Ako je pitanje bilo upuceno meni odgovor sam ti dao jos sinoc u svojoj prvoj poruci povodom ove teme.
Ja mislim da je rezonski sto je selektor odigrao opusteno i trebalo je to da uradi.Ali ja vise volim da prihvatim poraz nego da trazim razloge u bazeru.Siptari su igrali mec sezone, napalili su se, dobro postavili taktiku i uz nasu opustenu igru uspeli da pobede, i to je to.Ja nisam krivio selektora za poraz nego za izgovore ali u isto vreme dobronamerno.
Bice valda bolje u nastavku, pa da prodjemo grupu.
Nije bas bilo namenjeno tebi, jer sam shvatio da samo zelis da ne slusas izgovore. Samo treba da shvatis da izgovora mora da bude kada selektor apsolutno nije kriv za poraz. Sta je trebao covek da uradi, da kaze da je on kriv, da je lose postavio taktiku, da je pogresio sto je igrao TIE?????
A ovo sto sam ti boldovao u tvom postu je nesto sto mi smeta. Kako mislis dobro postavili taktiku? Pa danas svi igraju Look inside. Taktika vise i ne postoji. A odbrambenu taktiku necu ni da komentarisem. Jer imali smo napad za cela 4 (i slovima CETIRI) skila bolji od njihove fokusirane odbrane.
Ovde je samo crunch odigrao svoju ulogu. I to samo zato sto je BB previse dao vaznosti samom. Slazem se da se nekad i cuda desavaju, i da mnogo slabiji tim pobedi jaci samo zato sto je "napaljen". Kvalitet uopste nije bitan.
Nadam se i ja da ce sreca da nas pogleda pa da prodjemo grupu. Mada bice mnogo tesko.