folytatástól sem, de az sok dolog függvénye (legfőképp a sikerességé és a felhasználók elégedettségéé).

A szezononként új keret dologgal nem értek egyet, hiszen a szükséges a teljes 18-21 éves korosztály figyelemmel követése (ha nem is személyesen, de a megfigyelők által), tehát nem szabad hogy meglepetésként érjen az a helyzet, amikor egy korosztály kiöregszik. Nyilván minden esetben a lehető legerősebb kerettel kell készülni, ez viszont nem feltétlenül jelenti csak a 21 éves játékosok bevetését (bár valószínűsíthetően továbbra is ez lesz a gyakorlat). Szerintem, mivel ez a "probléma" a többi válogatottnál is fennáll, nem szabad hogy gondot okozzon, tudatos nevelő munkával pedig reményeink szerint fenntartható egy konstans színvonal a keretet illetően.

From: Precki

This Post:
00
136275.48 in reply to 136275.45
Date: 3/27/2010 7:13:34 AM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Én mindeképpen hosszú távra terveznék, amennyiben megválasztotok. Időt azt rengeteget bele tudok ölni a BB-be. Napközben ugyan (hétfőtől csütörtökig) nem vagyok folyamatosan gépnél (egyetem ...), szerintem napi 3-4 órát így is online vagyok. Péntektől vasárnapig azonban ennek többszörösét is képes vagyok eltölteni a játékkal. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyfolytában kattingatok, de folyamatosan figyelem a fórumot, válaszolok a leveleimre (az elmúlt héten ebből rengeteg volt), illetve végzem a megfigyelői feladataimat. Mondhatom úgy is, hogy ha internet közelben vagyok, az az első, hogy bejelentkezek BB-be. :-)

Hogy hány érát töltenék a válogatott élén? Annyit, ahányszor megválasztanak. :-) Viccet félre téve úgy gondolom, hogy ezt nehéz most megmondani. Mint már említettem, hosszú távra terveznék, ezért mindaddig maradnék (persze ehhez az is kell, hogy megválasszanak), amíg úgy érzem, hogy teljes erővel tudok figyelni a játékra és rendesen el tudom látni a feladatomat. Amennyiben ezt nem érezném, nem is indultam volna.

Edit: Pár dolog kimaradt ... Számomra nem lenne probléma, hogy szezononként új kerettel kell dolgozni. Scout-ként SG és SF poszoknak a jövőjé belelátok például, ezért tudom, hogy a mostani szezon nem éppen a legerősebb lesz ezeken a poszokon. Eleve kevés játékos volt, aki még esélyes maradt és azzal a helyzettel, hogy adott felhasználó (nem nevezném meg, van aki tudja kiről van szó) nem úgy neveli az abszolút esélyes játékosát, ahogy kéne, sajnos nem tudok mit kezdeni.

Last edited by Precki at 3/27/2010 7:18:34 AM

This Post:
00
136275.49 in reply to 136275.45
Date: 3/27/2010 7:15:05 AM
Overall Posts Rated:
350350
Hány érát szeretnének a válogatott élén tölteni?

Szerintem ez a kérdés az eredményességen is múlni fog. Jó lenne, ha a jelölt minimum 2 érát azaz 4 szezont töltene a kispadon vagy ne adja Isten még többet. Ez azt jelentené, hogy megnyerjük az Eb-t, vébét. ;-)

This Post:
00
136275.50 in reply to 136275.49
Date: 3/27/2010 8:56:50 AM
Overall Posts Rated:
173173
Szerintem minimum 2 ciklust érdemes tervezni, mert egy 18-21 évig tartó generáció ennyi idő alatt nevelhető fel. Egy dolog átvenni a mostani 20 éveseket, és csinálni belőlük csapatot a jövő szezonra, de ha egy kapitány végig akarja vinni a teljes elképzelését, akkor a mostani 18 évesektől kell elkezdeni tervezni.

From: vendabal

This Post:
00
136275.51 in reply to 136275.50
Date: 3/27/2010 9:03:29 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Így igaz.