a di si se ti došao javljati imaš tamo svoju ligu pa maltraj one oko sebe ionako vam je forum u k...vidiš kako marijoh nas drži na rubovima sjedala svaki put....imaš šta čitati kad odeš na forum....neke stvari pametne, a neke baš i ne,ali nema veze bar se dobro nasmiješ)
uopce nije upoitno koliko vrijedi nego da mi u trenutku istjeka roka server zablokira i biva nedostupan 20-30 min.
frajer je potpuno u pravu i svaka mu čast, ali nije trebao odustati to je šteta, ali kaj veli nomad plakal nebum, jedna ekipa manje za brinuti se.....problem je u tome kaj jedva nađeš igrača na TL koji ti je dobar i kojem ističe transfer za 3 dana i onda me sjebe server, ma daaaaj......sranje
još da se osvrnem na ovogodišnju sezonu, nebi vjerovali Velečasni ide u prvu i to je to:)), Kivane drugi put, možda Velečasnog sjebe server pa odustane:))
pa nije ovaj forum samo za pametne stvari, nego i za zajebanciju ,ja i nomad se već recimo odavno tak zajebavamo...
a znaš da sam i tebe prije par sezona sprovociral da se nisi htio više javljati na forum , ali ne sa namjerom da te uvrijedim nego radi više komunikacije na forumu da se svi zajedno, kad počnemo nekaj pametnoga pisat ukljućimo u što većem broju
definitivno se slažem sa tobom da ove sezone ide dalje Velečasni , Kivane nažalost ovdje se zna red kad ko ide u prvu ligu, a ti ipak ovu sezonu jš nisi naredu......he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!