BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 16η

Σεζόν 16η

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181643.46 in reply to 181643.45
Date: 5/30/2011 4:34:07 AM
Overall Posts Rated:
129129
Ασε βγαινει για πουλημα αυτος...Η ομαδα αλλαζει πορεια...

Προσεχεις οτι μιλαμε μονοι μας ε; Οι αλλοι μας πουλησαν...Κατι μου λεει οτι οταν ανεβω Α1 θα ξαναμιλησω στο φορουμ με ατομα....Και συ οταν πεσεις στην ΙΙΙ...

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
181643.47 in reply to 181643.46
Date: 5/30/2011 4:40:14 AM
Overall Posts Rated:
303303
:))))))))

This Post:
00
181643.48 in reply to 181643.47
Date: 5/30/2011 4:44:30 AM
Overall Posts Rated:
129129
Εφυγες εσυ και τωρα μειναμε εμεις....Μας πουλησες.............

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
181643.49 in reply to 181643.48
Date: 5/30/2011 5:10:45 AM
Overall Posts Rated:
303303
κουραγιο ερχομαι :)))

From: Evzonas
This Post:
22
181643.50 in reply to 181643.49
Date: 5/30/2011 1:13:49 PM
Overall Posts Rated:
100100
το φορουμ πρεπει να ζωντανεψει λιγο συναδελφοι γιαυτο με την ευκαιρια της συμπληρωσης του μισου πρωταθληματος θα επιχειρησω να κανω μια μινι ανασκοπηση...Εχουμε και λεμε λοιπον...
Low Gravity : O περσινος φιναλιστ δειχνει φετος να μην ενδιαφερεται τοσο για το ρεκορ νικων-ηττων!θελει να ειναι πανετοιμος στα π.ο. ωστε να ξαναδιεκδικησει την πολυποθητη ανοδο που θα τον σωσει οικονομικα.μεγαλοι μισθοι και δυνατο συνολο...
LORDS OF THE SEA : Πολυ δυνατη ομαδα.Δειχνει ικανος να φτασει στον τελικο.πληρης σε ολες τις θεσεις.νομιζω θα τερματισει πρωτος ή δευτερος στους μπλε!
bilaris : ή αλλιως η παρεα του παιχταρα gipson...!με μια ματια στο ροστερ ισως να τον υποτιμας γιατι δεν φαινεται ναχει εναλλακτικες λυσεις.εχει ομως παιχταραδες στην πρωτη πενταδα(γιαυτο μουριξε και 20 ποντακια στην εδρα μου)
TYFONAS : ο "παλιος" της κατηγοριας ειναι επισης μια ισχυρη ομαδα.highlight της σεζον ως τωρα η νικη του απεναντι στους LORDS οπου εκανε πολυ καλη εμφανιση!
SymTeam : η ομαδα μου παλευει οσο μπορει.μπορει να τερματισω απο 4ος ως 6ος.στοχος να αποφυγω τα πλευαουτ..
Katerini Mavericks : περιμενα παραπανω απτον Λεωνιδα και νομιζω τον αδικει η 6η θεση.εχει κατεβει ομως χαλαρα σε καποια παιχνιδια.αν πωληθει τελικα ο Λεβεντης οπως δηλωσε θα βαλει ενα σημαντικο ποσο στα ταμεια.περιμενω να ανεβει στη συνεχεια της σεζον..
VOTSALAKIA : Οι νεοφωτιστοι των μπλε(μαζι με μενα) εχουν κανει καποιες καλες εμφανισεις.εχουν μεινει λιγο πισω βεβαια και δυσκολα θα αποφυγουν τα πλευαουτ.μπορουν ομως την παραμονη.
suncity : οταν ανεβηκα και κοιταζα τις ομαδες δεν περιμενα αυτη η ομαδα ναχει ρεκορ 2-9 ως τωρα.αυτο ομως αποδεικνυει και τη δυσκολια του ομιλου.θα παλεψουν να αποφυγουν τον απευθειας υποβιβασμο!
Στους κοκκινους τωρα...
Hypersonic Dragons : Τι να πω για αυτη την ομαδα...για μενα ειναι το φαβορι για ανοδο.αηττητη εως τωρα παιζοντας καλο μπασκετ στα παρκε! ο Λεωνιδας μουχε πει οτι κινουν και τα νηματα διαιτητικα(πλακα κανω) οποτε μαλλον θα ανεβουν!!
Iron Maiden 13 : κριμα για αυτη την ομαδα και τον προεδρο της που φαινεται να παρατα το παιχνιδι γιατι παρεξηγηθηκε ισως με καποιον.
Penguins AG : Δυνατη ομαδα!αν δεν ειχε κανει την ηττα απο suncity θα ειχε καπαρωσει μια θεση στα πλευοφφς!εξακολουθω να πιστευω ομως οτι θα βγει τριτος ή εστω τεταρτος!
TWINS SALONICA : στην ιδια μοιρα με εμενα...απο τεταρτος εως 6ος!
Alfea : Τα ιδια ισχυουν και εδω...η ενασχοληση με το κυπελλο ισως τον εχει αφησει λιγο πισω!του δινω ομως ενα μικρο προβαδισμα για τα πλευοφφς γιατι οταν αποκλειστει απτο κυπελλο θα ανεβασει στροφες στο πρωταθλημα!
Tool BC : Τα ιδια και εδω...πολλα θα εξαρτηθουν στις μαχες με Alfea,Twins και Penguins!Καμια ομαδα απο αυτες που θα ειναι πλευαουτ δε θα νιωθει σιγουρη για τη σωτηρια οποτε ολες προσπαθουν να τα αποφυγουν!
green fighters : θα πολεμησουν αλλα ειναι δυσκολο να αποφυγουν τα πλευ αουτ εκτος αν παρουσιασουν βελτιωμενο προσωπο οταν τελειωσουν με το κυπελλο!
Palikarades : συγκεντρωνουν τις περισσοτερες πιθανοτητες να υποβιβαστουν απευθειας.φαινεται ναναι μεταβατικη περιοδο για αυτους...ο καιρος θα δειξει!
ελπιζω να ημουν δικαιος και να μη σας κουρασα!!

This Post:
00
181643.51 in reply to 181643.50
Date: 5/31/2011 1:28:14 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Καλη αναλυση φιλε μου και καλα που εισαι και εσυ να κανεις παρεα στους αλλους 2 παραπανω.
χαχαχα
Σε μια βδομαδουλα πιστευω πως θα χαλαρωσω απο την δουλεια και θα σας ξανακανω παρεουλα.

This Post:
00
181643.52 in reply to 181643.51
Date: 5/31/2011 1:34:51 PM
Overall Posts Rated:
100100
ωραια κουμπαρε!!ξεμπερδευε με τις δουλειες και ασχολησου με ΒΒ!! ο Κοσμας απο ΙΙΙ.14 μουχει πει καλα λογια για το ατομο σου!!:)

From: MJ2332

This Post:
11
181643.53 in reply to 181643.50
Date: 5/31/2011 4:35:29 PM
Overall Posts Rated:
11
Πρωτη φορά γράφω κι εγώ σε αυτό το φορουμ και η αιτία είναι το πολύ καλό επίπεδο του μηνύματος. Μπράβο ρε μπαγάσα,νόμιζα η περισσότεροι κάνουμε μόνο χαβαλέ εδώ μέσα, σ΄αυτο το παιχνίδι που θυμίζει τόσο πολύ το αγαπημένο μας παιχνίδι με την σπυριάρα...
οσα λες για μένα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα...Η αλήθεια είναι ότι μου πήγε πολύ άσχημα η πώληση ενός παίχτη στην αρχή της σεζόν ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελο, οπότε δεν έχω αρκετο cash να κάνω άλλη μια μεταγραφή προς το τέλος και να κλειδώσω την άνοδο οπότε θα γίνει μάχη με τον Hypersonic....Μου κόστισε πολύ η περσινή τελευταία ήττα στα play off γιατί είχα στηριχτεί στο εκατομμύριο που θα έπαιρνα και φέτος η αλήθεια είναι ότι τα παίζω όλα για όλα...
Το ρεκόρ το ήθελα βέβαια αλλά όντως τώρα ετοιμάζω την ομάδα για τα play off, εκεί που ελπίζω η προβλεψή σου να μην βγει και να γυρίσει η ομάδα στην φυσική της θέση...Στις μάχες με τον Ασυγκράτητο....
Καλή συνέχεια σε όλους!

This Post:
00
181643.54 in reply to 181643.50
Date: 6/2/2011 10:04:02 AM
Overall Posts Rated:
6464
Πολυ ωραιο ποστ,τσιμπα ενα μπαλακι! (με την καλη εννοια :Ρ)

περιμενα παραπανω απτον Λεωνιδα και νομιζω τον αδικει η 6η θεση

τι λες μωρε..και πολυ του πεφτει!!! :Ρ

οσο για τη διαιτησια..επειδη εισαι νεος στον ομιλο..θα σου πω ενα ονομα..Μπιλαρης..ολη η ΚΕΔ ατα χερια του..:ΡΡ

ελα ρε λοου!ετσι,γραφε κι εσυ που και που στο φορουμ να ζωντανεψει λιγακι :)))

From: vissber

This Post:
00
181643.55 in reply to 181643.50
Date: 6/2/2011 12:47:27 PM
Overall Posts Rated:
3434
αγαπητε μου φιλε καλα τα ειπες και στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου.....βεβαια ειναι μερικοι παραμετροι του παιχνιδιου που δεν μπορω να καταλαβω ισως ειμαι σχετικα καινουριος ακομα και δεν το εχω ψαξει αρκετα.....οι δυο ηττες απο suncity και lords με βαλαν στην θεση μου αν και για μενα ηταν αδικαιολογητες αφου και στα συστηματα τα πηγα καλα και ειχα ππλεονεκτημα σε ενθουσιασμο και αγωνιστικη κατασταση.....anyway αυτη ειναι και η ομορφια του παιχνιδιου.....αυτο που ειναι ακομα unclear και κυριως στον ομιλο μου ειναι ποιοι θα ειναι στα play out αφου ολοι ειμαστε πολυ κοντα και ολα κρεμονται απο μια κλωστη.....

From: Tyfonas

This Post:
11
181643.56 in reply to 181643.53
Date: 6/4/2011 8:22:01 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Και εγω νομιζα οτι δεν μιλας τα Ελληνικα....επεσα εξω σορρυ ....χαρηκα παρα πολυ που εγραψες !

Τωρα για τα αγωνιστικα...ο low περιμενει τα πλει οφ σιγουρα...ο υπερηχητικος δειχνει μεχρι στιγμης ανικητος!,αλλα μεχρι το τελος πολλα μπορει να αλλαξουν?

Εγω και οι υπολοιποι ειμαστε μεταξυ φθορας και αφθαρσιας!

ΥΓ. Ισως μετα τον Νοεμβριο που''λασκαρω'' απο τα επαγγελματικα ταξιδια να δω λιγο περισσοτερο την ομαδα μου?

Νασται καλα και να περνατε καλα ολοι σας...τα λεμεεεεεεεεεεεεεε

Advertisement