BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224573.46 in reply to 224573.45
Date: 9/7/2012 8:24:42 PM
Overall Posts Rated:
178178
Svako ima pravo na svoje misljenje pa makar ono bilo i pogresno.. BB je nekada bio mnogo bolji sto ti ne znas jer si relativno od skoro ovde a sada postaje krs sa svim glupostima koje uvode i imaju.. Ako vec nas nipodastavas i mislis da mi nismo bili drasticno jaci, naveo sam ti primer svetskog prvaka Ceske koji bi takodje doziveo nasu sudbinu da su popili kranc od jedne prosecne ekipe, pa ti opet tvrdi da je to normalno.. Ajde da su imali domaci teren ili bolju formu, bilo koji argument na svojoj strani, ali ovako sta reci..

This Post:
11
224573.47 in reply to 224573.41
Date: 9/7/2012 9:17:03 PM
Overall Posts Rated:
185185
Odakle tebi pravo da ti imas pravo na svoje misljenje?! ;)
Koji si ti faktor na buzzeru pa da uopste pomislis da napises nesto na ovoj temi, a kamo li da zaista napises?! :)
Da nisi mozda srpska BB legenda ili veliki Srbin u narodu poznat kao Srbenda, pa si resio da nam svojom filozofijom i naklapanjem urusavas zajednicu?! :)
Malo sarkazma nije na odmet, iako sam off topic, izvinjavam se moderatoru zbog toga, nadam se da ce razumeti :)

Last edited by veseljak at 9/7/2012 9:26:35 PM

This Post:
00
224573.48 in reply to 224573.47
Date: 9/8/2012 3:15:48 AM
Overall Posts Rated:
3535
Stvarno nema potrebe za sarkazmom zato sto sam dobronamerno nastupio.

This Post:
00
224573.49 in reply to 224573.46
Date: 9/8/2012 3:18:40 AM
Overall Posts Rated:
3535
Tvoje misljenje je za mene pogresno bas kao i moje za tebe.

Nema potrebe da se raspravljamo vise.Ja inace ne citam i ne pisem na ovom forume.Sad sam hteo samo da vidim da li te neko napada zbog poraza od siptara i ovo mi je zasmetalo.

This Post:
33
224573.50 in reply to 224573.49
Date: 9/8/2012 3:44:08 AM
Overall Posts Rated:
5151
Potpuno se slažem sa kolegom M.Topićem,previše je bilo (ajde da kažem "loših",pod navodnicima,bez uvrede molim)opravdanja za poraz od šiptara.Ipak su to šiptari.Čak su i neko saopštenje sklepali gde nas pominju.Elem,možda je samo taktika bila pogrešna i možda smo ih mogli dobiti bekovima,recimo.To bi svakako kontriralo njihovoj odbrani koju su fokusirali na unutra.Ipak su im dva,tri glavna igrača centri.Šta je tu je,ali poraz od šiptarčina boli više.Još jednom ponavljam,bez uvrede bilo kome.Nek nam ovo bude nauk za ubuduće.I da ne bude da nas šiptari dobiju još koji put.

From: Nenad15

This Post:
33
224573.51 in reply to 224573.50
Date: 9/8/2012 4:25:29 AM
Overall Posts Rated:
2525
Evo ovo ti je jos jedan primer gde je razlika u kvalitetu velika i tim koji je dosta jaci je ipak pobedio, iako je igrao opusteno.Rekao si malopre u nekom postu da bi i Ceska izgubila od siptara,sto ja cisto sumnjam.Ispada da je problem da mi nemamo jaku ekipu!Razlog u tome jesu i povrede bitnih igraca,ali izgleda da kao ni u stvarnoj kosarci, vise nismo ono sto smo bili ni na buzzer-u.

http://www.buzzerbeater.com/match/20953/boxscore.aspx

This Post:
00
224573.52 in reply to 224573.51
Date: 9/8/2012 6:06:15 AM
Overall Posts Rated:
740740
Evo ovo ti je jos jedan primer gde je razlika u kvalitetu velika i tim koji je dosta jaci je ipak pobedio, iako je igrao opusteno.Rekao si malopre u nekom postu da bi i Ceska izgubila od siptara,sto ja cisto sumnjam.Ispada da je problem da mi nemamo jaku ekipu!Razlog u tome jesu i povrede bitnih igraca,ali izgleda da kao ni u stvarnoj kosarci, vise nismo ono sto smo bili ni na buzzer-u.

http://www.buzzerbeater.com/match/20953/boxscore.aspx

Odlican si primer dao kako BB moze sam da zezne stvar.

Apsolutno dve iste utakmice. Nasi rejtinzi su kao rejtinzi Svajcaraca, a albanci kao crnogorci. Samo je idiotski engine na utakmici koju si ti dao kao primer odradio ono sto je realno, a to je da mnogo slabija ekipa izgubi za malo, jer se bas napalila. A kod nas je engine premasio realnost. Ali takav je ovaj BB danas. Takav je nekad i pravi zivot (Donji srem-Partizan, osim ako nismo to prodali).

I ajde da pitam sad sve vas sto dajete konstruktivne predloge i odlicna zapazanja.

Kada biste vi igrali TIE? I da li bi uopste igrali TIE?

I kada je selektor rekao da mi imamo jaku ekipu?

This Post:
00
224573.53 in reply to 224573.52
Date: 9/8/2012 7:00:00 AM
Overall Posts Rated:
3535
Ako je pitanje bilo upuceno meni odgovor sam ti dao jos sinoc u svojoj prvoj poruci povodom ove teme.

Ja mislim da je rezonski sto je selektor odigrao opusteno i trebalo je to da uradi.Ali poraz treba prihvatiti a ne traziti razloge u bazeru.Siptari su igrali mec sezone, napalili su se, dobro postavili taktiku i uz nasu opustenu igru uspeli da pobede, i to je to.Ja nisam krivio selektora za poraz nego za izgovore ali u isto vreme dobronamerno.

Bice valda bolje u nastavku, pa da prodjemo grupu.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 7:05:39 AM

This Post:
00
224573.54 in reply to 224573.53
Date: 9/8/2012 7:11:53 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ako je pitanje bilo upuceno meni odgovor sam ti dao jos sinoc u svojoj prvoj poruci povodom ove teme.

Ja mislim da je rezonski sto je selektor odigrao opusteno i trebalo je to da uradi.Ali ja vise volim da prihvatim poraz nego da trazim razloge u bazeru.Siptari su igrali mec sezone, napalili su se, dobro postavili taktiku i uz nasu opustenu igru uspeli da pobede, i to je to.Ja nisam krivio selektora za poraz nego za izgovore ali u isto vreme dobronamerno.

Bice valda bolje u nastavku, pa da prodjemo grupu.

Nije bas bilo namenjeno tebi, jer sam shvatio da samo zelis da ne slusas izgovore. Samo treba da shvatis da izgovora mora da bude kada selektor apsolutno nije kriv za poraz. Sta je trebao covek da uradi, da kaze da je on kriv, da je lose postavio taktiku, da je pogresio sto je igrao TIE?????

A ovo sto sam ti boldovao u tvom postu je nesto sto mi smeta. Kako mislis dobro postavili taktiku? Pa danas svi igraju Look inside. Taktika vise i ne postoji. A odbrambenu taktiku necu ni da komentarisem. Jer imali smo napad za cela 4 (i slovima CETIRI) skila bolji od njihove fokusirane odbrane.

Ovde je samo crunch odigrao svoju ulogu. I to samo zato sto je BB previse dao vaznosti samom. Slazem se da se nekad i cuda desavaju, i da mnogo slabiji tim pobedi jaci samo zato sto je "napaljen". Kvalitet uopste nije bitan.

Nadam se i ja da ce sreca da nas pogleda pa da prodjemo grupu. Mada bice mnogo tesko.

This Post:
00
224573.55 in reply to 224573.54
Date: 9/8/2012 7:47:35 AM
Overall Posts Rated:
3535
Poprilicno se slazemo.

Kada sam rekao da su dobro postavili taktiku mislio sam da im je bolje sto su igrali fokus unutra nego covek na coveka ili 3-2 zonu.Primetio sam i ja da oni sa tim fokusom unutra nisu izvukli neku posebnu odbranu i slazem se da je zalaganje odlucilo pobednika.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 8:19:44 AM

From: krmelj
This Post:
00
224573.56 in reply to 224573.55
Date: 9/8/2012 8:25:53 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
ljudi dosta diskusije oko siptara,treba se spremiti za izraelce aman...mora se sve dobiti do kraja sem ceha,brdo posla nas ocekuje i brdo srece ce nam trebati...

Advertisement