Καλημέρα σας,
Να πώ και γώ ορισμένα πραγματάκια. Θεωρώ ότι ο στόχος της Εθνικής U21, αν φυσικά θέλουμε να φτιάξουμε κάποτε έναν βασικό και μάχιμο κορμό στην μεγάλη Εθνική, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ.
Αγαπητή Liberta, συγχώρεσε με, αλλά διαφωνώ πλήρως με το πλάνο σου, διότι έχει πολλά κενά κατά την ταπεινή μου, φυσικά, άποψη.
1ον) Διότι με το πλάνο του να παίζουν ακόμα και απροετοίμαστοι 18χρονοι, θα έχουμε πολλές ήττες και θα χάσουμε θέσεις στην κατάταξη με αποτέλεσμα την καταβαράθρωση μας και πιο δύσκολες κληρώσεις στο μέλλον.
2ον) Δεν είναι σίγουρο -όπως είπαν και κάποια άλλα παιδιά- ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δώσεις κίνητρα. Περισσότερο κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν για ίδιον όφελος και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο.
3ον) Δεν μας λές -εκτός και αν εγώ δεν το είδα, οπότε σου ζητώ συγγνώμη- τους συνεργάτες σου. Η Εθνική θέλει ώρες και σωστούς συνεργάτες.
Στα θετικά μπορώ σίγουρα να βάλω ότι αγαπάς το άθλημα και φαίνεται να γνωρίζεις τα βασικά, αλλά εδώ δεν είναι αληθινός κόσμος, είναι προσομοίωση και έχει διαφορά. Δυστυχώς, δεν έχω πειστεί απόλυτα ότι μπορείς να σταθείς σαν προπονητής της Εθνικής U21 κυρίως, επειδή φαίνεται ότι κινείσαι περισσότερο με τις γνώσεις που έχεις στον πραγματικό κόσμο και αγνοείς κάποια βασικά πράγματα εδώ. Αν ήμουν σκληρός μαζί σου, σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αλλά εδώ δεν είμαστε για να χαΐδευουμε αυτιά, αλλά για να γινόμαστε πολύτιμοι και ωφέλιμοι για το σύνολο, που είναι η Εθνική, επιλέγοντας τον καλύτερο για ένα δύσκολο πόστο. Με βάση αυτά που έχω ήδη δει, έχω ήδη αποφασίσει ποιόν θα ψηφίσω. Και επειδή στο παρελθόν έχω κάνει σκληρή κριτική και δεν μου αρέσει να μένω μόνο στον ρόλο του δημόσιου κατήγορου, έτσι όπως και στο παρελθόν έκανα προτάσεις κάνω μια ακόμα σήμερα με σκοπό την μακροπρόθεσμη βελτίωση της Εθνικής μας, μικρής και μεγάλης.
ΠΡΟΤΑΣΗ που θα ήθελα να κάνω
Στις επόμενες εκλογές, θα ήθελα μια ομάδα 4-5 ανθρώπων (κατά προτίμηση πρώην προπονητές Εθνικών ομάδων, που έχουν φάει το λούκι) να ετοιμάσει έναν αριθμό περίπου 15-20 ερωτήσεων τις οποίες θα τις βάλει στο φόρουμ σαν DEBATE και όλοι οι υποψήφιοι θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να απαντούν. Τότε θα βλέπουμε ποιός πραγματικά έχει πλάνο για την Εθνική, θα γνωρίζουμε την γνώση που έχει επί της προπόνησης και τις τακτικές και θα έχουμε μια πλήρη και σαφή εικόνα των συνεργατών του (πολύ βασικό κατ' εμέ) και όλης της μεθοδολογίας που πρόκειται να ακολουθήσει. Έτσι πιστεύω, εμμέσως, θα μπορούμε να δούμε ποιός σπατάλησε και τον περισσότερο χρόνο για να δώσει επαρκείς και εμπεριστατωμένες απαντήσεις, πράγμα το οποίο πιθανότατα θα σημαίνει ότι έχει μια "μούρλα" για το παιχνίδι, άρα θα ωφελήσει περισσότερο από άλλους την Εθνική. Άλλωστε θεωρώ ότι με τις απαντήσεις που θα δίνονται θα υπάρχει και ολοκληρωμένη γνώση για τον κάθε έναν, απέναντι στα ίδια ερωτήματα, άρα θα μπορούμε πιο εύκολα να κάνουμε συγκρίσεις και να δούμε, προσωπικά ο κάθε ένας, ποιόν θεωρούμε πιο κατάλληλο για την θέση.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Δημήτρης
Last edited by epanastatis79 at 11/30/2012 3:05:38 AM