1) NT věnuji času, kolik je potřeba, někdy to nezabere skoro nic, někdy je to hektičtější jako po draftu, ale vždycky si najdu čas, aby se potřebné udělalo bez prodlení, co nejrychleji a neztrácel se čas např. v rozběhnuti tréninku mladých hráčů, např. tento týden byli majitelé draftovaných 18 letých hráčů s potenciálem, který dává naději na seniorskou reprezentaci kontaktování již v úterý, včera jsem pak ještě obeslal pár dalších, kteří dostali 19 leté s potenciálem 10
2) Skupina na ME je těžká, favoritem jsou Francie a Německo, nicméně šanci na postup vidím na nějakých 20-30%, nicméně pokud se postup povede, nejspíše bude těžké uchovat si takovou náladu, která by dávala větší šance v další fázi
3) NT bude prezentována stejným způsobem jako doposud, tzn. zde na foru, na externím foru a ve federaci, na různé weby apod. nevěřím, nicméně, pokud se někdo chtěl dobrovolně takového úkolu ujmout a zkusit NT takto prezentovat, rád ho přivítám do realizačního týmu
4) Porušení dohody je pro mne nepřijatelné a nikdy ho nepoužiju. Nedovedu si představit situaci, kdy by pro NT byl tak důležitý zápas, že by to stálo za tu cenu, že se posuneme v očích ostatních na jihovýchod a výrazně si snížíme šanci na další dohody v budoucnu. O matoucích příspěvcích jsem již uvažoval, ale zatím jsem je nepoužil.
5) Aktuálně jednoho - Lípa, v minulosti prošlo mým klubem dalších několik reprezentantů – Teplanský, Žáček, Žalud, Vozka, Banobre, snad jsem na nikoho nezapomněl. V blízké budoucnosti by se mohli objevit další, chtěl bych intenzivně trénovat 3 české reprezentanty, momentálně trénuju ještě 18 letého Teče s potenciálem na NT. Co se týče tréninku, bude nyní Lípa, byť je to PG/SG, trénovat intenzivně podkošovou obranu, případně podkošovou střelbu a možná časem i bloky. Důvodem není až tak jeho plat, ale hrozba nárazu na potenciál, kdyby pokračoval ve vnějších vlastnostech, proto je dotrénuje až v nějakých 25-26 letech a následně by se měl věnovat týmovým tréninkům kondici a trestným hodům, kde má velké slabiny.