Atsakau į tą tavo ilgąjį postą. Taip, Pauliau, aš to ir neneigiu, kad su U-21 reikia daugiau darbo, daugiau bendraut, daugiau menedžerių. Bet BŪTENT todėl ir sakau, kad tau būtų geriau ten eiti, o ne NT. Nes tame ir esmė, kad NT susitvarkyti užtenka 1 žmogaus. O jeigu sakai, kad niekas per daug nesikeis nuo Mindžiaus ir Ryčkos, tai galima kažką panašų į juos rikti ir t.t. Tu man esi panašus į žmogų/menedžerį, kuris labai daug bendrauja su kitais, padeda išsamiai paaiškina, kooperuoja, ragina ir t.t. kitus. Va BŪTENT todėl man ir atrodo, kad tu save labiau įprasmintum U-21, nes būtent čia to labiau ir reikia negu NT. Be to, pamąstykime logiškai. Jeigu tu ten neisi, neis dar kažkoks patyręs menedžeris, neis dar kažkas, žmonės rinks MJO, Pnvz 15 seasons in BB, vailokus ir t.t. Reiškias menedžeriai vadovausis jų kažkokiais patarimais arba nesulauks jokių patarimų, o juk būtent U-21 sudedami pagrindai visi. :) Čia mano pamąstymai tokie, manau, kad jie labai teisingi yra, bet čia daryk/darykite, kaip jūs norite. Nereguliuoju aš, tik šiaip garsiai mąstau. ;]