U mnie sprawdzałeś nawet gracza z 16k pensją, który nie ma cienia szansy na kadrę. Więc to wygląda jak wygląda zwłaszcza że dane zapisałeś.
Ale przed powołaniem ciężko mi ocenić, że tych szans nie ma. Jeśliby ten zawodnik miał wszystkie skille równe 8-9, to właśnie miałby taką pensję i SS=85-90. A to w wieku 22-23, czasem nawet 24 lata, mogłoby sprawić, że zawodnik jest interesujący.
Jeśli po powołaniu okazało się, że jednak ma pełno czarnych boków, to wtedy się przekonam, że nie miał szans. Ale mogę to zrobić dopiero po powołaniu.
Gdybym miał asa to sam bym to zgłosił i to nie raz. Jasna sprawa, że szukasz graczy, ale niektóre powołania są po prostu dziwne i nie miej pretensji, że o to ktoś pyta.
Dziwne dla tych, którzy tych zawodników znają. A ja nie miałem czasu, żeby najpierw nad każdym zawodnikiem pół godziny siedzieć i rozkminiać jaki może być, a dopiero potem go powołam. Szedłem automatem. Średnio sprawdzenie jednego zawodnika zajęło mi 5-10 sekund (z jego wyszukaniem, powołaniem, zapisaniem skilli i wyrzuceniem).
Wygląda to bowiem tak iż przejrzałeś wszystkich graczy jakich mogłeś w mojej lide i pewnie innych wyższych ligach.
Sprawdzałem nawet w chińskich ligach. Zupełnie nie patrzyłem na ligę. (Olałem sprawdzanie w ligach VI-tych - obecnie sześć bodajże krajów ma 6 poziomów ligowych, ale tam są chyba same boty).